Sexizm, Ten temat musiał się pojawić prędzej czy później |
|
|
nerhaa
|
16.07.2007 - 23:40
|
Guests

|
Ani jednego zdania z tego nie zrozumiałem - naprawdę jak Się kocham - no nic, zero!
Czyli, że co, mam zrezygnować z seksu i moich własnych zachcianek erotycznych, to będę bliżej OBE?
Jeśli taki tego sens, to się z nim nie zgadzam - podczas seksu, masturbacji, podniecenia wytwarzają się przeogromne ilości niezmiernie pozytywnej energii, która nijak ma się do oobe i jego powodzenia - co najwyżej nastrojony do świata pozytywnie i naładowany możesz łatwiej wejść w trans...
Nikt chyba nie zakwestionuje, że akt seksualny dwojga kochających się ludzi jest zły i generuje coś nie teges :P
Ale!
Nie kumam ani jednego zdania z tego postu - serio!
Ktoś to czai? Ciciak poszalałeś normalnie niczym lejeń na łące, zagiąłeś mnie chłopie :P
|
|
|
|
|
|
starr
|
16.07.2007 - 23:48
|
Guests

|
Ciciak ,proponuje wszystkie innowacyjne idee zapisywac w swoim osobistym dzienniku, ok?Jesli ktoś bedzie zainteresowany twoja wielce zawiła twórczoscia oraz abstrakcją ktora tylko ty rozumiesz(?) to napewno zajrzy tam i podzieli sie z tobą komentarzami poniewaz tworzy sie tu zbytni chaos przez co naprawde ciekawe i konstruktywne tematy gdzies znikaja Prosze admina, moda o zrobienie porzadku.Jesli nie chcecie to ja moge sie tym zajac, bede banowal glupie i powtarzajace sie tematy oraz odswieze te bardziej interesujęce.Prosze was , zlitujcie sie:) Naprawde lubie te forum, ma potencjal, potrzeba tu tylko solidnej męskiej ręki:) (sorry za sexizm haha)
|
|
|
|
|
|
nerhaa
|
17.07.2007 - 00:09
|
Guests

|
i nie kumam jeszcze tego MMMMMMMMMMMMMM, nie żebym się czepiał :P
A co do męskiej ręki - ten wątek kiedyś był :D
Podzielić na więcej podfor (tak to się odmienia?) i pozamykać stare wątki, ważne powtarzające się do faq, lub podwiesić.
Ciciak - jak coś bierzesz - przestać! Jak nie bierzesz, to ja też tak chce!!!!! haha!
Spox luz, tylko kurna no nie skumałem tego postu wcale a to wcale, przy czym mi ludzie mówią, że jakiś niekumaty jestem , hihi.
|
|
|
|
|
|
daywalker
|
17.07.2007 - 01:53
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 214

|
UUUUU, ale zalecialo moherem...;/ I powiedz mi ze twoj jezyk ma sens? Tak, prosze cie jezeli potrafisz pisac po ludzku "tak, zeby zwykli obemaniacy" mogli cie zrozumiec, bylo by zajebiscie... Czasami zastanawiam sie z jakiej planety do nas przyleciales? I czy to byla jednak dobra decyzja? Sorry, ale nie moge sie do ciebie czlowieku przekonac. Starasz sie napisac cos madrego, konstruktywnego... ale mi to bardziej przypomina wypowiedz obcokrajowca, ktory od niedawna uczy sie polskiego, a o gramatyce, to juz w ogole nie ma pojecia. Gdybys powiedzial mi ze masz ponizej 14 lat, wtedy moze bym zrozumial...
|
|
|
|
|
|
nerhaa
|
17.07.2007 - 09:49
|
Guests

|
A tak przy okazji seksizmu:D Czy wy też panowie przeglądając naszą obe-mapę zauważyliście jakie mamy piękne obenautki (zakładając,że zdjęcia są prawdziwe)!!! Normalnie w zachwyt wpadłem!
|
|
|
|
|
|
Karakan
|
17.07.2007 - 10:15
|
Listek

Nr użytkownika: 22

|
Co do wypowiedzi powyżej, zgadzam się całkowicie z kolegą, sam też w zachwyt wpadłem :) Ciciaka też nie zrozumiałem, wydaje mi się, że on nadaje na troszkę innych falach niż my i ciężko w te jego metafory się zagłębić (bez obrazy). Co do porządku, to spokojnie, napisałem już wstępny projekt regulaminu korzystania z forum, wysłałem do Cata i czekam na zatwierdzenie, wtedy go zamieszczę i oczywiście mile widziane będą propozycję innych punktów regulaminu. Po zamieszczeniu takowego zaczniemy eksterminację potencjalnych kandydatów :)
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
r_m
|
17.07.2007 - 10:49
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 11

|
A ja chyba Ciciaka zrozumiałem ;] Przypomina mi się jak Monroe w jednej ze swoich podróży natrafił na taką kulę splątanych ludzkich ciał zajętych ciągłą kopulacją. Prosto pisząc "człowiek w życiu w znaczym stopniu kieruje się popędem seksualnym" można zaprzeczać ale to jest fakt wystarczy się rozglądnąć. Popęd ogranicza w pewnym stopniu bo człowiek nie jest wtedy świadomy siebie samego. Te ogromne ilości energii wytwarzające się podczas "seksu, masturbacji" mogą być na co innego spożytkowane.
|
|
|
|
|
|
nerhaa
|
17.07.2007 - 10:58
|
Guests

|
Aktualnie OBE nie mam, seks tak - więc póki co jeśli seks mnie oddala od OBE, to trudno przeżyję, bo lubię takie ograniczenia i pożytkowanie energii, hahah:P
Moim zdaniem to chyba nie ma nic do OBE, wszystko co związane z miłością i przyjemnością tylko nas przybliża do OBE, moim zdaniem.
|
|
|
|
|
|
deeking
|
18.07.2007 - 20:29
|
Przechodzień
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1170

|
CYTAT(ciciak @ 17.07.2007 - 00:33)  Argumenty za rezygnacją z uciech cielesnych (dla polepszenia OOBE ma się rozumieć):
a) by rozsądnie gospodarować energią zużywaną na kontrolę ciała Prawda troche Ciciak namieszał ale trzeba czytać między wierszami w całym tym poście chodzi o to by : a) by rozsądnie gospodarować energią zużywaną na kontrolę ciała (nie marnować jej na darmo) i myślę ze nie trzeba tutaj uciekać się aż do celibatu :). pozdrówka
|
|
|
|
|
|
nerhaa
|
18.07.2007 - 22:23
|
Guests

|
Ja tam nie zamierzam się w niczym ograniczać dla zjawiska, które nawet nie mam pewności czy istnieje...
|
|
|
|
|
|
deeking
|
18.07.2007 - 22:48
|
Przechodzień
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1170

|
CYTAT(nerhaa @ 18.07.2007 - 23:23)  Ja tam nie zamierzam się w niczym ograniczać dla zjawiska, które nawet nie mam pewności czy istnieje... Ja tez nie mam zamiaru sie ograniczać, ale swój materiał genetyczny szanuje ;)) i oto w tym chodzi.
|
|
|
|
|
|
Karakan
|
19.07.2007 - 11:42
|
Listek

Nr użytkownika: 22

|
Jeśli ktoś tu twierdzi, że aby być dobrym w oobe trzeba ograniczyć się w uciechach cielesnych to przytaczam mu tu fragment książki pewnego dość znanego autora:
"Jest jeden warunek - trzeĽwienie z nocnego snu musi trwać co najmniej 45 minut, a jeżeli powieki nadal są ciężkie, to dłużej. Niekiedy trwa to l ,5 godziny. Nie przejmuj się, możesz sobie umilić czas czymś przyjemnym.
Dobrze, gdy to zrobisz, będzie to dla Ciebie swojego rodzaju nagroda. Ja najczęściej w tym czasie masturbuję się. Chyba Cienie zgorszyłem? Nie robisz tego? A, to przepraszam. Znaczy, że należysz do tego jednego procenta populacji - odsetku, który nie przyznaje się, że to robi. Jeżeli nadal twierdzisz uparcie, że tego nie robisz, owszem wierzę Ci. Nie robisz tego w FŚ, tylko nieświadomie w OSPUO - zaspakajasz swój popęd seksualny w czasie snu. Sorry za dygresję, lećmy dalej."
I niech ktoś mi teraz powie, że jeśli chcę być dobrym OOBEnautą muszę ograniczać swoje popędy... ;)
Kronopio, a może "Nic co ludzkie nie jest mi OOBE" ;)
PS. Ciekawe kto wie czyje słowa przytoczyłem :D
|
|
|
|
|
|

2 Stron
1 2 >
|
 |
|