|
|
![]() ![]() |
17.11.2007 - 11:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
taa raz udalo mi sie wywolac oobe a tera przez jakis miesiac nic sie nie dzieje leze w lozku czekam na wibracje z 30-60 min i ni ch*** nic sie nie dzieje zrobilem se odpoczynek 2-3 dni i po tym tez nic;/ 4+1 K*** tez nic ma ktos jakas rade?? :P
|
|
|
|
| Angello |
17.11.2007 - 14:05
|
|
Guests |
taa raz udalo mi sie wywolac oobe a tera przez jakis miesiac nic sie nie dzieje leze w lozku czekam na wibracje z 30-60 min i ni ch*** nic sie nie dzieje zrobilem se odpoczynek 2-3 dni i po tym tez nic;/ 4+1 K*** tez nic ma ktos jakas rade?? :P Chętnie zacytował bym tu swoje słowa z jakiegoś tematu, ale nie chce mi się go szukać. Jeśli ktoś myśli, że po pierwszym wyjściu wszystko zacznie iść z górki to jest w wielkim błędzie. Często sytuacja wygląda tak jak u Ciebie czyli blokada na długi czas. Niestety jedyne co mogę Ci zalecić to cierpliwość. Zacznij robić RT(testy rzeczywistości), utrzymuj świadomość za dnia, popracuj nad koncentracją. Jeśli jesteś dobry w wizualizacji to może popracuj z wyobraźnią. W przeciwnym wypadku zalecam... no kto zgadnie? :) ... "4+1" oczywiście. A teraz seria pytań: W jakiej porze dnia leżysz te 30-60min? 4+1 mówisz nic.. tzn.. zasypiasz, czy rezygnujesz, bo nic się nie dzieje? PS. Nie czekaj na wibracje, bo nie są one wymogiem do wyjścia. Oczywiście ich pojawienie oznacza, że jesteś już bardzo blisko, ale wielu znakomitych OBE Maniaków ich nie odczuwa, a też wychodzi. |
|
|
|
17.11.2007 - 14:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
te 30-60 min leze albo prze spaniem (czyli tak okolo 23-23:30) albo przy 4+1 i nic nie mowilem ze mysle ze ma byc juz z gorki:P tylko mnie ten blok juz wkur*** ze tak powiem :D i po tych 30-60 czasem za sypiam a czasem juz rezygnuje i ide spac
|
|
|
|
| Angello |
17.11.2007 - 15:16
|
|
Guests |
i nic nie mowilem ze mysle ze ma byc juz z gorki:P To akurat mówiłem na swoim przykładzie... hehe Spróbuj może skrócić nieco czas rozbudzania. Gdy już się położysz wypowiedz silną afirmację. Eksperymentuj! Jedni wolą wychodzić w nocy, inni o świcie. Możliwości jest wiele, trzeba tylko poznać, która najbardziej nam odpowiada. |
|
|
|
17.11.2007 - 16:25
|
|
|
jeszcze dzis nad ranem prubowalem wyjsc ta petada zeby jeszcze po obudzeniu zasnac ale wstalem okolo 10 to juz za bardzo rozbudzony bylem i nie dalo rady :d to dzis sprubuje 4+1 ale bede sie rozbudzal 15 min :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |