|
|
![]() ![]() |
22.08.2010 - 11:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_onejroidalny
Zespół onejroidalny – należy do jakościowych zaburzeń świadomości. Nazwa pochodzi od greckiego oneiros – sen. Jest to zespół snopodobny, charakteryzuje go występowanie zmieniających się i przypominających marzenia senne omamów, pseudohalucynacji i złudzeń, układających się w akcję, posiadającą często określoną fabułę. Orientacja jest zaburzona, a niepamięć tylko częściowa – chory może zapamiętać wiele doznań z okresu trwania zespołu onejroidalnego. Występuje w schizofrenii, może towarzyszyć zatruciom, chorobom zakaźnym, padaczce ........ taka ciekawostka :-) |
|
|
|
22.08.2010 - 14:45
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Mecze od roku podręcznik do psychiatrii. Sporo wynotowano już zaburzeń, ha,- cala masę. O mojej cialkoreni nie było żadnego śladu. Widzieć ludziki i nie zbzikować do reszty, tak niebezpieczne zaburzenia a nie spisano!!!
Trochę wyczytałem o sobowtórach ,jakby pisał początkujący a niby podręcznik. Moje ludziki są z klasa a nie jakieś obdartusy , jak te opisane w tym podręczniku |
|
|
|
22.08.2010 - 17:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dopoki zyjemy w zgodzie z samym soba to nie wazne jak bysmy byli zeschyizowani nic nam nie grozi:P
Pozdro Edit: Szalenstwo zaczyna sie wtedy kiedy uwazasz ze to co widzisz jest prawda. Kiedy wydaje ci sie ze poznales prawde. Kiedy odbierasz to do siebie. Podobno scizofrenika i oswieconego czlowieka dzieli niewielka nic. Tylko swieconym jestes kiedy nie wiesz ze nim jestes. Cytat jezusa: " Kiedy lewa reka nie wie co czyni prawa." Kiedy wiesz to ciagle pozostajesz w umysle... |
|
|
|
22.08.2010 - 18:12
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Huraaaa...jestem oświeconym bo nie wiem, że nim jestem:) Myślę, że warto to opić!
|
|
|
|
22.08.2010 - 18:20
|
|
|
Taaa jasne:)
|
|
|
|
22.08.2010 - 19:09
|
|
|
zielarz dawaj adres. przyjade z nalewka 95% mam dobre źródło :-)
|
|
|
|
22.08.2010 - 19:25
|
|
|
Widze ze iprezka to i ja wklejam Wezme wór siadziem na laczke:D
|
|
|
|
22.08.2010 - 20:34
|
|
|
95% to nie nalewka tylko spiryt:) Porzeczkówki, malinówki, wiśniówki, aroniówki to moja specjalność zatem można będzie podegustować. Adres...Wrocław, działki POD "Jeżyny"...numer działek 139, 140 i 61...w sumie trzy działki ogrodnicze. To nie miejsce zamieszkania a miejsce spotkań twórczo-ogniskowo-gawędziarskich:)
|
|
|
|
22.08.2010 - 20:37
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
wszytsko byloby fajnie gdyby nie to ze drimer ma 12 lat ;P
|
|
|
|
| Gray |
22.08.2010 - 20:43
|
|
Guests |
i ma zespół
|
|
|
|
22.08.2010 - 20:55
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Hej, Zielarz zaczekaj do środy, będę we Wrocku, dołączę do imprezki.
To fajnie będzie zlot u Zielarza. Najlepiej w środę, po południu, a jaka ulica, czy cześć miasta:) http://www.smietanka.net/content/view/85/35/ |
|
|
|
22.08.2010 - 21:06
|
|
|
|
|
|
|
22.08.2010 - 21:37
|
|
|
Osobowice...między torami kolejowymi a cmentarzem...na zasypanym starorzeczu odry. Cicho i mrocznie a po północy dołączają obetrupy i wtedy dopiero zaczyna się zabawa:)
|
|
|
|
23.08.2010 - 03:42
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |