Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 3
Właśnie zastanawiam się czy jest ktoś z Poznania kto jest silnie zaangażowany w tematykę OBE :) Jeśli jest ktoś taki i ma ochote na spotkanko albo coś to byłoby całkiem fajnie. Tak zauważyłem, że moją stronke odwiedza pełno osób z Poznania ciekaw jestem czy na forum ktoś się znajdzie. A więc zainteresowani wpisujcie się...
Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3029
hehe każdy jak by chciał to by mógł przyjechać do poznania :) trochę czasu wolnego i chęci :)) ja to zawsze chciałem sie spotkać z kimś kto dużo wie na ten temat :)ale nikogo nie znam osobiście ... i jeszcze prawka nie mam :P;/
break the rules.
Nr użytkownika: 2963
ja właśnie też bym chętnie spotkała się i pogadała z osobą dużo bardziej doświadczoną w oobe ode mnie ;) np dziś dowiedziałam się, że mój przyszły szwagier siedzi też w oobe i ld. jaki ten świat mały xD
Częsty Gość Rodziny
Nr użytkownika: 3104
te grzee. nie siedzi, tylko się kiedyś tym zainteresował, tak samo jak np. Huną, kalendarzem Majów i co za tym idzie rokiem 2012, przebiegunowaniem Ziemi... i wiele wiele innych takich fajnych metaficzno-mistycznych rzeczach....
a ze miałem coś jak LD to fajne doświadczenie, ale za leniwy jestem żeby to praktykować... choć chyba zacznę...
dobra nie będę już nić pisał bo zaraz bana za spam dostanę ;]