|
|
![]() ![]() |
| mind trainee |
29.12.2007 - 15:15
|
|
Guests |
Przyszła mi do głowy fajna myśl. A jakby tak zadzwonić do Radia Maryja i zacząć nawijać o OBE. Najlepiej wtedy jak będą gadać o okultyzmie, sektach itp. Zbierzmy się OBE Maniacy i szturmem na Radio Maryja!!! Tylko oczywiście bez agresji i racjonalnie opisać jakieś fajne spotkanie z NP.
Aby być bardziej poprawnym politycznie można przytoczyć, albo wcisnąć kit, że ma się spontanicznie LD od dziecka i pytać co w tym złego itp.... Audycje nagrywamy, w net puszczamy i OBE Rebelię z dumą zaczynamy!! Co o tym myślicie? Przede wszystkim liczy się dobra zabawa Jeszcze jeden pomysł. Gdyby 600 userów zrzuciło się po 1 zł możnaby wynająć billboard :) |
|
|
|
| Artur_flyer |
29.12.2007 - 15:21
|
|
Guests |
W Radio Maryja od razu Cię wyłączą.
......słyszeli państwo? No przecież to oni, komuniści, dzwonią tu, złowieszcze narzędzie szatana. Trzeba siać, siać, siać . Widzisz Mind, oni się chwalą, że są jedynym wolnym medium w Polsce, i że u nich można rozmawiać o wszystkim. Tak, tak, o wszystkim co jest akceptowane przez ojca dyrektora. Człowiek o odmiennych poglądach od razu jest rozłączany :) Wiem bo słucham sobie czasem dla rozrywki :) |
|
|
|
29.12.2007 - 15:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wiem bo słucham sobie czasem dla rozrywki :) Raz, gdy jadłem obiad u babci, leciała w radiu ciekawa audycja :) Jakiś biskup wypowiadał się na temat szkodliwości muzyki techno. Twierdził, że ta muzyka jest satanistyczna, ponieważ na imprezach techno ludzie traktują DJ-a jak jakiegoś boga, że techno wprowadza słuchających w trans, wszyscy tańczą tak samo, bo DJ ma nad nimi pełną kontrolę... No jak boga kocham coś takiego mówili. |
|
|
|
| mind trainee |
29.12.2007 - 15:52
|
|
Guests |
Chodzi mi o to, żeby udawać że jest się katolikiem i ma, miało spontaniczne OBE, lub LD. Wtedy zacząć niby nieświadomie zadawać pytania dlaczego to jest złe i tak dalej. Lub wkręcać kit, że się świętego widziało, albo samego Chrystusa, anioła. ....'I wtedy proszę ojca zobaczyłam anioła w postaci białej kuli światła. Ale on mnie tak kochał, że to nie do opisania. Złapał mnie za nadgarstek i lecieliśmy do Parku. To proszę księdza Focus 27 nie... Czytał ksiądz Monroe nie? hehe Powiedzieli mi, że są przy mnie jakby co to pomogą mi wychodzić z ciała hehe"
To oczywiście wersja groteskowa. W każdym razie można trochę o tym ponawijać zanim się skapną i odłączą. Można spróbować. Z historii wiemy, że nawet jeśli ktoś ma odmienne poglądy to zawsze zdąży coś powiedzieć.. Trzy słowa do Ojca Dyrektora..... Trzy słowa - OBE-Maniacy Do Boju!!! PS Arti, czasami rzucasz fajnymi cytatami Ojca Dyrektora. Skąd je masz. Są w necie, czy czasami wyłapujesz z audycji.? o znalazłem hhi Ojciec Dyrektor w pogadance: - Pojawiły się billboardy reklamujące miesięcznik... tak zwany dla mężczyzn. A na nich była naga kobieta. Wyuzdana, wstrętna, brzydka. Idę i widzę tych wszystkich młodych mężczyzn, którym na jej widok ślina z gąb cieknie. Szatan, mówię wam, szatan. |
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
31.12.2007 - 17:28
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
31.12.2007 - 18:03
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
| Silverka |
01.01.2008 - 13:43
|
|
Guests |
O jakim wy systemie mowicie? Nie ma rzadneog system, przykro mi. Sa tylko zasady panujace tym wszechsiwatem i tym co niestety na przekor ludzie uczynili, wiec musze was rozczarować. kto chce i tak bedzie robil co chce, zobaczy, ze jet taka mozliwosc i nie bedzie trzymal sie rzadnych systemow, mimo ze inni beda robic iinaczej. Sa tutaj prawa, ktore obowiazuja w naszym zyciu, prawo przyciagania. Wystarczy chęć, by zrobic to na co sie ma ochote a zostanie wszystko odpowiednio zorganizowane. Nic nie dzieje sie wbrew naszej woli, tak samo jak nic nie mozna robic wbrew woli innych. Zastanowcie sie najpeirw ochcecie rozpierdalać, zanim zaczniecie cokolwiek robic, bo to nie ma najmniejszego sensu. Co z tego ze kazdy zacznie wychodzic z ciala? Co to zmieni? Kazdy jes oswiecony na tyle ile mu potrzebne w danym moemcnie i nie musi wychodzic z ciala by byc oswieconym, bo nie ma czegos takiego jak oswiecenie.
|
|
|
|
01.01.2008 - 14:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Silverka niestety Masz racje jak każdy z własnym zdaniem "Ameryka" dawno odkryta?
Po co krzyczeć i wkurwiać się sam w sobie, skoro wiesz swoje, sama narzucasz swój tok myślenia choć myślisz że system nie istnieje ,istnieje i wywiera na ciebie ucisk który widnieje w naszych oczach jako "Rebelia" Bunt wobec tego czego sami nie możemy być pewni więc czy warto się nerwować,Każdy chce być inny a tą inność wyraża w sposób taki aby wywierała na innych "nutkę wkurwienia" i tak koło się zamyka .System zbiera plony, sieje i Krakowiaczek jeden miał koników siedem, pojechał na wojnę, został mu się jeden. Wszystko jest Iluminacją p.s Sorry ale wyszedłem z wprawy. |
|
|
|
| Silverka |
01.01.2008 - 14:23
|
|
Guests |
nie, nie zamierszam nikomu nic narzucac, i tak kazdy bedzie robil co chce, wiec p co mi narzucanie. Po prostu nie widze sensu w rozpierdalaniu czegokolwiek, skoro to nie istnieje, takie moje zdanie i nikt nie musi sie z tm zgadzać ;)
spoko :) |
|
|
|
01.01.2008 - 20:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Istniejemy i działamy w systemach nie będąc nawet tego świadomi.. czy nam się to podoba czy nie. Możesz się bronić i mówić że jest inaczej... skoro to ci pomaga żyć w zgodzie z harmonią kosmosu ^^ proszę bardzo:). A rebelia to tylko jeden mały trybik w systemie który też na swój sposób zawsze będzie kontrolowany... Taka moja wizja, i tyle nikt nie musi się z tym identyfikować. Ciekawi mnie jednak fakt, w którym to rzeczesz że nikt nie wpływa na twoją wole jednak jesteś od początku kierowana... zastanawiające;).
|
|
|
|
| SORROW |
01.01.2008 - 20:25
|
|
Guests |
|
|
|
|
01.01.2008 - 20:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
wpajanie czyli inaczej kontrolowanie, kierowanie? ;). Jak byś tego nie ujął i tak wyjdzie na to samo.
|
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
01.01.2008 - 21:08
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
| SORROW |
01.01.2008 - 21:54
|
|
Guests |
|
|
|
|
02.02.2008 - 17:07
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Karalne jest to co ja robie czsami na kompie ;p
Chyba wolno robic offtopic Przez to będziemy miec !%$#@^&* tylko wg. niektórych ludzi np. księdza on myślisz w to uwieży ;p? A więc kiedy na jakim czacie i o której h? |
|
|
|
02.02.2008 - 17:56
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja tak nawed DzIsIaJ ale jak cos to na priv napisz kiedy i gdzie
|
|
|
|
02.02.2008 - 18:06
|
|
|
Mi się już ferie skończyły ;/ to może jutro ;p? chyba że wolisz za tydzień
|
|
|
|
02.02.2008 - 18:17
|
|
|
Nom 2 osoby to za mało więc kto może to pisac.
I tak sobie myślę może by tak na skype najazd zrobic ;p |
|
|
|
02.02.2008 - 19:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
a ja mam pytanie trochę z innej beczki :)
kto jest autorem loga tego forum??? |
|
|
|
02.02.2008 - 20:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
ja też jestem chętny ;-) ale skype odpada w moim przypadku ;D ale na jakiś chat sie mozemy zgadać ;D
|
|
|
|
02.02.2008 - 20:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja też jestem chętny jak Rebelia to Rebelia :D
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |