|
|
![]() ![]() |
16.03.2007 - 19:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Aslan to ironia taka (: Militara do ady16lat ,chyba nie myslisz że militar nie wie jak zobaczyć swoją aure?(:
|
|
|
|
17.03.2007 - 00:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
problem w tym że nie da sie zobaczyć swojej aury bez projekcjii astralnej przy otwartych oczach (takie rzeczy potrafią tylko wielcy mistrzowie po wielu latach treningu) dlatego zakładam że ada16 najzwyczajniej w świecie kłamie.
|
|
|
|
19.03.2007 - 22:46
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
Jak to pieknie sie sklada nasze czarne literki na bialym tle Sa male Gdyby je tak powiekszyc ti ich aure tez mozna zobaczyc
|
|
|
|
30.03.2007 - 18:52
|
|
|
Muszę komuś o tym powiedzieć, bo nie wytrzymam, a ten temat wydaje mi sie jak najbardziej opdowiedni. Dzis po raz pierwszy zobaczyłem aurę, ale... kota! Akurat spał na białym tle, miałem trzy próby. Za pierwszym razem uznałem aurę za cień, ale po chwili zoeirnowtowałem się, że kot wcale nie rzuca cienia (był w lekko zacieniony miejscu). Później ponwoiłem próbę jeszcze dwa razy i za trzecim razem utrzymałem jej widok przez kilka sekund. Była biała, ale wydawało mi sie, że lekko zabarwiona na zielono - jakby byłą jednocześnie biała i zielona.
|
|
|
|
07.07.2007 - 17:24
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mam pytanie... czy aura jest bialo/przezroczysta, bo tylko cos takiego widze na obrazku i (jezeli dlugo patrze) na czlowieku/przedmiocie.
|
|
|
|
07.07.2007 - 17:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mam pytanie... czy aura jest bialo/przezroczysta, bo tylko cos takiego widze na obrazku i (jezeli dlugo patrze) na czlowieku/przedmiocie. tak, jest biało przezroczysta, ale jest również koloru dymu papierosowego, czyli tak błękitnawa. każdy widzi troszeczkę inaczej, co więcej, wraz z rozwojem umiejętności widzenia aury zaczyna sie ją również inaczej postrzegać |
|
|
|
09.07.2007 - 16:12
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czyli jestem na dobrej drodze zeby lepiej widziec aury?
|
|
|
|
09.07.2007 - 17:16
|
|
|
|
|
|
|
09.07.2007 - 17:43
|
|
|
Zobaczyłem aurę na tym obrazku dzięki programikowi Aura teacher. Fajny sofcik, dostępny na serwerze luzaka. Pozdrawiam!
|
|
|
|
09.07.2007 - 18:52
|
|
|
|
|
|
|
09.07.2007 - 19:15
|
|
|
Sorry. Chciałem tylko powiedzieć, że pomógł mi program i polecić innym, nie reklamować... może to tak zabrzmiało ale nie miałem takich zamiarów. Nie chciałem trzymać dla siebie i się sępić, może komuś by też pomogło. No ale nic.
|
|
|
|
09.07.2007 - 20:06
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A na mój gust to ta cała aura jest już na obrazku i widzi ja każdy nie zależnie od tego czy ma ten dar czy nie bo ja nie mam a i tak widzę to rozmazanie i coś takiego robi się samo przy odpowiednich warunkach pogodowych. wiem bo mój tata jest fotografem.
|
|
|
|
09.07.2007 - 21:11
|
|
|
maatko....przeciez to zwykłe złudzenie optyczne :/
Ludzie nie cofajcie sie do pradawnych czasów, gdzie we wszystkim widziało się zjawiska nadprzyrodzone itp.... przecież optyka może w bardzo łatwy sposób opisac to zjawisko. Kolor jest bardzo wraźny i dosyć jaskrawy co daje efekt tzw. "naświetlenia" siatkówki oka. Oko cały czas mimo ze tego nie widac jest w ruchu, to powoduje że gdy oko przesunie sie o milimetr to naświetlenie zostaje w tym samym miejscu dlatego to wygląda jak poświata.... żal Rozumiem aura ludzi, zwierząt, roślin jednym słowem natury ożywionej! a aura jakiegoś obrazka?? zwykłe złudzenie optyczne...nie ma sie czym podniecać ps. możliwe ze popełnilem tu jakies błędy bo przeciez nie jestem fachowcem w tej dziedzinie, ale czytalem o tym duzo...nie dajcie sie zwieść pozorom!! Nie wszytko złoto co sie świeci!! Aura istnieje ale aby ją ujżeć trzeba dlugiego treningu lub umiejętności wrodzonych, ale i tak to sie tyczy tylko przyrody. |
|
|
|
10.07.2007 - 05:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Aura... Nie musze jej widziec, i tak czuje bijace od ludzi emocje... Mam nadzieje ze nie wyjedziecie tu niedlugo z jakims PSI ballem etc..;) No offence ludziska! Ale jezeli mamy sie trzymac porzadku na forum, to ja bym proponowal przeniesienie tematu do dzialu Hide Park.
|
|
|
|
16.08.2007 - 19:20
|
|
|
Wypatrywanie aury na tym obrazku to głupota. Ja widzę w rl aury o wiele lepiej niż na tym obrazku. Nie wiem po co to komu. Jak ktoś chce się nauczyć widzieć aury to niech sobie w paincie zrobi czerwony kwadracik, oddali się od monitora i wypatruje widzeniem wewnętrznym aurę. Z początku możecie widzieć tylko powidoki, ale potem zaczniecie widzieć prawdziwą aurę, która zapewniam, że nie jest złudzeniem optycznym.
|
|
|
|
16.08.2007 - 19:23
|
|
|
Wcale nie potrzeba wrodzonych umiejętności...
Aury kolorów da się już zauważyć przy pierwszych próbach, a dobre widzenie aury ludzkiej wymaga paru miesięcy. To wcale nie jest taki ciężki trening, wystarczy przez 5-10 min dziennie popatrzeć na aury, żeby umiejętność się rozwijała... http://www.astraldynamics.pl/upload/Trenin...dzenia_aury.pdf - polecam |
|
|
|
16.08.2007 - 19:44
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja dzisiaj po medytacji postanowiłem ze zobacze aure, więc patrze w palec i patrze i po chwili widze białą poswiate czy co to jest, potem nabiera koloru, i bagle jest niebieska, jasnonieniebeiska, błękitna... cos pieknego, teraz gdy skupie sie na palcu to odrazu widze aure....
P.S. Pierwszy raz dzisiaj zobaczyłem ją przy normalnym swietle, o 17 na białym tle wiec nie musi byc ciemno zeby widziec aure... |
|
|
|
16.08.2007 - 19:51
|
|
|
Ja dzisiaj po medytacji postanowiłem ze zobacze aure, więc patrze w palec i patrze i po chwili widze białą poswiate czy co to jest, potem nabiera koloru, i bagle jest niebieska, jasnonieniebeiska, błękitna... cos pieknego, teraz gdy skupie sie na palcu to odrazu widze aure.... P.S. Pierwszy raz dzisiaj zobaczyłem ją przy normalnym swietle, o 17 na białym tle wiec nie musi byc ciemno zeby widziec aure... Dobre oświetlenie sprzyja widzieniu aury, a z tego co opisujesz to wygląda na to, że zobaczyłeś aurę;) Tyle, że jest to dopiero początek... Potem w widzieniu aur nabiera się wprawy i dostrzega się je o wiele większe niż na początku, ale i tak, gratz;) |
|
|
|
17.08.2007 - 13:28
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Aurą nazywaja ludzie wszystko co da sie zobaczyc.Mowia .ze jest tyle( aurów) ile ciał.A jak sie widzi co rusz inna to winien patrzący bo patrzy wielowymiarowo zamiast na jedną.
|
|
|
|
17.08.2007 - 15:22
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Mam pytanie a na co to komu? Żeby wywołać ego blask? ŁAŁ WIDZĘ AURĘ
|
|
|
|
17.08.2007 - 15:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
Na co komu widzenie aury?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |