|
|
![]() ![]() |
23.01.2009 - 19:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mi się podoba :)Śnieg :)
|
|
|
|
23.01.2009 - 21:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tak, ale mam wrażenie że uczestniczy Host, ja i Typ ^^' Jeśli tak, to nie ma sensu..
|
|
|
|
23.01.2009 - 21:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Zainteresowanie spadło. Tak jak Zbyszek pisał, propostu z giftami nie jest tak łatwo, przez co z kolei łatwo sie zniechęcić. Odczekajmy, po jakimś czasie temat wróci do zainteresowań
aloha |
|
|
|
23.01.2009 - 22:05
|
|
|
Ja zawsze chętny :) Dobrze, zostawmy to na trochę ;]
|
|
|
|
23.01.2009 - 22:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
szkoda, ale poczekamy zobaczymy, jeszcze jest nadzieja. Niech moc bedzie z Wami:)
|
|
|
|
| SORROW |
24.01.2009 - 11:50
|
|
Guests |
Po prostu wpadajcie tam sporadycznie - bez zobowiązań ,też tak zrobię .Bez konkretnego terminu .
|
|
|
|
24.01.2009 - 16:38
|
|
|
u mnie to jest tak, że ostatnio zupełnie nie miałem czasu na mentalkę. Najlepiej tak jak pisze Sorrow, bez zobowiązań, wrzucamy coś w obraz i po tygodniu podajemy wyniki.
|
|
|
|
| Zuben |
24.01.2009 - 18:12
|
|
Guests |
moze by zwiększyć szanse na to że przedmiot zostanei znaleźony przez jakąś osobe to może trzeba zajrzeć w dane miejsce kilka razy i uczuciowo zostawić jakiś przedmiot kojarzony z jakimś uczuciem xP
|
|
|
|
24.01.2009 - 19:17
|
|
|
Dobra, to Silverka wstawiaj nie ze za tydzień ale jak bedzie conajmniej kilka prvów ;p
|
|
|
|
25.01.2009 - 09:44
|
|
|
okey ;) zalatwione
|
|
|
|
25.01.2009 - 15:09
|
|
|
na innym forum o podobnym profilu robią taki eksperyment: ktoś zaprasza innego uczestnika do odwiedzenia go w swoim mieszkaniu, podaje namiary. Potem ten odwiedzający pisze co widział w tym mieszkaniu a ten drugi to potwierdza lub nie. Skoro niektórzy z nas mają takie zdolności (albo uważają, że mają), to może by tak spróbować. To chyba prostsze od projektu Gift. Poddaję pod dyskusję.
|
|
|
|
25.01.2009 - 16:32
|
|
|
Proponowałem coś takiego Silverce, ale to trochę takie łamanie czyjejś prywatności ,ale zawsze można ..
|
|
|
|
| Zuben |
25.01.2009 - 16:43
|
|
Guests |
łamanie prywatności?? Wiesz jakie ot ekscytujące :D zresztą musi nas zaprosić
|
|
|
|
25.01.2009 - 17:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Zawsze można cos w stylu eksperymentu jaki był przeprowadzony w AP. A tam nie wszyscy mają wstęp, nie wszyscy sie pobawili, nie wszyscy doświadczyli, nie wszyscy poćwiczyli :D do rzeczy... grupka osób wybiera jedną sposród grona i wszyscy sie na niej skupiają, przeprowadzają mentalne rozmowy, odwiedzają ją na wszelkie sposoby. Chodzi o to by ta konkretna osoba poćwiczyła sobie odczuwanie, wyczajanie maleńkich ruchów mentalnych itp :)
aloha |
|
|
|
26.01.2009 - 16:42
|
|
|
kto chetny ??
|
|
|
|
26.01.2009 - 16:56
|
|
|
prosze zmienic hosta, ja sie wycofuje.
|
|
|
|
27.01.2009 - 11:27
|
|
|
silverka, ty prowadź dalej eksperyment Gift. A jeżeli będą chętni do innego eksperymentu, to założymy nowy temat na forum. Każdy może sobie wybierać w jakim eksperymencie chce wziąć udział.
|
|
|
|
27.01.2009 - 16:46
|
|
|
Jak silverka nie chce ,to nie zmuszajmy jej ...Sama zdecyduje ...
|
|
|
|
28.01.2009 - 08:18
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Takie prowadzenie eksperymentów może trochę się dawać we znaki. Ludzie wpadają znienacka do umysłu jak torpedy i natarczywie pytają, domagając się wyjasnien.
Juz dwukrotnie wywąchałem rozterkę Sylverki, psim zmysłem, dokładnie przed jej zawieszeniem bloga. Za każdym razem informuje mnie jakoś o tym, ze się z nią coś dzieje i gniecie ja ktoś po głowie. Po jakimś czasie się uwalnia i znowu ma siły.:))) Przy intensywnych ćwiczeniach w AP, parokrotnie tez miałem zgrzyty, chcąc się od nich odciąć, bo sil nie starczało. Zdarzało się to zwłaszcza, gdy ktoś niefizycznie nadepnął mi na pietę. pozdro badacze. |
|
|
|
| SORROW |
30.01.2009 - 18:48
|
|
Guests |
Dzisiaj podczas rozbudowanej mentalki zasiadłem wygodnie na naszym naturalnym satelicie , patrząc w pięknie i majestatycznie świecącą na Nieboskłonie Kulę Ziemską .Medytowałem, medytowałem, medytowałem...
Moja sugestia: może utwórzmy jedno stałe miejsce spotkań - może,(ale nie musi) być to właśnie Księżyc. Nie zmieniajmy ciągle krajobrazu , scenerii. Księżyc jest naturalnym elementem naszego życia.Jesteśmy z nim -nawet o tym nie wiedząc bardzo mocno zwiazani.Może wpadajmy tam w dowolnym momencie na medytację, spacery, albo celem odcięcia się od Świata .A tu wpisujmy sugestie . |
|
|
|
30.01.2009 - 19:55
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Dobry pomysl. Na ksiezyc to bym tez polecial. Za godzione zaczyna sie Wawel.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |