CYTAT(leon @ 14.02.2008 - 10:52)

Jestem,czytnij mój blog i możemy też na PW pogadać.Pozdro.A z Majstra to żaden majster,to raczej fuszer, jeszcze nic mądrego nie napisał.
Jestem pewien, że napisałem przynajmniej jedną mądrą rzecz :( ...no... powiedz, że chociaż pół! ;(
A tak na serio leon, jeśli Ty miałbyś decydować co jest mądre a co nie to wybacz ale jednak wolę by nie wypuszczali Cię z odziału. To, że ktoś piszę w sposób interesujący i przekonywający, a nie powiem Ty tak właśnie piszesz, nie znaczy, że pisze mądrze. Naprawdę chłopie spójż na swoje posty, gdybyśmy mieli uwieżyć we wszystko co mówisz, to każdy z nas zamknął by się w domu a na głowie nosił czapkę z aluminiowej folii i do tego nie spał 24/7.
Do tematu, myślę, że to jakaś blokada, wszyscy wiemy o scianach z gumy, może takie dziwne rzeczy zdażają się w różnej formie. To tylko moje spekulację, najlepiej sprawdź czy to częściej występuję, jeśli to jednorazowy epizod to raczej nie ma się czym martwić.
PS. Mówię ku przestrodze, żebyś się nie zraził czy wystraszył, czytając produkcje leona zachowaj DUŻĄ dozę sceptycyzmu.