Oprawa Graficzna, na stronie głównej oobe.pl |
|
|
starr
|
24.03.2008 - 19:01
|
Guests

|
Ja jestem ZA ! Napewno strona główna wymaga zmiany.Jest strasznie nieciekawa. Co do forum to jest ok ale przydaloby sie troche zmian. Wizualnie jest ok- prosto i przejrzyscie ale czasem zmiany wychodza na dobre. Grzee utalentowana jest, napewno cos ładnego nam przygotuje :)
|
|
|
|
|
|
newtotheworld
|
24.03.2008 - 19:12
|
Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 3927

|
CYTAT(grzee @ 24.03.2008 - 18:41)  Nie wiem jak wy, ale moim zdaniem powinniśmy coś zrobić z grafiką na stronie głównej oobe.pl Ok, może i jest... przejrzysta, czytelna bla bla ale wydaje mi się, że można by ją bardziej dopracować. Co wy na to? Proszę bardzo o wypowiedzi na ten temat.
pozdrawiam, grzee można ją trochę urozmaicić, np. dodać jakiś obraz, zmienić wygląd linków. w obecnej wersji strony podoba mi się to, że jest stonowana i nie ma agresywnej, krzykliwej kolorystyki.
|
|
|
|
|
|
grzee
|
24.03.2008 - 19:24
|
break the rules.

Nr użytkownika: 2963

|
CYTAT Grzee utalentowana jest, napewno cos ładnego nam przygotuje :) już bez przesady, ok?;P może ktoś jeszcze byłby chętny do pomocy ;> CYTAT w obecnej wersji strony podoba mi się to, że jest stonowana i nie ma agresywnej, krzykliwej kolorystyki. nikt nie powiedział że kolory muszą być agresywne, wszystko może być podobnie w delikatnych odcieniach... ;) ale moim zdaniem strona idzie cała do przeróbki...
|
|
|
|
|
|
Karakan
|
27.03.2008 - 00:48
|
Listek
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 22

|
Przykro mi, w nicku o ile pamiętam nie mam "Cat", ale adminem podobno jestem. ;) Zmiana wyglądu strony głównej forum to całkiem dobry pomysł. Forum nabrało by trochę świeżości, no i byłoby bardziej zachęcające. Lampa rzeczywiście ma już swoje lata :P Myślę, że najpierw przydałoby się kilka konkretnych pomysłów, może konkretne propozycję ułożenia danych elementów strony. Ja co prawda jestem grafikiem (duże słowo...), ale 3D, a nie wiem czy grafika 3D pasowałaby do wyglądu forum. Oczywiście uważam, że samo forum należy raczej zostawić w spokoju, bo ma ono odpowiedni wygląd, no, a co do strony głównej, czekamy na propozycje.
Pozdrawiam, Karakan.
|
|
|
|
|
|
6umerang
|
01.04.2008 - 02:36
|
Dziadek do ożehuf

Nr użytkownika: 3906

|
Heh, też jestem grafikiem i uważam, że dla forum grafika jest tak samo ważna jak karp dla wielkanocy ;)
Jak już koniecznie ludzie chcą zmian w wyglądzie, to w zasadzie czemu by nie dodać skina a każdy user sobie wybierze w profilu jak forum chce oglądać bo ten domyślny wygląd mi pasuje:)
Jak można coś zasugerować, to ja bym albo stronę główną w pieruny wytrzasnął a forum dał bezpośrednio pod domeną oobe.pl, albo jakoś zmodyfikował stronę główną i rozbudował, bo szczerze powiedziawszy nikt jej nie czyta (ja wszedłem raz, gdy pierwszy raz odwiedziłem oobe.pl, jak wszedłem na forum, to nigdy więcej strona główna nie była potrzebna)...
Cat - jak podeślesz templatkę albo dasz namiar na jakieś do tego forum to może coś zmontuję, to się wrzuci - reszta też niech sobie porobi jak ma ochotę - będą młodzi mieli wybór, to będzie weselej może?
|
|
|
|
|
|

3 Stron
1 2 3 >
|
 |
|