Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Zjazd/spotkanie Miłośników Oobe
obe_jerry
post 07.04.2007 - 21:51
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 881

Witam wszystkich. Mam propozycję, aby zorganizować spotkanie miłośników sami wiecie czego. Miejsce, czas oraz szczegóły można by ustalić. Tylko najpierw kto by był chętny i prosze podawać jakieś sugestie.

EDIT
CYTAT
jerremu na pewno chodzilo o to, ze jak juz napisal w temacie to nie musi powtarzac. Nie nalezy nadinterpretowac niektorych rzeczy paciorku. (:

No właśnie ;) może by tak najpierw pomyśleć zanim się coś palnie ?? tak chodzilo mi o nie to aby nie powtarzać czegoś co jest oczywiste i jest zawarte w temacie. Pozdrawiam - dziękuję Pyrokar1990
Profile CardPM
+Quote Post
paciorek
post 08.04.2007 - 08:39
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 229

"Sami wiecie czego" ?
Sorry, ale czy to jest jakieś zakazane słowo? Temat tabu?
Napewno nie tutaj.
Profile CardPM
+Quote Post
Pyrokar1990
post 08.04.2007 - 09:06
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 473

jerremu na pewno chodzilo o to, ze jak juz napisal w temacie to nie musi powtarzac. Nie nalezy nadinterpretowac niektorych rzeczy paciorku. (:
Profile CardPM
+Quote Post
ssgnaf
post 08.04.2007 - 13:27
Post #4

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 889

Sugestia:
Jako ktoś tu nowy, przepraszam, że od razu "mówię" o zjeździe, ale proponuję bezpieczniejszą wersję zjazdu w wybranym - najlepiej przez pomysłodawcę terminie, i na jego warunkach - u niego w tzw. JEGO MIEJSCU W FOCUSIE 27.
Profile CardPM
+Quote Post
obe_jerry
post 08.04.2007 - 14:03
Post #5

Dusza Towarzystwa

Chciałbym aby najpierw wszyscy wyrazili swoje opinie i oczekiwania wobec takiego spotkania. Ja jestem tylko pomysłodawca, mam 17 lat więc chciałbym aby wszyscy chętni przyczynili się do tego spotkania. Jeśli komuś się ten pomysł nie podoba albo ma cos przeciwko, niech sie wypowie a zamkniemy temat.
Profile CardPM
+Quote Post
focus_oobe
post 08.04.2007 - 16:40
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 668

czemu nie.. :) .. jestem za i mieszkam w Lublinie.. a co do miejsca spotkania to trzeba znalezc takie ktore by pasowalo najwiekszej liczbie chetnych (pomyslodawco tematu: linijka i mapa do reki :)) http://www.oobe.pl/oobe_mapa.html hehe :P..pozdrawiam

/zapraszam wszystkich OBEmaniakow na strone www.polczat.pl do pokoju oobe.pl (polecam komunikator ICeQ.. do pobrania na http://www.ikari.pl/) :D
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 08.04.2007 - 16:48
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Biorąc pod uwage odległości na mapie stworzonej przez "Pieczywo" to chyba Dolnyśląsk byłby najlepszym rozwiązaniem(:,ale jak znać życie to i tak nic nie wypali):,odległości są zbyt duże,może spotkanie w POZA było bardziej prawdopodobne, tam kilometry tracą na wartości (:
Profile CardPM
+Quote Post
focus_oobe
post 08.04.2007 - 17:29
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 668

no jasne w POZA! .. czemu ja na to nie wpadlem :P .. nie no fajnie by bylo ale to malo realne no chyba ze...

...chyba ze robimy zzute na szalwie wieszcza i zajaramy w tym samym czasie heh :D
podroz krotka (cos kolo 10min) i plytka jak pisal Darek Sugier no ale zawsze to jakies doswiadczenie :) ..nie bierzcie tego na powaznie bo z szalwia trzeba uwazac.. pozdrawiam :P
Profile CardPM
+Quote Post
Pyrokar1990
post 08.04.2007 - 17:31
Post #9

Dusza Towarzystwa

Wlasnie - Ketrab ma niezly pomysl. Zgadzam sie ze z wyjazdem to nici, bo terminy do ustalenia, miejsce, koszta itd. ale w POZA mozemy sie spotkac zawsze.

Moze umowmy sie na jakas konkretna godzine w tym swiecie (chociaz czas nie istnieje - ale przynajmniej miejmy jakies zalozenia momentu spotkania) i masowo wejdzmy w POZA... ale bylaby, cytujac, "Techno Techno Jazda Jazda"... (:
Profile CardPM
+Quote Post
obe_jerry
post 08.04.2007 - 18:25
Post #10

Dusza Towarzystwa

Hehe przyjaciele, też sądze że ciężko bedzie spotkać się fizycznie. Niestety mój problem polega że inaczej nie mogę, ponieważ jeszcze nie doswiadczyłem OOBE i nie potrafie go "wywoływać". Poprostu interesuję się tym od niedawna i chciałem porozmawiać z większym gronem na ten temat. Nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie tego dokonać ale cóż....czas pokaże.
pozdrówki
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 08.04.2007 - 18:48
Post #11

Dusza Towarzystwa

CYTAT(jerry1990 @ 08.04.2007 - 19:25) *
Hehe przyjaciele, też sądze że ciężko bedzie spotkać się fizycznie. Niestety mój problem polega że inaczej nie mogę, ponieważ jeszcze nie doswiadczyłem OOBE i nie potrafie go "wywoływać". Poprostu interesuję się tym od niedawna i chciałem porozmawiać z większym gronem na ten temat. Nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie tego dokonać ale cóż....czas pokaże.
pozdrówki

Zwątpienie ,najgorszy doradca):
p.s
Jak by nie patrzeć niestety tylko kilka lub kilkanaście osób na tym forum potrafi przejść do drugiego świata):
ale poczekamy ,na pewno kiedyś wyjdą(:(:(:
Profile CardPM
+Quote Post
obe_jerry
post 08.04.2007 - 19:00
Post #12

Dusza Towarzystwa

Hmmm Ketrab, przyszło mi coś na mysl...może by tak Ci którzy potrafią juz wychodzic z Ciała, udzielali wskazówek i pomocy tym ktorzy nie potrafią? warunkiem niech będzie ukończony kurs PurpleCat'a. Co wy na to??:>
Profile CardPM
+Quote Post
prof.dr.Wiktor Wektor
post 08.04.2007 - 19:32
Post #13

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 140

heja. byloby swietnie sie spotkac. tylko ze zaloze sie ze nie wszyscy choc zapewne chca to dotra bo przeciez odleglosc dla niektorych bedzie pewnie zbyt spora. ale spotkanie sie to niezly pomysl.
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 08.04.2007 - 19:34
Post #14

Dusza Towarzystwa

CYTAT(jerry1990 @ 08.04.2007 - 20:00) *
Hmmm Ketrab, przyszło mi coś na mysl...może by tak Ci którzy potrafią juz wychodzic z Ciała, udzielali wskazówek i pomocy tym ktorzy nie potrafią? warunkiem niech będzie ukończony kurs PurpleCat'a. Co wy na to??:>

Szerze powiedziawszy nie do końca cię rozumiem,chcesz wskazówek? pewnie jak to zrobić aby mieć obe,
zgadłem? jakby nie patrzeć na tym forum jest wskazówek aż nadmiar(:wystarczy wygrzebać stare tematy a na pewno znajdziesz.Kursu nie robie bo nie mam czasu ,niestety nie jestem człowiekiem który z nudów traci całe dnie,no już taki mój los.Ty kurs możesz ukończyć "co nas nie zabije ,to nas wzmocni"
pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
Pyrokar1990
post 08.04.2007 - 19:47
Post #15

Dusza Towarzystwa

Ja musze powiedziec tyle:

Forum jest po to aby w nim wskazowki znalezc! Wszystko co mialo byc powiedziane, juz bylo powiedziane.

A co do kursu - zrobilem caly - wszystkie zadania - przerwalem zapisy w notatniku po kilku pierwszych i w sumie dobrze ze nie marnowalem na to czasu bo (wybacz PurpleCat) kurs jest troche do chrzanu -> opiera sie glownie na 3 cwiczeniach -> z czego wszystkie one akurat mi zadnego problemu nie sprawialy nigdy ;]. Wiec to mi w sumie nic nie dalo :P. A oobe dzieki nim nie osiagnalem (nadal upieram sie ze jedna z przygod [juz gdzies tam napisana na forum tym] byla realnym ooobe, ale nie miala zwiazku z kursem bo zdazyla sie przed nim).
Profile CardPM
+Quote Post
obe_jerry
post 08.04.2007 - 20:01
Post #16

Dusza Towarzystwa

Tak przepraszam, wiem oczywiście że porady itp są na forum, tak mi się tylko palnęło. Chodziło mi bardziej o taką pomoc : poczatkujący pisze swoj notatnik i w kazdym dniu do jego sprawozdania z nocnych przygód i treningów każdy doświadczony dodaje swój komentarz co wg. niego ta osoba robi żle albo czego moze jeszcze sprobować...Mam nadziejeję mnie rozumiecie?
Bo jak widze nikt nie komentuje notek początkujących, a dopiero takie w ktorych wydarzylo sie cos niezwykłego. Jeżli to zły pomysł to wybaczcie.
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 08.04.2007 - 20:04
Post #17

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

ja proponowalbym srodek Polski - Łódź :P
moznaby wymienic jeszcze kilka wiekszych miast i zrobic ankiete.
pozdro!
Profile CardPM
+Quote Post
LightRevan
post 08.04.2007 - 20:29
Post #18

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 227

Ja mogę tylko w Warszawie się spotkać ;/
Profile CardPM
+Quote Post
paciorek
post 08.04.2007 - 20:30
Post #19

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 229

Pieczywo ja proponowałbym pępek Polski - Wrześnie :)

Kurs oferowany przez oobe.pl uważam za naprwdę słaby. Myślę, że w najbliższym czasie napisze do PurpleCat'a i powiem jakich ćwiczeń brakuje, albo nie będę się narzucał i walnę swoją wersję kursu.

Co do meetingu to ja zawsze chętnie bym przyjechał. Bym przyjechał! Bo tak naprawdę nie mam jeszcze 18 lat i rodzice mnie na 100% nie puszczą. Pozostaje żyć marzeniem, albo odczekać rok. :P
Profile CardPM
+Quote Post
Hubert:)
post 08.04.2007 - 20:50
Post #20

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 231

hehe... fajny pomysł :) z tym spotkaniem, tylko szkoda ze ja mieszkam tu gdzie mieszkam... a może byśmy sie spotkali u mnie? w Zakopanem? :P:P:P
Profile CardPM
+Quote Post
obe_jerry
post 08.04.2007 - 21:01
Post #21

Dusza Towarzystwa

Paciorek, jeśli byłbyś tak dobrym człowiekiem na jakiego wyglądasz :D to prosiłbym Cie gorąco o ten Twój kurs ;) nigdy nie zaszkodzi sprobować z różnych źrodeł. Daj znać ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
2 Stron V   1 2 >
Start new topic