CYTAT(someguy19 @ 29.02.2008 - 01:45)

tak po ok 20 min leżenia na plecach pojawia się dziwne uczucie w głowie..takie jakby impulsy które pulsują tylko w głowie w pewnych odstępach czasowych..np co 3s jakby jakiś elektro wstrząs przechodził przez mój mózg..co to może być?
Te udeżenia to bicie serca(czujesz jak krew krąży po żyłach) które potem poczujesz na całym ciele lecz nie możesz się tym przejmowac ponieważ gdy zaczniesz się tym przjmowac to wkoncu te udeżenia znikną co oznacza że się wybudzasz i trzeba doprowadzic do nich jeszcze raz te udeżenia dosyc przeszkadzają to jest taka jakby przeszkoda. Też tak mam ale już uporałem się z tym problemem i umiem już kontrolowac te udeżenia.
CYTAT(someguy19 @ 29.02.2008 - 01:45)

..hmnn może to jakis zalążek wibracji..
a jakie wogóle macie odczucia przy wibracjach?..
jak odbieracie te wibracje?..
czy np ciało faluje czy całe drży a może to są jakieś impulsy..?
AD.1.Te udeżenia to początek wibracji (przynajmniej u mnie)
AD.2.Poczucie lekkości, swobody, nicości, czasami przeszywające zimno i poczucie takjakby prądu który kopie z bardzo małą siłą(początek paraliżu sennego)
AD.3.Napoczątku nieumiałem opanowac wibracji zawsze wybudzałem się przeznie co bardzo przeszkadzało ale z czasem zaczołem je kontrolowac i stały się bardzo miłe
AD.4.Ciało i faluje i drży ale nie zawsze ;p czasami też nagle idzie impuls do nogi lub ręki przezco noga mi podskakuje (to dzieje się tylko gdy zaczynasz zasypiac a tego nie chcesz czasami także ten impuls poprzedzany jest krótkim snem w kturym się potykasz i wywalasz na ziemie w momęcie potknięcia budzisz się bardzo chaotycznie(ten sen sie jakoś nazywał ale nie pamiętam jak)xd