oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

26 Stron V  « < 24 25 26 >  
Reply to this topicStart new topic
> Trzy Grosze O Mnie ..., Napisz jaki jesteś - chętnie poczytamy :)
klucznik
post 31.08.2011 - 11:21
Post #517

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

.
Go to the top of the page

+Quote Post
Młody89
post 01.01.2012 - 20:58
Post #518

Dusza Towarzystwa

Witam wszystkich :). Mam na imię Michał i mam 23 lata. Forum przeglądam już od dawna i na prawdę wasze wypowiedzi dały mi bardzo dużo, w końcu postanowiłem sam trochę popisać. Ezoteryką interesuję się już od jakiś 2 lat. Miałem wiele razy LD, nawet zanim zacząłem się tym interesować, ogólnie jest to teraz moim największym zainteresowaniem. Do niedawna miałem dość dużą hodowlę ptaszników lecz z powodu planowanego wyjazdu do Holandii musiałem wyprzedać pajączki i został mi tylko jeden. Dużo słucham muzyki głównie reggae, rock, metal lubię też dobrą Mery Jane. Z grubsza tyle o mnie :P. Bless

+Quote Post
Katha
post 20.01.2012 - 10:55
Post #519

Członek Rodziny

Kasia, 29 lat. Mieszkam w mieście poetów, Mikołowie k/Katowic.
Mam cudowną rodzinę, świetną pracę i wiele pomysłów na życie.
Tematyką forum interesuję się od dzieciństwa. Poza tym uwielbiam grafikę wszelkiego rodzaju, średniowieczne zamki, długie suknie i muzykę gotycką. :)

+Quote Post
Aya Abukara
post 20.01.2012 - 20:57
Post #520

Przechodzień

Jak już się tutaj zalogowałam, to i swoje trzy grosze dorzucę. Na forum raczej będę częściej obserwować niż pisać, ale przywitać się wypada :)

Karolina, lat 27.

Życie upływa mi na przyjemnej rutynie: praca-dom-praca-dom ;)
W wolnym czasie uwielbiam:
- długie spacery z psem;
- wieczorny relaks z mężem przy lampce wina;
- nałogowe pochłanianie książek, szczególnie z szufladki fantasy (Nix, Salvatore, Pratchett) i horroru (King, Masterton), chociaż nie tylko;
- granie w gry video na PC/PS3 (Cabal - premiera 2 lada moment ^^, Diablo - czekam na 3, może wyjdzie zanim osiwieję, Battlefield 3. Read Dead Redemption etc.), oraz planszowe/wyobraźni (Magia i Miecz, D&D, Wampir);
- słuchanie muzyki (rock, j-rock, metal, gothic, dark electro, sporadycznie inne bardziej popularne nurty);
- oglądanie filmów/seriali podejmujących tematykę wampirów, nieważne jak absurdalne by one nie były ;) (Pamiętniki Wampirów, True Blood, Królowa Potępiona, Zmierzch).

W tematyce oobe jestem newbie. Spontaniczne LD miewałam od dawna, co traktowałam jako fajną niezobowiązującą zabawę. Wielokrotnie odczuwałam wibracje przed zaśnięciem, co mnie nie niepokoiło, ale też nad zjawiskiem tym w ogóle się nie zastanawiałam. Zaczęłam bardziej dostrzegać tego typu symptomy po lekturze zapisków Monroe, które podsunęła mi siostra. Do tej pory mam za sobą jedno oobe. Liczę na więcej doświadczeń.

+Quote Post
bielik110
post 21.01.2012 - 14:59
Post #521

Dusza Towarzystwa

CYTAT(klucznik @ 31.08.2011 - 12:21) *
Witam, mam na imię Janusz mieszkam w Zamościu, lat -28. Obecne moje zainteresowania to sny, obe, czakry.
Alkoholu i papierosów nie używam. Moje hobby muzyka -chyba?.

Pozdrawiam ;)

Witaj ziomal:)pozdrawiam cię serdecznie:)

+Quote Post
wena121
post 21.01.2012 - 19:37
Post #522

Gość Rodziny
*

Notatnik

witam
Mam na imię Daniel i mieszkam zagranicą od 4 lat, szlugów nie pale już 4 miesiące :D za dwa miesiące będę miał 17 lat ezoteryką interesuje się od 3 lat nie udało mi się osiągnąć jeszcze oobe ale próbuje dalej.
moje hobby to rośliny egzotyczne mam całkiem ciekawą kolekcje cytrusów.

pozdrawiam

+Quote Post
Budzik
post 26.01.2012 - 13:26
Post #523

Przechodzień

Notatnik

Witam!! :), mam na imię Marek, pochodzę z Olecka, 25 lat. W temacie Oobe jestem świeży, wcześniej interesowałem się LD, ale bez większego wnikania w temat, miałem kilka świadomych snów. Ale tryb życia, praca, kobieta, używki i wiele innych spraw za bardzo mnie absorbowały, chociaż zarodek tej myśli cały czas istniał w głowie.... :) Mam wiele zainteresowań począwszy od areografii skończywszy na boksie. Będę starał się uczestniczyć aktywnie na forum, lecz nie ukrywam ze częściej będę "się paczył" :P

Pozdrawiam wszystkich gorąco z zimnych mazur :)

+Quote Post
Malowany
post 01.05.2012 - 20:06
Post #524

Znajomy Rodziny

Notatnik

Witam ! tak czytam właśnie forum wiec napiszę trochę o sobię :P jestem tu nowy i tak przeglądam szukając ciekawych i przydatnych wpisów i porad :) Mam na imię Krzysiek mam 23 lata i wszyscy mówią do mnie Malowany :P interesuje się praktycznie wszystkim a w szczególności poznawaniem siebie :) szukam wciąż odpowiedzi na dreczace mnie pytania :) uwielbiam ksiażki fantasy gry wideo dużo pale (tylko tytoń) oraz piwo chociaż nie tak jak kiedyś :P pracuje jako magazynier i śmigam na wózku widłowym od rana do wieczora :) i to by chyba było wszystko :) Dziękuje za uwage :)

+Quote Post
puppy
post 02.05.2012 - 08:46
Post #525

Dusza Towarzystwa

Notatnik

[jestem od dawna ale warto się przedstawić heh]
Jestem puppy mam 17 lat, jestem na tym forum od dawna OBE zainteresowałem się 3 lata temu i od tego czasu praktykuje je.
Interesuje mnie informatyka, chodzę do liceum na profil społeczno-medialny i mam trudny charakter. :)

+Quote Post
Lestard
post 03.05.2012 - 16:19
Post #526

Przechodzień

Chiciałbym wszystkich prosić o medytacje dzisiaj nad pomyślnym zdaniem jutrzejszej matury z polaka wszystkich zdających ;) czyli rocznik 93 i w niektórych przypadkach 92.

+Quote Post
Messanger
post 03.05.2012 - 18:42
Post #527

Dusza Towarzystwa

Trzeba było medytować nad lekturami podczas ostatnich kilku lat :PP.

+Quote Post
heksakosjoihekse...
post 03.05.2012 - 21:09
Post #528

Dusza Towarzystwa

Notatnik

opisze się tu jestem nie sumienny praktycznie nie mam czasu i checi na ćwiczenia
obe interesuje sie ze wzgledu na mistrza i nic wiecej:C
nie dbam o pisownie:C
.ps zapomniał bym się przedstawić wiec jestem andrzej i mimo że miałem kilka fajnych faz to nie miałem jeszcze wyjścia :C
coś jeszcze?

+Quote Post
TheTruth
post 04.05.2012 - 00:16
Post #529

Znajomy Rodziny

Notatnik

Napiszę coś i ja, skoro już tu jestem.
Kaśka, lat 26; los przywiódł mnie do Pyrlandii i póki co tu mieszkam. Jestem osobnikiem bardzo sentymentalnym :] uwielbiam przyrodę, pieszę wycieczki, rowerowe zresztą też, patrzenie na drzewa i pagórkowate krajobrazy (których tutaj ze świecą szukać, niestety). Uwielbiam gotować - kroić, tarkować, smażyć, piec, doprawiać, jeść! Inną pasją od dziecka były robótki ręczne, biżu itd., ale rutyna dnia codziennego powoli je zabija :) więc tracę powoli inwencję twórczą. I oczywiście ezoteryka.
Muzyka - na okrągło. Dobre r&b z przełomu wieków, rap; Czerwone Gitary i inne polskie zespoły z tamtych lat. Taniec - niezrealizowane marzenie, i raczej się już nie spełni.
Oglądanie skeczy kabaretowych, w końcu śmiech to zdrowie.
Nie lubię imprez i pustych, ograniczonych, zawistnych ludzi. Palenia.
Uważam, że praca to przykry obowiązek, robię to tylko dla pieniędzy i spotykania się z ludźmi.
No i żyję jakoś, żeby pokonywać przeciwności losu i użerać się z karmą :)

+Quote Post
Andrzejek666
post 05.08.2012 - 06:41
Post #530

Przechodzień

Witam, jestem Andrzejek xD A właściwie Karolina :P Mam sobie 26 lat i mieszkam se we Wrocławiu. Lubię wiele rzeczy: muzykę to raczej rock i metal ale nie zamykam się tylko do tych dwóch gatunków, film - dobry horror czy jakaś fajna komedia. Uwielbiam koty! Mam 2 w domu. Lubię się uczyć języków obcych.
To na tyle.

+Quote Post
aurelian32
post 24.01.2013 - 17:14
Post #531

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Ariel mi na imię 31 lat urodzony w okolicach Gorzowa Wielkopolskiego.
Zajmuję się od blisko ponad czternastu lat profesjonalnie Tarotem łącząc różne techniki ze sobą.
Kocham Muzykę i moją Miłość ;) Życia
Lubię pisać i doświadczać nowych doświadczeń ucząc się tego czego jeszcze nie zdołałem poznać.
Optymista i Pesymista - zależy od pogody.
OOBE jest ze mną od roku 1996 do 2004 ..przerwa .. i powrót po latach z Nadzieją że sięgnę po Prawdę !
Szanuje Prawdę w każdej postaci, rzadko się złoszczę, szanuje Mądrość i Głupotę. Tolerancyjny w skrócie.
Spokojny.
Kocham Podróże i Poznawanie łącząc z przekraczaniem ograniczeń i zbieraniem budujących doświadczeń.
W Boga wierzę choć do kościoła nie chodzę.
hmm .. ideałem nie jestem choć pracuje nad nim w sobie samym.

Pozdrawiam

+Quote Post
Miriam
post 01.10.2013 - 19:23
Post #532

Gość Rodziny
*

Notatnik

Jak sami widzicie ponizej, autorka cierpi na sklonnosci spamotworcze i z lenistwa nie uzywa polskich znakow.

Miriam (tak, tak mi dali rodzice. Nie, nie mam penisa. ;P) 20 lat. Zazwyczaj mam slomiany zapal, ale jak sie w cos wkrece, to ponoc dzialam jak w amoku, az dopne swego. Teraz mam nadzieje byc w tym "amoku", az opanuje wychodzenie z ciala i poznam wszystkie odpowiedzi, ktore chce poznac, a chodzi o te wszystkie duchowe tematy, do ktorych podchodze sceptycznie. ;)

Urodzona w Gdyni, w Gdyni wychowana, ale od 16-go roku zycia zamieszkala w Szwecji. Zaraz po osiemnastce zaliczylam tez wyprowadzke z domu, wiec jak ktos chce wpadac do Malmö, to niech wpada. Zadna matka mi nad glowa nie stoi. :D

Zapalona autostopowiczka (jak na razie najdalej dojechalam tylko do Gruzji, ale w planie mam zjechac caly swiat z plecakiem). Lubie tez spiewac. I jesc lubie. Sushi chyba szczegolnie. A no i czekolade. Tak, czekolade czasem wrecz ubostwiam! Cos tam, gdzies tam narkotykow probowalam, cos tam, gdzies tam sie upilam... Ale to nie za czesto. Wrecz bardzo rzadko i glowe mam slaba, wiec i chwalic sie nie ma czym. (Nie, zeby bylo, gdybym miala leb do tego czy cos... :P) Lubie probowac, nie umiem usiedziec w jednym miejscu [zamieszkania] dluzej niz 2-3 lata.

W polskim gimnazjum chodzilam do klasy teatralnej. W szwedzkiej sredniej robilam trzyletnia hotelare, ale po dwoch latach mi sie znudzilo, wiec ostatecznie skonczylam w mechaniku i dobrze mi z tym. :D (Wymienic komus pasek rozrzadu? :P)

Ze sportow to.. nie uprawiam, ale czas zaczac. Kiedys trenowalam troche taijutsu, ale stanelo na bialym pasie. No i rower. Codziennie prawie dycha do szkoly, a potem jeszcze wrocic trzeba! :D

Nie lubie polityki. Wydaje sie prosta, a jest cholernie zlozona. Jestem liberalna, tolerancyjna, troche lewicowa... Tylko z islamem mam problemy. Niebezpodstawne zreszta. Ale po co sie w zlo zaglebiac tutaj? :P

A i na koniec: muzyka. Muzyka jest wazna, muzyka jest super, kocham muzyke, nie wyobrazam sobie zycia bez odtwarzacza i sluchawek. Jestem zdania, ze w kazdym gatunku znajdzie sie perelka, ale perelek najwiecej w rocku i metalu (i wszelkich ich odmianach). Nad wykonawcami nie bede sie rozwodzic, ale kojarzycie klimat zapewne. ;)

+Quote Post
Niewierny
post 12.02.2014 - 19:02
Post #533

Przechodzień

Dobry wieczór wszystkim:-) Jestem z Wrocławia, zainteresowania zgodne z tematyką forum, i takie tam...:-) Wychodzę z założenia, że wszystko jest dla ludzi, i nie można przekreślać tematu, jak się z nim nie zapoznało bliżej, i takie tam...:-) Może przy piwie będę bardziej wylewny:-D Pozdrawiam;-)

+Quote Post
zerk
post 31.03.2016 - 09:07
Post #534

Przyjaciel Rodziny

Tematyką oobe zainteresowałem się w 2007r, wtedy też zalogowałem się na forum... kurcze 9 lat byłem nieobecny.. przepraszam :)

+Quote Post
Drag0n
post 06.04.2016 - 05:20
Post #535

Świadomie Śniący

Notatnik

Chyba juz pisałem w tym temacie :D Człowiek zagubiony lecz usilnie dążący do celu swej wędrówki :D Tak bardzo mi ciężko a jednocześnie lekko, na tym forum są ludzie którym naprawdę zależy, kocham was :-*

+Quote Post
mruk
post 22.05.2018 - 19:02
Post #536

Gość Rodziny
*

O sobie? Hmm będzie dziwnie :)
Imię Radek
Wiek 49 lat
Znaki szczególne : Mózgowe porażenie dziecięce :)

Lubię : Historię (ostatnio XVIII w. z dziwnym odchyleniem w kierunku damskich sukien i biżuterii z tego okresu),
Fantastykę i SF ,muzyka folk ( inna w zależy od aktualnego nastroju) ,Gry online , motocykle , czarownice , karty tarota.

Nie lubię : Rewolucji Francuskiej ,wódki , poprawności politycznej, chamstwa.

Leniwy ,wolę słuchać niż mówić , tolerancyjny (żyj jak chcesz puki nie szkodzisz innym ).

O OOBE usłyszałem niedawno i próbuję opisanych na forum technik puki co bez efektu ale to początki.

Wystarczy :D

+Quote Post
warmine
post 22.05.2018 - 19:23
Post #537

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Witaj :) zapisz sie na bezpłatny kurs . Polecam !

+Quote Post

26 Stron V  « < 24 25 26 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park