|
|
![]() ![]() |
05.02.2008 - 18:30
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
przepraszam, ze pisze bez polskiej czcionki, ale na co dzien jej nie uzywam, wiec mam pytanie, czy moge mimo to, pisac na forum i/lub ewentualnie w notatniku?
|
|
|
|
05.02.2008 - 18:42
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
nie, zostaniesz za to wychłostany. wybacz :(
`nie no a tak serio to czemu nie? są osoby, które walą błędy ortograficzne itd że aż razi po oczach a jakoś nadal piszą i dobrze się miewają... ;P |
|
|
|
05.02.2008 - 18:51
|
|
|
w regulaminie jest taka uwaga, wiec pomyslalam, ze to wymog
nie wiem, czy masz upowaznienie na przyzwolenie, ale w razie czego powolam sie na Ciebie..:) dziekuje |
|
|
|
05.02.2008 - 18:59
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
no ja takiego upoważnienia nie mam xD ale myślę, że jeżeli będziesz pisał sensowne posty to nikt nie będzie miał nic przeciwko temu ;)
ale w sumie co za problem polskie znaki włączyć na kompie? |
|
|
|
05.02.2008 - 19:08
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No oczywiscie ze mozna pisac. :D
|
|
|
|
05.02.2008 - 19:11
|
|
|
nie mam polskich czcionek w kompie i prawde mowiac umiem pisc jednym tylko palcem...(no, czasem uzywam dwoch)...omijam z tego powodu duze litery...
postaram sie pisac sensowne posty, ale skupie sie bardziej na notatniku, nie bede rzucac sie w oczy... zaczynam od zaraz...:) |
|
|
|
| mind trainee |
05.02.2008 - 19:45
|
|
Guests |
Nie wiem na ile to jest prawda. ale jesteś chyba jedną z niewielu osób, które przyczytały regulamin. Mało tego. Zamierzałeś się do niego dostosować. Powinienieś dostać order za to. Witamy na pokładzie !!!
|
|
|
|
05.02.2008 - 20:12
|
|
|
masz taka fizjonomie, ze Ci wierze bez cienia watpliwosci ...:)
|
|
|
|
05.02.2008 - 20:16
|
|
|
mind, dziekuje za uznanie...to gdzie ta sciera i szczota?...kazdy nowicjusz zaczyna chyba od szorowania pokladu..:)
|
|
|
|
05.02.2008 - 21:04
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
taaa na czacie znajdziesz ;))) miłej roboty i witam nowego forumowicza ;)
|
|
|
|
05.02.2008 - 23:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ziomek looZ czyj sie jak u swoich tu wszyscy sa na luzie ;) ale pamientaj bledy to muj biznes hehe,a tak ogolnie to witam cie XD
|
|
|
|
06.02.2008 - 00:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie wiem na ile to jest prawda. ale jesteś chyba jedną z niewielu osób, które przyczytały regulamin. Mało tego. Zamierzałeś się do niego dostosować. Powinienieś dostać order za to. Witamy na pokładzie !!! Poczułem się zdyskryminowany! Od kiedy to przestrzeganie regulaminu się chwali?! To tak jakby nagradzać ludzi za przestrzeganie przepisów prawa. Pomyłka? TAK. Przeczytałem regulamin ale się tym nie pochwaliłem na forum, mało tego stosuję polską czcionkę mimo tego że 'zazwyczaj' nie kożystam. Także nie wiem o co całe halo :O Tak czy siak witam i nie przejmuj się pierdołami typu pisownia i przeklinki dopuki zachowujesz umiar w jednym i w drugim :) |
|
|
|
06.02.2008 - 09:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie ten dział.
p.s. już się nie zapytam - czemu piszesz tylko jednym palcem p.s. mi czasem literek brakuje w słowach, ale to wynik kiepskiej klawiaturki w pracy. |
|
|
|
06.02.2008 - 10:52
|
|
|
|
|
|
|
| mind trainee |
06.02.2008 - 12:02
|
|
Guests |
mind, dziekuje za uznanie...to gdzie ta sciera i szczota?...kazdy nowicjusz zaczyna chyba od szorowania pokladu..:) Musisz poprosic admina o tymczasowe pozwolenie na edycję postów i poprawic wszystkie błędy ortograficzne i stylistyczne we wszystkich postach od 1.12.2007 do dzisiaj włącznie. |
|
|
|
06.02.2008 - 13:39
|
|
|
|
|
|
|
06.02.2008 - 13:56
|
|
|
|
|
|
|
| mind trainee |
06.02.2008 - 15:11
|
|
Guests |
No to April do dzieła. Rzułwy ustawiły sie w żentach i zawołały: Chip CHip Chura!
|
|
|
|
06.02.2008 - 20:05
|
|
|
|
|
|
|
06.02.2008 - 20:49
|
|
|
|
|
|
|
06.02.2008 - 21:33
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |