oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Zostanie 10-20% Ludzkości? Czym Jest Nowy Porządek Świata., Najnowszy film (video.google.pl) z polskimi napisami!
Lukasz
post 21.11.2007 - 02:05
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

http://video.google.com/videoplay?docid=-5739634563260751371

Co o tym sądzicie?

proszę tylko o konstruktywne wypowiedzi na temat... inne będą zgłaszane do administracji
Go to the top of the page

+Quote Post
Drag0n
post 21.11.2007 - 08:09
Post #2

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Łukasz a ty co o tym sądzisz ? Zakładasz temat to może pierwszy sie wypowiedz.

+Quote Post
leon
post 21.11.2007 - 09:59
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

zamiast komentarza ,z którego by wybuchnęła kolejna awantura, http://www.niewyjasnione.pl/Proroctwa_Orio...7_2_-t9264.html
Autor tematu wyraźnie szuka zaczepki/tu powinien być młoteczek albo szpicruta do stuknięcia się w głowę/

+Quote Post
Artur_flyer
post 21.11.2007 - 11:06
Post #4

Guests

"""""""""""Zostanie 10-20% Ludzkości? Czym Jest Nowy Porządek Świata., Najnowszy film (video.google.pl) z polskimi napisami!""""""""""""""

Nie oglądałem, nie obchodzi mnie to. Coś mi się źle tytuł kojarzy.

Nie jestem Ludziem

Pozdrawiam

+Quote Post
Lukasz
post 21.11.2007 - 12:41
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

"Łukasz a ty co o tym sądzisz ? Zakładasz temat to może pierwszy sie wypowiedz."

Faktem jest to że ci ludzie sie spotykają, i to ze w gruncie rzeczy jest to nielegalne, myślę że są ludzie którzy kierują cala społecznością na ziemi, chodź może to sie wydawać teraz nie niezauważane, tym bardziej w Polsce.

Globalizacja całego świata nie skończy sie dobrze dla innych ludzi, bo ci którzy chcą to zrobić, chcą zlikwidować np 2 władzę i skupić to na jednej osobie, oznacza to ze wysoko postawiony człowiek będzie mógł pójść i powiedzieć, tego proszę zabić, i tak sie stać musi...

Drag0n nie chciałem sie pierwszy wypowiadać, bo chcialem nakłonić forumowiczow do obejrzenia filmu, a nie rozmawiać tylko na temat tego co ja napisałem.

"Autor tematu wyraźnie szuka zaczepki/tu powinien być młoteczek albo szpicruta do stuknięcia się w głowę/"

Czemu tak sadzisz? Nie zauważyłem w swoim temacie nic co by na to wskazywało...

Rzuciłem po prostu temat do dyskusji, i prosiłem żeby nie wypowiadali sie ludzie tylko ci którzy tym sie interesują, a jeżeli nic nie wnoszą to niech lepiej nic nie piszą...

+Quote Post
kozuar
post 21.11.2007 - 12:44
Post #6

Guests

Zgłoś swojego posta do administracji bo z konstruktywną wypowiedzią to nie ma nic wspólnego, są to raptem wnioski których by nawet ślepy nie przeoczył oglądając ten dokument.

+Quote Post
twistoid
post 21.11.2007 - 13:31
Post #7

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Pierdykne cytat:

We, who five million years ago were animals, can kindle in our deserts and if necesary upon the cities of our enemies the very energy which lights the stars at night. Now, something peculiar is going on here. Something is calling us out of nature and sculpting us in it's own image. And the confrontation with this something is now not so far away. This is what the impending apparent end of everything actually means. It means that the de-no-ma(?) of human history is about to occur and is about to be revealed as a universal process of compressing and expressing novelty that is now going to become so intensified that it is going to flow over into another dimension.
You can feel it. You can feel it in your own dreams. You can feel it in your own trips. You can feel that we're approaching the cusp of a catastrophe, and that beyond that cusp we are unrecognizable to ourselves.The wave of novelty that has rolled unbroken since the birth of the universe has now focussed and coalesced itself in our species.-Terrence Mckenna

sory że w engliszu tym jest nowy porzadek świata :)

+Quote Post
plantator
post 21.11.2007 - 15:07
Post #8

Guests

---

+Quote Post
technoziom
post 21.11.2007 - 15:39
Post #9

Gość Rodziny
*

Notatnik

ja bez filmu wiem że światem rządzą amerykański rząd wraz z żydami. wkońcu rządzi ten kto ma pieniądze i rope. oni to mają i na dzień dzisiejszy chcą wprowadzać znakowanie ludzi za pomocą chipów dzięki którym bedą mogli nas śledzić i zniewolić. cała nadzieja w UE żeby się od temu sprzeciwiła:)

+Quote Post
ldkiler
post 21.11.2007 - 15:41
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Coś mi się zdaje, że Łukasz chce zostać modem ;)

A filmu nie oglądałem, ponieważ takie coś może się moim zdaniem zdarzyć za nie mniej niż 100 lat, a nie obchodzi mnie to co się stanie po mojej śmierci. Chociaż jak będę miał chęć to obejrzę, ale to mało prawdopodobne ;)

PS. Wiem, że na 99% ten post zostanie usunięty, ale chciałem po prostu napisać to co napisałem ;)

+Quote Post
Apshne
post 21.11.2007 - 15:52
Post #11

Guests

komentarz usunięty z braku wiedzy nadawcy.

+Quote Post
kozuar
post 21.11.2007 - 23:09
Post #12

Guests

Apshen nie masz zrytej bani, zapewniam ;) Przeczytaj (może już to zrobiłeś) "Poza dobrem a złem" Fryderyka Nietzschego. Co do wielkich elit, które potajemnie rządzą światem, to mam to naprawdę w dupie i bynajmniej nie jest to egoistyczne podejście tylko czysty racjonalizm. Jeżeli bedą redukować liczbę ludności do tych 10-20% to życze im powodzenia, chociaż i tak jezeli jest to prawda, sami pod sobą wykopią grób, (wizja: mode on) a my niewolnicy "Nowego porządku" zatańczymy nad stosem palących się "nad-ludzi" i sprowadzimy stary porządek...narodowy socjalizm ;)

mottto na dzisiaj:

"Tolerancja to najwspanialsza idea na świecie. Spróbuj być innego zdania!!!"

+Quote Post
Apshne
post 22.11.2007 - 15:28
Post #13

Guests

komentarz usunięty z braku wiedzy nadawcy.

+Quote Post
One_way
post 23.11.2007 - 18:25
Post #14

Znajomy Rodziny

CYTAT(Lukasz @ 21.11.2007 - 02:05) *

Lukasz, dzieki za tego linka. Od wielu lat interesuję się poczynaniami Klubu Bilderberg.
Moja opinia jest zbieżna z opinią autora filmu. Zgadzam się również w tej materii, że można temu przeciwdziałać.

Niestety świadomość społeczna w tym temacie porównywalna jest ze świadomością nt. oobe. Zapytaj znajomych czy słyszeli o tej Grupie. Pytałem dzisiaj w pracy. Nikt z mojego zespołu o takich ludziach nigdy nie słyszał. Kompletna dezinformacja.

I własnie najbardziej niebepiecznym czynnikiem tych działań jest brak jakiejkolwiek wiedzy społeczeństwa. Totalna manipulacja mediami, informacją. Działanie w cieniu, w tajemnicy.

Więcej w zasadzie nie ma co dodawać. Można ewentualnie podyskutować o szczegółach, bo cały plan jest jak na dłoni przedstawiony w filmie. Poparty faktami i kto dobrze obserwuje rzeczywistość społeczno-polityczno-naukowo-ekonomiczną ten powiąże fakty z taką łatwością jak sznurowadła w bucie.

Pzdr.

+Quote Post
One_way
post 16.12.2007 - 17:13
Post #15

Znajomy Rodziny

Łukasz, a ten film obejrzałeś?

Jeśli kogoś zainteresowała tematyka manipulacji "wielkich" tego świata, to gorąco polecam film Zeitgeist ("Duch czasu"). Dostępny z polskimi napisami pod linkiem:

http://video.google.com/videoplay?docid=-5870901554543719947

Więcej o nim nie napisze, odkryjcie sami treść.

Pzdr.

+Quote Post
bobek_balinek
post 16.12.2007 - 18:40
Post #16

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Hahaha spadłem z krzesła ! xD

Te wielkie przepowiednie, jakies domysły co do końca świata to bujda panowie.. no nie do końca bujda.. Bywa tak, że gdy człowiek sie boi, to tworzy sobie historyjki :)

W latach 70 naukowcy przewidzieli że w 2000 skończy sie tlen i co? jest tlen...
Wielcy, mocarni, nadwrodni, podwodni, cymbały, beczki, liście i dzwoneczki co to prorocyli ze sie kosnczy siwat w 2000 .. nie skonczyl :) A gdy doszły media w gre.. to teraz mamy na każdy dzień tygodnia nową metode końca świata:

Poniedziałek: UFO nas powrwie, albo nas spali
Wtorek: Wulkany nagle wybuchną
Środa: Ślońce wypuści język ognia i nas spali
Czwartek: Dwutlenek węgla zatruje cały świat
Piątek: Braknie ryb, potem mięsa, potem zeżremy sie wszyscy nawzajem
Sobota: Jezus przyjdzie by nas sądzić
Niedziela: FAJERWERKI!!!!!!! Wielkie komecisko pierdyknie w ziemie!!

Uciekajcie !!Uciekajcie!!.. bom ja prorok XXI pierwszego wieku.. ja znam date końca świata, zdradze wam ją.. zróbcie mnie sławnym bo musze ZUS spłacić!

Żenada.. -.-

Cieszcie sie chwilą obecną, wykorzystujcie to maxymalnie, byleby bliźni nie cierpiał a przedłużycie se tym życie tu o jeden dzień xD xD xD xD

// Nie ma sensu rozkminiac daty końca świata... jeszcze wrzodów sie nawabicie ;p

+Quote Post
ja:)
post 16.12.2007 - 21:38
Post #17

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Heh widziałem ten film i nie będę sie wypowiadał o tym co Wy tutaj gadacie. Wejdźcie na temat MANIPULACJA SPOŁECZEŃSTWEM. Tam jest już dawno to omówione. To co jest przedstawione w tym filmie jest prawdą. Daje, więc link jakby sie komuś nie chciało szukać:

http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=972&st=84 czytajcie odtąd do końca, potem będzie artykuł bardzo dobrego ekonomisty. Heh tyle...

Część wypowiedzi jest z wcześniejszej części filmu

+Quote Post
Forgotten
post 16.12.2007 - 22:05
Post #18

Dusza Towarzystwa

Notatnik

heh,
nie każdy ma oczy po to aby widzieć
nie każdy ma uszy po to aby słyszeć

widzą to co chcą i słyszą to co chcą

ehh i znowu nie byłem oryginalny.. juz to gdzieś słyszałem :P

---------------------------------------------------------------------------------
kurcze, u mnie w rodzinie, a wychowałem się na mazowieckiej wsi o tym mówiło sie od dawna. Przepowiednie o zagładzie ludzkości byly przekazywane z pokolenia na pokolenie.... a teraz jak oglądam te filmy t tylko sie upewniam że w tych opowiesciach jest ziarnko prawdy

+Quote Post
One_way
post 19.12.2007 - 01:21
Post #19

Znajomy Rodziny

Bobek -
chyba nie do końca wiesz na jaki temat rozmawiamy i wyskoczyłeś z postem jak Filip z konopii...

PS. Zerknij na filmy w wolnym czasie.

Ja -
dzięki za link do dyskusji, poczytam i włączę się do niej w najbliższym czasie.

Pzdr.

+Quote Post
Zbyszek
post 19.12.2007 - 09:54
Post #20

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

To kiedy my byc ten koniec swiata,bo nie czytam uwaznie . Nabiore kredyty i poszaleje . jeje

+Quote Post
ja:)
post 19.12.2007 - 14:10
Post #21

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dla rozumienia... końca świata nie będzie... tutaj są pokazane plany. Obejrzyjcie najpierw potem sie wypowiadajcie... Najlepiej wszystkie 3 części zaczynając od Zeitgeist, przez tą część wyżej i kończąc na 3.

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park