|
|
![]() ![]() |
15.02.2011 - 23:10
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
wierzycie w lewitacje?
co myślicie o tym? :-) http://www.youtube.com/watch?v=Wy2oq7O6Kfw...feature=related |
|
|
|
15.02.2011 - 23:23
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
wierzycie w lewitacje? co myślicie o tym? :-) http://www.youtube.com/watch?v=Wy2oq7O6Kfw...feature=related nie wiem nie miałem przyjemności latać więc 50/50 a myśle o tym że dziadek zajebiście układa środek ciężkości |
|
|
|
16.02.2011 - 18:07
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W samą lewitację raczej wątpię ale nie skreślam jej całkowicie z powodu pewnego zjawiska które dotknęło mnie osobiście lecz nie będę się na ten temat rozpisywał.
|
|
|
|
16.02.2011 - 18:49
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tak szczerze to z lewitacją tu ktoś przesadził.Facet po prostu jest lekko atletą i wie jak można utrzymać się na butelce i tyle.Zadziwił by mnie ten filmik jak by nie było butelki i facet stał by na najmniejszym palcu ręki, i był uniesiony hehe pozdrawiam
|
|
|
|
16.02.2011 - 19:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wiem że można lewitować podczas snów, ale czy w realu.?? Jeśli wierzyć książkom to można.) Lewitacja w rzeczywistości jest możliwa, ale potrzebne jest dużo energii czakry serca czy tam innej czakry, poza tym też trzeba umieć się umiejętnie tą energią posługiwać. Na tej samej zasadzie działa wyginanie łyżeczki ;) |
|
|
|
16.02.2011 - 19:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Niczego wykluczac niemożna
ale to co na filmiku to normalka. dziwniejsze rzeczy ludzie potrafia ze sobą wyczyniać. Filmik sympatyczny ^^ |
|
|
|
16.02.2011 - 19:56
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
"Nie ma rzeczy nie możliwych" - to podstawa
Poszukaj w necie jakiegoś szamana co w kręgu lewitował, a ja tego teraz nie znajdę bo muszę się uczyć. Uważaj tylko bo jest wielu oszustów. Np. są używane specjalne stojaki na których jogini siedząc wyglądają jakby lewitowali. |
|
|
|
16.02.2011 - 22:42
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
17.02.2011 - 00:12
|
|
|
Ja wierzę w lewitacje, np. magnes znajdujący się nad nadprzewodnikiem lewituje, oraz wirujący "bączek" może lewitować nad płytą o jednorodnym polu magnetycznym. Zaobserwowano również 1000ce (o ile nie więcej) dziwacznych latających urządzeń, najczęściej w kształcie dysku, one też lewitują, ale oficjalnie takie urządzenia nie istnieją... (przecież to tylko tysiące zdjęć i filmów z tymi obiektami :D) W zabawnym świecie żyjemy hehe...
|
|
|
|
18.02.2011 - 10:54
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
18.02.2011 - 18:33
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Właśnie ten filmik miałem na myśli. Bardzo ciekawe i nie widać chyba na nim oszustw.
|
|
|
|
19.02.2011 - 11:58
|
|
|
lewitacja to nic innego jak pokonanie grawitacji; lewitować można np. w próżni (astronauci), w spadającej windzie, spadającym aucie itp. W normalnych warunkach dla zwykłego śmiertelnika niemożliwe; lewitował np. Jezus, sądzę, że ta tajemnica może być znana niektórym mnichom buddyjskim, ale nie dzielą się nią z mediami; ponoć był przed wojną jakiś medium, który to potrafił, ale dowody są tylko na zdjęciach, więc można wątpić o ich autentyczności. I najważniejsza dla nas sprawa: lewitują wszyscy, którzy potrafią osiągnąć stan OOBE!
|
|
|
|
19.02.2011 - 12:43
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Lewitacja nie dotyczy ciała?
|
|
|
|
19.02.2011 - 12:54
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
lewitacja to nic innego jak pokonanie grawitacji; lewitować można np. w próżni (astronauci), w spadającej windzie, spadającym aucie itp. W normalnych warunkach dla zwykłego śmiertelnika niemożliwe; lewitował np. Jezus, sądzę, że ta tajemnica może być znana niektórym mnichom buddyjskim, ale nie dzielą się nią z mediami; ponoć był przed wojną jakiś medium, który to potrafił, ale dowody są tylko na zdjęciach, więc można wątpić o ich autentyczności. I najważniejsza dla nas sprawa: lewitują wszyscy, którzy potrafią osiągnąć stan OOBE! lewitacja jest możliwa :) tak chrystus lewitował mnisi buddyjscy też w dawnych czasach było to możliwe,na nas dopiero czeka(bodajże) |
|
|
|
19.02.2011 - 19:05
|
|
|
W dzisiejszych czasach nic nie jest możliwe bo tak powiedzieli amerykańscy naukowcy... Kiedyś nawet widziałem na demotach tekst: Amerykańscy naukowcy udowodnili, że na prawdę nie ma amerykańskich naukowców...
|
|
|
|
20.02.2011 - 08:00
|
|
|
W dzisiejszych czasach nic nie jest możliwe bo tak powiedzieli amerykańscy naukowcy... Kiedyś nawet widziałem na demotach tekst: Amerykańscy naukowcy udowodnili, że na prawdę nie ma amerykańskich naukowców... serio?to osiągnij moce psychiczne to przekonaz się co jest możliwe,niestety nie wiem jak te moce osiągnąć(trzeba liczyć na fuksa) |
|
|
|
20.02.2011 - 12:01
|
|
|
jeszcze trzeba wiedzieć jak te moce osiągnąć :)
|
|
|
|
20.02.2011 - 16:37
|
|
|
Lol wy nic nie kapujecie... Mi nie chodziło o jakieś super, ekstra, ultra moce typu latanie, no nie wiem... strzelanie laserem z oczu...
CYTAT serio?to osiągnij moce psychiczne to przekonaz się co jest możliwe,niestety nie wiem jak te moce osiągnąć(trzeba liczyć na fuksa) Twoja reakcja wydaje mi się, że jest trochę dziwna i nie na miejscu bo to jest forum o zjawiskach paranormalnych... Z pierwszej części twojej wypowiedzi (od początku do przecinka) można wywnioskować, że zaprzeczasz istnieniu takowych zjawisk, dalej zastanawiasz się jak je osiągnąć więc wg. mnie jest to trochę nielogiczna wypowiedź... Co do tego fuksa w nawiasach to wydaje mi się, że masz zbyt mało wiary w siebie. Opanowanie rzekomych mocy (rzekomych bo też w pełni nie jestem w stanie stwierdzić czy one istnieją lecz ich także nie wykluczam) wymaga miesięcy, lat treningu (tak mi się wydaje ale pewnie zdarzają się wyjątki). Nie wiem o co ci tak na prawdę chodziło pisząc tamtego posta a to są moje tylko i wyłącznie domysły wywnioskowane z zawartej w nim treści. Nie wiem, nie jestem psychologiem, chodzę dopiero do technikum i to do gastronoma więc nie jestem zbyt.. hmm.. no nie wiem jak to ująć xD... kumaty? to chyba dobre określenie :) .Jakby były jakieś wątpliwości co do mojej wypowiedzi to proszę pisać, jestem otwarty na nowe interpretacje i wytłumaczenia i nie obrażam się szybko. |
|
|
|
21.02.2011 - 00:19
|
|
|
Wszędzie to samo, lata, miesiące treningów..
Kupa prawda. Prawda jest jedna: Jeśli coś potrafisz, masz jakiś dar, tudzież lewitujesz, jest to DAR (Coś, co zyskujesz, bez względu na to co robisz, i kim jesteś). Tak jak jasnowidzenie, czy inne takie. Słyszeliście kiedyś, żeby ktoś uczył się jasnowidzenia? Nie? Bo to jest Dar, którego (raczej) nie da się wyćwiczyć. DARY można szlifować, i to jest trening. A nie, stanie w pokoju, i czekanie, aż się uniesiesz. Czekać możesz do usranej śmierci. Zrób sobie Psi Balla. To jesteś w stanie wyćwiczyć, jeśli już tego nie umiesz. Nie jestem pesymistą, nie wątpię w umiejętność lewitacji. Wątpię tylko w treningi. Bo wiem, że nic nie dadzą. Jeśli masz coś w sobie odkryć, to odkryjesz. W ten, czy inny sposób. |
|
|
|
21.02.2011 - 09:32
|
|
|
Jeśli coś potrafisz, masz jakiś dar, tudzież lewitujesz, jest to DAR (Coś, co zyskujesz, bez względu na to co robisz, i kim jesteś). Tak jak jasnowidzenie, czy inne takie. Słyszeliście kiedyś, żeby ktoś uczył się jasnowidzenia? Nie? Bo to jest Dar, którego (raczej) nie da się wyćwiczyć. DARY można szlifować, i to jest trening. A nie, stanie w pokoju, i czekanie, aż się uniesiesz. Ramtha uczy swoich uczniów techniki jasnowidzenia np :P |
|
|
|
21.02.2011 - 10:37
|
|
|
Wszędzie to samo, lata, miesiące treningów.. Kupa prawda. Prawda jest jedna: Jeśli coś potrafisz, masz jakiś dar, tudzież lewitujesz, jest to DAR (Coś, co zyskujesz, bez względu na to co robisz, i kim jesteś). Tak jak jasnowidzenie, czy inne takie. Słyszeliście kiedyś, żeby ktoś uczył się jasnowidzenia? Nie? Bo to jest Dar, którego (raczej) nie da się wyćwiczyć. DARY można szlifować, i to jest trening. A nie, stanie w pokoju, i czekanie, aż się uniesiesz. Czekać możesz do usranej śmierci. Zrób sobie Psi Balla. To jesteś w stanie wyćwiczyć, jeśli już tego nie umiesz. Nie jestem pesymistą, nie wątpię w umiejętność lewitacji. Wątpię tylko w treningi. Bo wiem, że nic nie dadzą. Jeśli masz coś w sobie odkryć, to odkryjesz. W ten, czy inny sposób. tak,w 100 % się zgadzam,to puapka jeśli ktoś myśli ze potrzeba na to lat ćwiczeń,no chyba że liczyć czas od urodzenia to chyba że tak,ale podstawA to wiarA W siebie,tak :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |