|
|
![]() ![]() |
06.02.2008 - 08:58
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nieznany Świat ( nr 12/2004)
Witam przegladajac net natknąłem sie na pewien filmik przedstawiajacy mezczyzne, ktory opowiada jak to pewnego czasu wpadl w dziure przestrzenna i spotkal sie z samym soba (w wieku jak to mowi okolo 70 lat) sprawa by wygladala na żart gdyby nie fakt ze ów mezczyzna mial ze soba swoj telefon komorkowy i nagral film, którego fragment jest tam pokazany. Wiem, ze to moze byc zmyslona sprawa, ale wy jestescie w stanie sprawdzic autentycznosc tego zdarzenia. Ponizej LINK do tego filmiku pozdrawiam. Kuba, Płock pseudonim: Xander Jedyne, co możemy powiedzieć na podstawie informacji w sieci www, że w filmie ten mężczyzna nazywa się Hakan Nordkvist i utrzymuje, że naprawiając zlew wpadł dziurę w czosoprzestrzeni i spotkał... siebie w wieku 70 lat! Oto ten film http://www.youtube.com/watch?v=E2sp-clMk8s |
|
|
|
06.02.2008 - 10:45
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
A Ty dopiero dzisiaj napisałeś ten post? Nie było go tutaj już wczoraj? Pytam serio, bo wczoraj już coś takiego czytałam, weszłam w link i obejrzałam filmik. Świadkiem mój mąż. Może temat się zdublował i wszystko jasne...:)
|
|
|
|
06.02.2008 - 12:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Conchi drag0n poprostu przemieścił się w czasie :D. Tatuaż u tego starszego czlowieka jest wiekszy.
|
|
|
|
06.02.2008 - 12:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jak wrócił?
|
|
|
|
06.02.2008 - 13:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kiedy poznacie system kosmicznego niewolnictwa to wtedy zrozumiecie na czym polegają podróże w czasie.
|
|
|
|
06.02.2008 - 14:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
06.02.2008 - 14:07
|
|
|
Mi sie podoba muzyka ktora leci w tle , ktos zna tytul ?:P
|
|
|
|
06.02.2008 - 15:21
|
|
|
Jak chcesz tą muzykę to ściągnij sobie za pomocą TubeMaster ;) Fajny programik ;)
|
|
|
|
06.02.2008 - 16:31
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Draq, z czasem skóra się starzeje i tatuaż wiadomo nie wygląda tak samo jak sprzed 20-30 lat czy jakoś tak;P
ale właśnie? jak niby wrócił do teraźniejszości;P? stratatata. tez wlazł pod zlew? |
|
|
|
06.02.2008 - 16:46
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No to mnie tez zastanawia, jak wrócił do teraźniejszości.
|
|
|
|
06.02.2008 - 16:52
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a nie znalazłeś tam może gdzieś wątku o powrocie?
|
|
|
|
06.02.2008 - 18:31
|
|
|
Nie ma tam żadnej wzmianki o tym jak powrócił.
Bardziej mi się chce wierzyć, że to ojciec z synem zrobili sobie fajny i interesujący dowcip, niż w to, że kolega zobaczył samego siebie w wieku 70 lat. Jeśli tak było, to dlaczego nie mówi, jak potem to wszystko wróciło do normalności? Jak wrócił do swojego czasu? Czy dowiedział się czegoś o przyszłości swojej i świata? Poza tym, tatuaż u starszego pana jest przede wszystkim, moim zdaniem, większy, niż u młodego, oraz, jak na wiek tego człowieka i czas, który musiałby upłynąć od jego zrobienia, doskonale ostry i "świeży". Chyba, że przyjmiemy założenie, iż był odnawiany. Dlaczego filmik jest tak krótki i nie słychać na nim w ogóle żadnego słowa, wypowiedzianego przez starszego pana? Dlaczego nagrywane to było na dworze i pod słońce, kiedy mogli by sobie siąść w domu, pogadać i całą tę rozmowę nagrać, lub choćby tylko jej część? Ciekawi mnie też czy to oznacza ze jak bedzie miał te 70 lat to zobaczy siebie młodszego który nagra film na komórke ??? siebie samego z przeszłosci a własciwie siebie samego z podrózy do przyszłosci ??? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |