Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Podróż Poza Pozion 28, Co z tym bezpieczeństwem...?
Sillewa
post 19.05.2007 - 10:43
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 573

Witam,

Powód dlaczego pisze tego posta związany jest z faktem iż w czasie podróży astralnych (OOBE) nic nie może się stać złego z naszym ciałem fizycznym. Tak wszyscy mówią i piszą.

Napewno większość zna ten fragment z Najdalszej Podróży R.M...chciałbym jednak przytoczyć:
"...Poziom 28. Poza nie tylko czasoprzestrzenią, ale takżę ludzką myślą. Przebywanie na tym poziomie lub dalszych ogranicza drastycznie możliwość powrotu do fizycznego ciała ludzkiego...."

Co o tym myslicie...?

Pozdrawiam serdecznie,
Sillewa
Profile CardPM
+Quote Post
paciorek
post 20.05.2007 - 13:46
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 229

To znaczy, że nic Ci się nie stanie oprócz tego, że możesz już nie wrócić do ciała fizycznego ;)
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 20.05.2007 - 14:29
Post #3

Guests

Ale stamtąd ,to już mało kto chce wracać .Inna rzeczywistość .Boska rzekłbym ... choć tylko ze słyszenia to wiem .Ale wierzę w to i respect dla tych ,co tam zaglądają ;)
+Quote Post
Ketrab
post 20.05.2007 - 17:08
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

A jest ktoś taki na forum który już odwiedził poziom 28? (: Myśle że jest to tylko wielki problem z dostrojeniem się do zmysłow fizycznych ,przecież świadomość ludzka jest nieśmiertelna(:
Profile CardPM
+Quote Post
r_m
post 20.05.2007 - 20:29
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 11

zawsze można mentalnie tam zajrzeć tak jak pisałem kiedyś o F34 ;] no i masz świadomość że wrócisz ;]
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 20.05.2007 - 21:14
Post #6

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Mentalnie jak najbardziej.Brucea 8 razy przypalalo miloscia. Dolecial do 8 superdysku.Opowiedzialo mu historie o powstaniu swiadomosci. Jest to chyba tematem jego nowej ksiazki.O dziwo bylem tam pol godziny przed opowiadaniem Brucea o spotkaniu z super,super jaznia,. Pojawila mi sie wielka istota grajaca w golfa a pilka byl dysk glowny,ktory jak wystrzelona kulka sniezna ,zle ugnieciona, kruszyla sie na coraz mniejsze czesci , rozdrabniajac sie wrecz w nieskaczonosc..

Troche mnie przypieklo.
Podroze uzyskane poprzez wyparcie cial niefizycz. mozna w karzdej sekundzie przerwac.Z latwoscia zmienia sie miejsca i skacze po calym wszechswiecie.Troche do bani widac ale coz- cos za cos.Z latwoscia mozna dotrzec do czegos co nazywa sie aspektami czy zapiskami akaszy.Przerobic je i zmienic , nadajac nowy bieg wydarzeniom.Odczytac stan zdrowia czy przeprogramowac przebieg chorob.Zadzwonic do czekajacego kochanka czy kochanki.Poszczypac kolegow czy podraznic sie z kotem
CDN
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 24.05.2007 - 21:35
Post #7

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

Podroze uzyskane poprzez wyparcie cial niefizycz. mozna w karzdej sekundzie przerwac.Z latwoscia zmienia sie miejsca i skacze po calym wszechswiecie.Troche do bani widac ale coz- cos za cos.Z latwoscia mozna dotrzec do czegos co nazywa sie aspektami czy zapiskami akaszy.Przerobic je i zmienic , nadajac nowy bieg wydarzeniom.Odczytac stan zdrowia czy przeprogramowac przebieg chorob.Zadzwonic do czekajacego kochanka czy kochanki.Poszczypac kolegow czy podraznic sie z kotem
CDN

\Tak tak , wszystko to mozna robić z wielką łatwością(:
Ale na czym to wogóle polega??? Jak się do tego zabrać i czym to się je?

Najchetniej to bym poznal jakiś sposób działania na podświadomośc bo w tym jest niezmierzona moc mozliwości..
Zbychu daj jakieś wskazówki dotyczące działania (wpływu) na ciała niefizyczne.

Szacunek
Profile CardPM
+Quote Post
r_m
post 24.05.2007 - 23:59
Post #8

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Zbychu tak pisze w swoich postach że za ch** ciężko pokapować o co chodzi a już szczególnie początkującym ;]

Mentalnie tam się można dostać tą metodą co Moen naucza pisałem pare razy na forum o takich moich wyprawach i tej metodzie jest to wbrew pozorom łatwe tylko właśnie w porównaniu z oobe gorzej z widzeniem i czasem z prawidłowym odbiorem.
Cały kurs jest tutaj http://www.explorers.focus-x.org/explorers/afterlife.htm jak coś to pytaj ;]
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 25.05.2007 - 08:37
Post #9

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Dzięki,
ale kiedy ja sie przez to przebiję?!...chyba trzeba będzie kiedyś zainwestować w takie warszraty
apropos - był ktoś może w bielsku na gateway experiences? warto?? bo od dłuzszego czasu się wybieram i nie mogę znaleźć czasu..
pozdrawiam wszystkich
Profile CardPM
+Quote Post
r_m
post 01.06.2007 - 16:12
Post #10

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Jak w Bielsku prowadzą ludzie związani z Kippinem to myślę że warto zainwestować ;].
Co do nauki Mentalnych podróży to ciągle powtarzam że nie jest to wcale takie czasochłonne i trudne szybko można się nauczyć prawdziwe doświadczenie zdobywamy jak zwykle poprzez osobiste doświadczanie czyli jak w życiu ;].
Przyznam że zaciekawiłeś mnie tym obszarem chyba się tam wybiorę na dniach i co nieco skrobnę ;].
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 22.06.2007 - 10:16
Post #11

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Zorientowałem się jak to wygląda w Bielsku...
Właśnie niedawno skończył sie program DOW (doświadczenie otwarcia wrót) niedługo będą jakieś inne warsztaty z hemi-sync. rozwijanie intuicji i takie tam..(: W Na kolejneTheGateWayExpiriences można liczyć dopiero we wrześniu 28-30 to jest weekend. Warsztaty nie są zbyt kosztowne. Prowadzi je gość o nazwisku Tomasz Sowa. Znam gościa który siedzi w podobnej tematyce ale to jest Paweł Sowa ale może to rodzina. Zaczynali podobno jeszcze przed ukazaniem się książek Monroe'a w Polsce więc mają doświadczenie. Istnieje możliwość "indywidualnego toku nauczania" ale myslę że lepiej się wybrać grupą i dzielić się doświadczeniami..

Właśnie doświadczenie... to było bardzo dziwne i osobliwe - dzwoniąc gdzieś w pewnej sprawie telefon odbiera sympatyczna pani i od razu zaczyna rozmowę, że wyjść jest trudno, że najważniejsze są ćwiczenia w domu, że takie spotkania dają pozytywna energie do dalszych ćwiczeń itd... Kurcze jeszcze z nikim nie rozmawiałem o obe a tu nagle taki szok. Duża praca przed nami do wykonania. Coraz więcej osób jest uświadomionych więc idzie to w dobrym kierunku..

Pozdrawiam Astralnych Podróżników - Argonautów w wyprawie po Złote Runo

PS.
Może stworzymy grupę i zapiszemy się na TGWE
Zainteresowani proszeni są o wpis w tym temacie
Profile CardPM
+Quote Post
reghina
post 22.06.2007 - 21:37
Post #12

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 1335

Nie mam pojęcia o czym piszecie... ja zamknęłam się na oobe na jakiś czas... strach i już:/
Profile CardPM
+Quote Post
zx12
post 23.06.2007 - 07:43
Post #13

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1194

CYTAT(Kronopio @ 22.06.2007 - 11:16) *
Zaczynali podobno jeszcze przed ukazaniem się książek Monroe'a w Polsce więc mają doświadczenie.

Z tym ukazaniem się książek Roberta w Polsce to była dłuuuga historia. :)
Książkę pierwszą (przetłumaczoną na polski) można było kupić już w latach osiemdziesiątych, w PTP. Została wydana pod zmienionym tytułem "Eksterioryzacja".

Pozdrawiam. :)
Profile CardPM
+Quote Post
milordi
post 23.06.2007 - 19:00
Post #14

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 874

CYTAT(reghina @ 22.06.2007 - 22:37) *
Nie mam pojęcia o czym piszecie...

Przeczytaj przynajmniej trylogię Roberta Monroe'a, a wiele się wyjaśni. To lektura obowiązkowa, jeśli chcesz coś więcej wiedzieć na temat OOBE.
Profile CardPM
+Quote Post
Angello
post 24.06.2007 - 14:42
Post #15

Guests

CYTAT(milordi @ 23.06.2007 - 20:00) *
Przeczytaj przynajmniej trylogię Roberta Monroe'a, a wiele się wyjaśni. To lektura obowiązkowa, jeśli chcesz coś więcej wiedzieć na temat OOBE.

Z tym "obowiazkowa" chyba troche przesadziles. :P
Ja nie przeczytalem zadnej ksiazki, a jakos sobie radze. :)
+Quote Post
alan11211
post 28.06.2007 - 15:31
Post #16

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 1137

Wiem to gBupie pytanie ale co to ten 28 poziom :)?:P^^
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic