oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Hemi-sync, Warsztaty
Baltazar
post 24.12.2009 - 13:20
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam wszystkich OOBEmaniaków :)mam takie pytanie co sądzicie o stronce "http://www.hemi-sync.ehost.pl/" i "CENTRUM HEMI-SYNC w INSTYTUT PSYCHOCYBERNETYKI - "INTELM" w Bielsku-Białej"czy ktoś korzystał z ich warsztatów(są płatne ale niewiem jeszcze ile)?? czy smiało można korzystac z takich warsztatów czy lepiej nie???Pozdrawiam Baltazar :)
Go to the top of the page

+Quote Post
piter
post 24.12.2009 - 15:59
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Ja bylem na tych warsztatach w marcu 2007. Razem bylo ok 12 osob.
Jak dobrze pamietam wyszla jedna lub dwie. Ja tylko raz poczulem, ze mam rece zlozone na klatce jak do modlitwy, pomimo ze fizyczne lezaly wzdluz ciala. Wiekszosc osob miala podobne doznania.
Nie pamietam czy to byly 3 czy 4 dni, 2 sesje po 1.5h na dzien. Podklad muzyczny: orginalne dzwieki z TMI, prowadzenie slowne po polsku przez osobe to organizujaca, cena wysoka.
Byly tez spotkania przed i po sesjach, na ktorych rozmawialismy o OBE i o naszych przezyciach.
Kazdy mial osobny pokoj, kobiet nie bylo :(
Jedzenie dobre, warunki tez, ladna okolica.
Na pewno nie nauczysz sie tej wlasnie metody ktora zawsze skutkuje, bo jej nie ma, ale moze zalapiesz cos co ci pomoze.
Dobre efekty mozna osiagnac za pomoca samych plyt z TMI lub przy muzyce z serwisu SPOJRZENIE
Powodzenia
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park