Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Wielki Brat Patrzy!
Deimond
post 06.09.2011 - 22:25
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8460

Edit : Nadziałem się na teorię i dałem się porwać że to prawda .
Więc z przymróżeniem oka proszę:)

---------------------------------------------------------------------------------
Znalazłem coś interesującego a jednocześnie niepokojącego
http://hotnews.pl/arttechnika-358.html
co o tym myślicie?

Takiej wielkości układy mogą być umieszczane dosłownie wszędzie - w każdym produkcie - ubraniach - butach i pewnie są - niekoniecznie za wiedzą użytkownika.
Profile CardPM
+Quote Post
Mano
post 06.09.2011 - 22:41
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2921

mysle, ze przez haarpa nie ma sie co przejmowac takimi rzeczami jak mikroczipy. Bo to co odpierdala haarp dzieje sie na naszych oczach.
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 06.09.2011 - 22:56
Post #3

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Mano @ 06.09.2011 - 23:41) *
mysle, ze przez haarpa nie ma sie co przejmowac takimi rzeczami jak mikroczipy. Bo to co odpierdala haarp dzieje sie na naszych oczach.

haarp jest w dużej mierze teorią spiskową od których chce abstrachować . RFID jest na prawdę w wielu produktach umieszczane. Pytanie jak i po co można to wykorzystać. Czy tylko w celach bezpieczeństwa - utrudnienia podrabiania produktu?
Profile CardPM
+Quote Post
Mironus25
post 07.09.2011 - 14:34
Post #4

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8515

Witam

Wprowadzają to nie dla bezpieczeństwa tylko dla oznakowania nasz ludzi.
Za moment będą wczepiać pod skórę tzw dowody osobiste :) to przypomina znakowanie bydła, które zapędza się do zagrody :)
Najgorsze jest to że niektórzy ludzie to nie mogą się doczekać tych chipów, przecież to takie ułatwienie :)
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 07.09.2011 - 14:46
Post #5

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Tak jak przy znakowaniu bydła czipy będą wszczepiane w dupe.
Profile CardPM
+Quote Post
Sensei Noni
post 07.09.2011 - 14:52
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8457

Chipy nie są dla Nas tylko dla ludzi Nowego porządku świata. Gdyby udało im się wprowadzić NWO w życie po 1 ludzi na ziemi będzie 500 mln i to będą pół zombie niewolnicy zachipowani i sztucznie uszkodzoną świadomością Swoich Boskich korzeni.

Nie ma po 2 bowiem ten plan już im się przypalił na diabelskiej patelni i nie wyrobią z nowym przed zmianami w roku 2012 ;) pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 07.09.2011 - 14:58
Post #7

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Po 3 skąd ta pewność?
Profile CardPM
+Quote Post
Gray
post 07.09.2011 - 16:29
Post #8

Guests

dokładnie miałem o to samo zapytać się senseia ;P
Opisujesz kolego jakieś teorie będące zlepkiem stworzonym przez populację :)
Nie twierdzę czy one są prawdziwe czy nie, jednak piszesz o zombie, a sam przyjmujesz za pewnik różne fantazje :)
Zmiany w 2012? Wiedza o tym co by się stało gdyby? Skąd masz te informacje?
+Quote Post
Kezon
post 07.09.2011 - 16:45
Post #9

Guests

Nie sądzę, aby to była prawda, zwykła teoria spiskowa.
+Quote Post
Deimond
post 07.09.2011 - 19:06
Post #10

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Kezon @ 07.09.2011 - 17:45) *
Nie sądzę, aby to była prawda, zwykła teoria spiskowa.

to nie teoria spiskowa a fakt- wloz sobie banknot euro do mikrofali i zobacz w ktorym miejscu sie przepali. Powyzszy link mial charakter informacyjny a nie spiskowy. albo wklep rfid on euro.
Profile CardPM
+Quote Post
makyo
post 07.09.2011 - 19:10
Post #11

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8310

Deimond, uważaj na informacje, które przetwarzasz. Teorie spiskowe to królicza nora bez dna. wychodzenie z matrixa jest bardzo bolesne. wszystko na co się potem patrzysz wygląda inaczej. Byłem tam i wiem, że ciężko potem wrócić do spokojnego ducha(i to też jest celowy zamęt). Strach, niepewność, obawa przed jutrem, przyszłością, wielkim bratem . To są narzędzia kontroli właśnie.

to ja też mam teorię:)
NWO działa w myśl zasady "nie ważne co mówią, ważne, żeby mówili". Jednak w tym wypadku jest " nie ważne co myślą, ważne, żeby myśleli":)
Ludzie myślą tworzą rzeczywistość (dosłownie tworzymy wszechświaty całe!!!)
Teraz robi się tak:
-najpierw planowanie co się chce osiągnąć
-potem jak to osiągnąć
-potem się to puszcza w naszą świadomość (nie jest ważne, czy informacja wypuszczana jest jako spekulacja, teoria spiskowa, czy "prawda" podana przez NASA:P )

-oprogramowanie trafia do naszej podświadomości i my robimy resztę:) tzn myślimy na ten temat

Powiedzmy, że istnieje kilka praw we wszechświecie : słynne prawo przyciągani i jemu podobne. Żeby coś zaistniało trzeba o tym myśleć:) i my to robimy.

Dlaczego i skąd w mediach te wszystkie filmy o 2012? :) że niby kalendarz majów coś tam...
Widział ktoś z Was kalendarz majów? Ja nie! i nie wierzę w żadne końce świata. Nawet jeśli coś jest na rzeczy, to strach i nieustanna rozkmina (nasze myśli i świadomość) nadają temu tworowi ogromną energię!

Jeśli jakaś informacja Was załamuje i czujecie się z nią źle, to w nią nie wierzcie:) pomożecie tym całemu światu.

Teraz, żeby nie było, że jest źle to napiszę o teorii którą słyszałem ja:)
"Źli kosmici" i NWO planowali przejęcie naszej ziemi i redukcję etatów:)
Dobrzy kosmici i istoty, które się o nas troszczą pokrzyżowali im plany.
Gulf of Aden ( miejsce gdzie somalijscy piraci napadają na statki:) ) to gwiezdne wrota przez które mieli wlecieć ci źli. Historyjka o piratach odstrasza ciekawskich. Wody te są patrolowane przez statki marynarek wojennych wszystkich ważniejszych państw świata!
Wrota zostały zablokowane i źli się nie przedostaną! yupi!!
Słońce to też gwiezdne wrota i portal kontrolowany przez tych dobrych.
Ostatnio w mediach nasiliły się doniesienia o UFO. skąd takie informacje w mediach i po co? dezinformacja? przygotowywanie fałszywej inwazji kosmitów (z użyciem hologramowych projekcji na chmurach?)
Ostatnie doniesienia mówią o tym , że źli spierdzielają z ziemi i że coraz więcej ludzi się budzi ze snu:) HUURA!
I jeszcze jedna fajna historyjka:)
-Harp jest oparty na pomyśle Tesli. Technologi ta bazuje na chemitrailach i falach elektromag.
-na księżycu znajdują się bazy i broń wycelowana w nas (blokuje naszą świadomość i np zdolności do obe)
-księżyc nie jest naturalnym satelitą (cały czas ustawia się jebany tylko jedna strona w naszym kiedunku: dziwne???) księżyc jest statkiem kosmicznym, który tu wisi od milionów lat. Jak jest pełnia to ludziom wyjątkowo odbija. dlaczego?:)
- ponoć co jakiś czas grupa obenautów leci na księżyc i psuje tyle sprzętu ile tylko się da:)
jak to jest możliwe?
wszystko co istnieje w naszym 3 wymiarze, musi najpierw zaistnieć w wymiarze 4, 5itp:), rozpierdzielając coś w tych wymiarach, wpływamy na sprzeętw wymiarze 3.

czyli można się udać na księżyc, albo na Alaske do harpa i w 4 wymiarze np naszczać NWO na pulpity sterownicze i hardwer itd. aż iskry pójdą i dym! można też wyobrazić sobie, że ten sprzęt wygląda w 4 i 5 wymiarze jak bańka mydlana wziąć szpilke i zrobić "pyk":P

Tak tylko piszę. Nie załamujcie się! Jak wierzycie w te historie, to mentalnie możecie prowadzić niezłą dywersję:D
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 07.09.2011 - 21:50
Post #12

Dusza Towarzystwa

CYTAT(makyo @ 07.09.2011 - 20:10) *
Deimond, uważaj na informacje, które przetwarzasz. Teorie spiskowe to królicza nora bez dna. wychodzenie z matrixa jest bardzo bolesne. wszystko na co się potem patrzysz wygląda inaczej. Byłem tam i wiem, że ciężko potem wrócić do spokojnego ducha(i to też jest celowy zamęt). Strach, niepewność, obawa przed jutrem, przyszłością, wielkim bratem . To są narzędzia kontroli właśnie.

to ja też mam teorię:)
NWO działa w myśl zasady "nie ważne co mówią, ważne, żeby mówili". Jednak w tym wypadku jest " nie ważne co myślą, ważne, żeby myśleli":)
Ludzie myślą tworzą rzeczywistość (dosłownie tworzymy wszechświaty całe!!!)
Teraz robi się tak:
-najpierw planowanie co się chce osiągnąć
-potem jak to osiągnąć
-potem się to puszcza w naszą świadomość (nie jest ważne, czy informacja wypuszczana jest jako spekulacja, teoria spiskowa, czy "prawda" podana przez NASA:P )

-oprogramowanie trafia do naszej podświadomości i my robimy resztę:) tzn myślimy na ten temat

Powiedzmy, że istnieje kilka praw we wszechświecie : słynne prawo przyciągani i jemu podobne. Żeby coś zaistniało trzeba o tym myśleć:) i my to robimy.

Dlaczego i skąd w mediach te wszystkie filmy o 2012? :) że niby kalendarz majów coś tam...
Widział ktoś z Was kalendarz majów? Ja nie! i nie wierzę w żadne końce świata. Nawet jeśli coś jest na rzeczy, to strach i nieustanna rozkmina (nasze myśli i świadomość) nadają temu tworowi ogromną energię!

Jeśli jakaś informacja Was załamuje i czujecie się z nią źle, to w nią nie wierzcie:) pomożecie tym całemu światu.

Teraz, żeby nie było, że jest źle to napiszę o teorii którą słyszałem ja:)
"Źli kosmici" i NWO planowali przejęcie naszej ziemi i redukcję etatów:)
Dobrzy kosmici i istoty, które się o nas troszczą pokrzyżowali im plany.
Gulf of Aden ( miejsce gdzie somalijscy piraci napadają na statki:) ) to gwiezdne wrota przez które mieli wlecieć ci źli. Historyjka o piratach odstrasza ciekawskich. Wody te są patrolowane przez statki marynarek wojennych wszystkich ważniejszych państw świata!
Wrota zostały zablokowane i źli się nie przedostaną! yupi!!
Słońce to też gwiezdne wrota i portal kontrolowany przez tych dobrych.
Ostatnio w mediach nasiliły się doniesienia o UFO. skąd takie informacje w mediach i po co? dezinformacja? przygotowywanie fałszywej inwazji kosmitów (z użyciem hologramowych projekcji na chmurach?)
Ostatnie doniesienia mówią o tym , że źli spierdzielają z ziemi i że coraz więcej ludzi się budzi ze snu:) HUURA!
I jeszcze jedna fajna historyjka:)
-Harp jest oparty na pomyśle Tesli. Technologi ta bazuje na chemitrailach i falach elektromag.
-na księżycu znajdują się bazy i broń wycelowana w nas (blokuje naszą świadomość i np zdolności do obe)
-księżyc nie jest naturalnym satelitą (cały czas ustawia się jebany tylko jedna strona w naszym kiedunku: dziwne???) księżyc jest statkiem kosmicznym, który tu wisi od milionów lat. Jak jest pełnia to ludziom wyjątkowo odbija. dlaczego?:)
- ponoć co jakiś czas grupa obenautów leci na księżyc i psuje tyle sprzętu ile tylko się da:)
jak to jest możliwe?
wszystko co istnieje w naszym 3 wymiarze, musi najpierw zaistnieć w wymiarze 4, 5itp:), rozpierdzielając coś w tych wymiarach, wpływamy na sprzeętw wymiarze 3.

czyli można się udać na księżyc, albo na Alaske do harpa i w 4 wymiarze np naszczać NWO na pulpity sterownicze i hardwer itd. aż iskry pójdą i dym! można też wyobrazić sobie, że ten sprzęt wygląda w 4 i 5 wymiarze jak bańka mydlana wziąć szpilke i zrobić "pyk":P

Tak tylko piszę. Nie załamujcie się! Jak wierzycie w te historie, to mentalnie możecie prowadzić niezłą dywersję:D

Makyo - zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Poza jednym - nie wiem czego nie zrozumiałeś w moim poście - to jest na prawdę!!!!!1
Tu masz stronkę gdzie możesz sobie śledzić gdzie wędruje banknot który miałeś jak się zarejestrujesz :

http://pl.eurobilltracker.com/
A tu stronka produktu hitachi:
http://www.hitachi.pl/ifg/Products/muchip.html

Pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 08.09.2011 - 00:09
Post #13

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Deimond, nawet nie wiesz jak się pogrążyłeś wklejając ten link.
Radzę poczytać o tym do czego jest ta strona http://pl.eurobilltracker.com/ lol.
Poza tym, w żadnym miejscu nigdzie nie znalazłem, żeby umieszczali jakiekolwiek cipy w banknotach, z wyjątkiem stron zrobionych przez fanów teorii spiskowych, może jestem ślepy. Zasięg tego czipu jest znikomy więc śledzić raczej ciężko, co innego to droga w obiegu od banku do banku, ale do takich rzeczy używają strony którą podałeś więc nie widzę problemu.

Makyo popieram!
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 08.09.2011 - 00:21
Post #14

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Majster @ 08.09.2011 - 01:09) *
Deimond, nawet nie wiesz jak się pogrążyłeś wklejając ten link.
Radzę poczytać o tym do czego jest ta strona http://pl.eurobilltracker.com/ lol.
Poza tym, w żadnym miejscu nigdzie nie znalazłem, żeby umieszczali jakiekolwiek cipy w banknotach, z wyjątkiem stron zrobionych przez fanów teorii spiskowych, może jestem ślepy. Zasięg tego czipu jest znikomy więc śledzić raczej ciężko, co innego to droga w obiegu od banku do banku, ale do takich rzeczy używają strony którą podałeś więc nie widzę problemu.

Makyo popieram!

No faktycznie - przejżałem pobieżnie - chodzi o śledzenie numerów seryjnych banknotów .
No cóż pomyliłem się(nie pogrążyłem) - i sory za sianie zamentu.
Co do rfid nie jestem jednak pewien - produkt hitachi istnieje i może być wykorzystywany.To że z kilku cm nie ma znaczenia - chodzi o skanowanie rfid w czytnikach zbliżeniowych i z tym nie ma najmniejszego problemu - można to robić oficjalnie - i śledzić.

Ale cóż człowiek coś podchwyci - i później zaaferowany śle - już drugi raz się na tym łapię :/
Mimo to majster nie czuję się pogrążony ale lekko zmanipulowany :) Tak tylko przypadkiem trafiłem na tubie a propo chipów amerykańskich paszportach - ale to już na pewno fakt.

W dupie tam - te całe anty NWO robi też niezłą wodę z mózgu - wpieprzają co popadnie - a później inni powtarzają na innych stronach.

Ale jakby kto miał taki banknot (mam 50 euro ale jeszcze stare) to szpilką mógłby pomacać czy co tam nie ma na tej wysokości co w artykule.
pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 08.09.2011 - 08:37
Post #15

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

...i dlatego to wszystko się kręci bo jest niezła korba:) Mamy klasyczną kręcikorbę inaczej perpetuum mobile. Fajnie...Mi z perspektywy lasu ciekawie się obserwuje cały ten rozpiździel finansowo-technologiczny. Padnie kiedyś to wszystko i ludzie zaczną żyć inaczej i tak w kółko będziemy się bić na miecze i lasery, ale zawsze możemy wyciągnąć z życia tyle samo czyli wszystko i nic.
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 08.09.2011 - 09:00
Post #16

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.09.2011 - 09:37) *
...i dlatego to wszystko się kręci bo jest niezła korba:) Mamy klasyczną kręcikorbę inaczej perpetuum mobile. Fajnie...Mi z perspektywy lasu ciekawie się obserwuje cały ten rozpiździel finansowo-technologiczny. Padnie kiedyś to wszystko i ludzie zaczną żyć inaczej i tak w kółko będziemy się bić na miecze i lasery, ale zawsze możemy wyciągnąć z życia tyle samo czyli wszystko i nic.

A propo co napisałeś -
gdyby pierdyknęło to mamy czy wyjścia

albo http://www.youtube.com/watch?v=UTmwOK6wnKs
albo nauczyć się odżywiać praną
albo po prostu zginąć.

A do lasu to się w sobotę wybieram :)
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 08.09.2011 - 09:14
Post #17

Dupa Towarzystwa

Energię z drzew ciągnąć czy na grzyby?:) Ziemia to matryca ludzkiej duszy i intrygującym jest czym byłaby dusza jak wyobrazimy sobie martwą planetę Ziemia. Chodzi mi o życie na nie a nie samą ją, która pomimo tego, że martwa to i tak żywa bo pewnie kręciła by się dalej.

...w sumie nawet jak była by martwa to istnieją cywilizacje ogrodników i w sumie przy sprzyjających okolicznościach znowu pokryła by się dżunglami lub innymi gatunkami.
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 08.09.2011 - 09:30
Post #18

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

No właśnie z tymi teoriami spiskowymi tak jest, że wszystko jest tak wymyślone by do siebie pasowało, fakty, które ciężko jest sprawdzić owiewane są mitami z dupy. Z daleka wygląda realistycznie ale zawsze wystarczy pogrzebać, by zobaczyć, że to wszystko nie trzyma się kupy. Dobrze skonstruowana teoria spiskowa, to taka której nie da się sprawdzić samemu a tylko w ten sposób możesz ocenić czy to prawda czy nie więc lepiej zawsze zachować dystans i nie wierzyć we wszystko co na necie piszą. Te słowa kieruję także do zielarza :)
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 08.09.2011 - 09:55
Post #19

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.09.2011 - 10:14) *
Energię z drzew ciągnąć czy na grzyby?:) Ziemia to matryca ludzkiej duszy i intrygującym jest czym byłaby dusza jak wyobrazimy sobie martwą planetę Ziemia. Chodzi mi o życie na nie a nie samą ją, która pomimo tego, że martwa to i tak żywa bo pewnie kręciła by się dalej.

...w sumie nawet jak była by martwa to istnieją cywilizacje ogrodników i w sumie przy sprzyjających okolicznościach znowu pokryła by się dżunglami lub innymi gatunkami.

Staram się i jedno i drugie - bardzo relaksujące są takie wyprawy choć kleszczy można nałapać - ale co tam:)
Profile CardPM
+Quote Post
makyo
post 08.09.2011 - 10:38
Post #20

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8310

Deimond, nie chodziło mi o to że to nie jest prawdą:) Może jest może nie. Wiele jest prawdą, ale jest tak nieprawdopodobna, że prawie nikt w to nie chce wierzyć. Może to i lepiej:)
Chodzi o to, że takie informacje mogą cię zszokować, przestraszyć, a potem stajesz się nośnikiem i siejesz po innych. Jak domino.
Warto wiedzieć, ale trzeba też wiedzieć jak przyjąć takie info i jak uświadamiać ludzi.

Wszyscy kiedyś umrzemy, więc dlaczego się bać końca świata? Większość z nas go na pewno nie dożyje:P
Chociaż z drugiej strony, to ja bym chciał kiedyś zobaczyć takie zjawisko. I początek świata też bym chciał zobaczyć.

ps. co do możliwość szpiegowskich NWO, to nie dalej jak wczoraj podano w radiu, że kolesie zrobili zdjęcia odcisków butów kosmonautów na księżycu. Te które zostawili amerykańcy za "pierwszym" razem.
Zwykła historyjka:)
Pytanie1 czy faktycznie widzieli te odciski?
pytanie 2 jeśli nie to po cholerę podawać ludziom takie info
pytanie 3 jeśli tak i dysponują taka technologią, o której mówią głośno, to jaką dysponują technologią o której nie mówią?:P

czy w dobie nanotechnologii można zrobić takie chipy? :) czy mogą być we wszystkim?
Pewnie mogą, może i są ale co to zmienia? ważny jest tylko nasz rozwój duchowo-świadomościowo- emocjonalny i nad tym pracujmy. To chyba jedyna broń:)
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 08.09.2011 - 11:08
Post #21

Dupa Towarzystwa

Nie wiem czy słyszeliście, ale w Rosji rozbili sektę, która za pomocą hipnozy resetowała swoich członków. To dopiero broń - reset.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
2 Stron V   1 2 >
Start new topic