Technika Obe Bez Dla Nie Obeznanych |
|
|
Sensei Noni
|
04.11.2011 - 12:19
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8457

|
CYTAT(mruku @ 04.11.2011 - 00:15)  sensei......trójwymarowa czerń...czego twoim zdaniem jest efektem?
z opisu wynika, że jest to zwiazanie z ładowaniem energii do czakry serca i głowy. Czy może jest to zwiazane przeniesieniem świadomości ( z jej normalnego położenia) i "rozłożeniem" jej na te 3 czakry?. czy moze jest to efektem koncentracji (oddech) na jednej rzeczy/czynności? Czy może jest to suma tych trzech puntków.......czyli utrzymaniu rozdzielonej świadomości pomiedzy tymi trzema czakrami? Jak myślisz? trójwymiarowa czerń to focus21 pisał o tym bardzo dokładnie Bruce. Monroe tez o tym pisał, Darek Sugier też. W focus 21 wydaje Nam się że jesteśmy w ciele jednak jesteśmy już poza światem fizycznym jest to wymiar oddzielający Nasz od Astrala Focus21 to brama do innych systemów energetycznych(wymiarów) Następnie z Focus21 przechodzimy do Focus22 czyli do świata snów żyjących na planecie istot. To wymiar w którym mamy sny (LD tzw Ospuo)Focus 23 + jest to już świat duchowy Astralny do którego bez Anioła Stróża u boku nigdy nie zapuszczam się.
|
|
|
|
|
|
Majster
|
05.11.2011 - 11:21
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 2298

|
Patrząc na część z was, cieszę się, że Ci cali iluminaci czy inni jaszczuroludzie ukrywają prawdę przed wami. Moglibyście jeszcze sobie krzywdę zrobić. Każdy dorośnie kiedyś do prawdy i jak ją zrozumie to zobaczy, że gówno warte były te wszystkie dziecięce majaki o piramidach, atlantydach i innych takich. Nie rozumiem na jaki kij rozkminiać rzeczy, które na was osobiście nie mają żadnego wpływu, ale każdy robi to co lubi, zajmujcie się dalej swoimi urojeniami, nie widząc, że cała wiedza jakiej potrzebujecie znajduję się wszędzie dookoła w zasięgu waszych rąk.
Co do tematu, zgadzam, się z Toba Noni co do tego, że najlepiej na początku omijać jak najwięcej mechanizmów, które stoją na drodze do wyjścia, 'bo samo się zrobi', może to śmiesznie brzmi ale tak naprawdę jest. Ja bym tą technikę jednak jeszcze bardziej skrócił, mianowicie: 1. Relaksacja 2. Trans 3. Zaśniecie ciała (trójwymiarowa przestrzeń, hipnagogi i inne filmy przed oczami) 4. Wyjście HAH! 4 linijki :D Do tego wszystko się sprowadza. Ale dobrze, bo na każdego działa co innego, może nawet sposób w jaki to napisałeś, komuś pomoże w wyjściu i to się liczy.
|
|
|
|
|
|
Sensei Noni
|
05.11.2011 - 14:56
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 8457

|
CYTAT(Majster @ 05.11.2011 - 11:21)  Patrząc na część z was, cieszę się, że Ci cali iluminaci czy inni jaszczuroludzie ukrywają prawdę przed wami. Moglibyście jeszcze sobie krzywdę zrobić. Każdy dorośnie kiedyś do prawdy i jak ją zrozumie to zobaczy, że gówno warte były te wszystkie dziecięce majaki o piramidach, atlantydach i innych takich. Nie rozumiem na jaki kij rozkminiać rzeczy, które na was osobiście nie mają żadnego wpływu, ale każdy robi to co lubi, zajmujcie się dalej swoimi urojeniami, nie widząc, że cała wiedza jakiej potrzebujecie znajduję się wszędzie dookoła w zasięgu waszych rąk.
Co do tematu, zgadzam, się z Toba Noni co do tego, że najlepiej na początku omijać jak najwięcej mechanizmów, które stoją na drodze do wyjścia, 'bo samo się zrobi', może to śmiesznie brzmi ale tak naprawdę jest. Ja bym tą technikę jednak jeszcze bardziej skrócił, mianowicie: 1. Relaksacja 2. Trans 3. Zaśniecie ciała (trójwymiarowa przestrzeń, hipnagogi i inne filmy przed oczami) 4. Wyjście HAH! 4 linijki :D Do tego wszystko się sprowadza. Ale dobrze, bo na każdego działa co innego, może nawet sposób w jaki to napisałeś, komuś pomoże w wyjściu i to się liczy. problem polega na tym że nowicjusze nie chcą wstawać o 4 rano i szukają drogi na jeszcze większe skróty :) albo nawet wstają i nie udaje im się powiedzmy te 10 razy po czym rezygnują nie wiedząc że to ten 11 raz miał być udanym hehe
|
|
|
|
|
|
HekTor
|
07.11.2011 - 16:41
|
Członek Rodziny

Nr użytkownika: 7546

|
Sensei Noni, mam pomysł. Z tego co piszesz wnioskuję że wyjście z ciała to dla ciebie nie to samo co dla obywateli państw zachodnich przepić ekipę z bloku wschodniego, więc mam pewną koncepcję, mianowicie ty jako pośrednik, dla tych którzy nie potrafią wyjść, z tamtą stroną. O co mi dokładniej chodzi? Zakładając że każdy z nas ma swojego 'anioła stróża', każdy teoretycznie mógłby dostać od niego jakąś radę co do swego postępowania i ewentualnych zmian które powinny zajść w jego życiu. Tu zaczyna się twoja rola, której odegranie musi paść na odpowiedni grunt światopoglądowy, konkretniej musi on pozwolić ci widzieć w tym twą korzyść... cóż pozostaję mieć nadzieję, że w tym byś zobaczył. Rola polega na tym, że pod jakimiś warunkami, bądź bez nich (powiedzmy jedna osoba, aż do uzyskania informacji), w imieniu zdesperowanej jednostki trzeciego wymiaru, w taki sam sposób jak to robił Monroe (chodzi o szukanie), próbowałbyś odnaleźć opiekuna osoby która cię o to prosi i dowiedział się od niej jaki jest aktualna kondycja tej osoby oraz co by mogło ją poprawić. Rzecz jasna osoba ta podaje ci imię oraz nazwisko, może jeszcze miasto, i to powinno wystarczyć do zlokalizowania tego opiekuna. Oo, wspominałeś że ' kooperujesz ' ze swoją opiekunką, to zapytaj jej czy jest taka możliwość (pomysł up) i jeżeli jest to czy by ci nie pomogła w lokalizacji poszczególnych jej pobratymców. Myślę że to pomogło by w świadomym rozwoju ludzi, którzy są często ślepi na znaki i możliwości do zmian które manifestują się w naszej rzeczywistości, a opiekunowie widocznie z jakiś powodów (np, nie jesteśmy gotowi) nie mogą z nami stanąć face to face. W takich układach przyczyniłbyś się znacząco do rozwoju ludzi którzy tego chcą a nie potrafią. :D Oczywiście jeżeli pozytywnie rozpatrzony zostanie wniosek to zgłoszę jako pierwszy, do tego byś spotkał mojego opiekuna, a jeżeli negatywnie to głoszę się jako jedyny, z gorącą prośbą, do tego byś spotkał mojego opiekuna xD!! Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|

2 Stron
1 2 >
|
 |
|