|
|
![]() ![]() |
12.04.2007 - 17:53
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bo ja tak bym se chciała odwiedzić Brada Pitta;))))
|
|
|
|
12.04.2007 - 18:17
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wszystko zalezy od twojego dostrojenia ,od tego w jaki sposób wykreujesz sobie rzeczywistość ,od tego czy twoje Obe będzie dość świadome by Brad nie kopnął cię w pośladki.powiem tak moiżesz wszystko ale mając takie percepcje na stworzenie sobie wymarzonego świata możesz zaprzepaścić inne lepsze możliwości jakie tam na ciebie czekają
p.s Angelina będzie zazdrosna(: |
|
|
|
13.04.2007 - 00:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Mozesz sobie wykreowac takiego Brada. Jezeli masz z nim plakat w pokoju, to mysle ze bedzie nawet latwiej:D. A wtedy zrobisz to co zechcesz :D, chyba ze natrafisz na prawdziwego Astralnego Brada Swiadomego ktory bedzie chcial z toba "pofiglowac" ;)
|
|
|
|
13.04.2007 - 14:48
|
|
|
Mozesz sobie wykreowac takiego Brada. Jezeli masz z nim plakat w pokoju, to mysle ze bedzie nawet latwiej:D. A wtedy zrobisz to co zechcesz :D, chyba ze natrafisz na prawdziwego Astralnego Brada Swiadomego ktory bedzie chcial z toba "pofiglowac" ;) Ale jak to wykreować? Co ja Pan Bóg jestem że sobie wykreuję? W OBBE??? |
|
|
|
13.04.2007 - 17:05
|
|
|
OBE maniak 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
no jakby Ci to powiedzieć:) DOKŁADNIE w swoim Świecie myśli jesteś Bogiem i możesz z nimi robić co tylko chcesz i ogranicza Cię tylko Twoja wyobraźia, więc taki pit a w dodatku brad to drobnostka;)
|
|
|
|
13.04.2007 - 17:17
|
|
|
no jakby Ci to powiedzieć:) DOKŁADNIE w swoim Świecie myśli jesteś Bogiem i możesz z nimi robić co tylko chcesz i ogranicza Cię tylko Twoja wyobraźia, więc taki pit a w dodatku brad to drobnostka;) Ale swiat OOBE to przeciez nie jest swiat mysli, tam sie wszystko dzieje naprawde...(?) Nie mylicie go przypadkiem z LD albo WILD? |
|
|
|
13.04.2007 - 17:30
|
|
|
Jak będzie problem z Angelina to daj znać:PP
|
|
|
|
13.04.2007 - 17:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja musze powiedziec ze takie astralne figlowanie dziala calkiem niezle - juz korzystalem :D
Ale mowcie o swoich wynikach... |
|
|
|
13.04.2007 - 19:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
15.04.2007 - 20:38
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Brzytko panowie z tym seksem.W swiecie fizycznym wielokrotnie zostalem napastowany przez panie na odleglosc .Moze dlatego nie chca z wami gadac duchy-opiekuncze ,za te jajca jakie robicie po astralu.Oj nawet nie pisna.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |