|
|
![]() ![]() |
19.06.2012 - 21:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT Odnośnie tematu, mam pewne wątpliwości co do tożsamości autora tego tematu. Odniosłem takie wrażenie, jakby ktoś podszywał się pod Darka Sugiera. Czy forumowicz o nicku "Darek Sugier", to Darek Sugier? Darek, czy to naprawdę Ty? Dość już dywagacji co do tożsamości autora tematu. Wymieniłem parę wiadomości z Darkiem i daje sobie obie dłonie uciąć, że to on. |
|
|
|
19.06.2012 - 21:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Witam, dawno tu do Was nie zaglądałem. Odnośnie tematu, mam pewne wątpliwości co do tożsamości autora tego tematu. Odniosłem takie wrażenie, jakby ktoś podszywał się pod Darka Sugiera. Czy forumowicz o nicku "Darek Sugier", to Darek Sugier? Darek, czy to naprawdę Ty? Ale jeśli to prawda, to bardzo się cieszę, że powstanie taka książka. Oby powstawało więcej książek o tematyce OBE. Darek a może nagraj autowywiad 2 ? Albo coś w ten deseń... |
|
|
|
| Coro |
19.06.2012 - 21:52
|
|
Guests |
|
|
|
|
20.06.2012 - 00:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
autowywiad, bo nikt nie chce normalnie z Darkiem przeprowadzic wywiadu :)
Darek przeprowadzisz wywiad ze sobą? |
|
|
|
20.06.2012 - 06:23
|
|
|
czemu nie potraficie uwierzyć na słowo?
widzicie ze komuś się chciało napisać książkę i musiał się pod kogoś łatwiejszego w tych kręgach pokazywać? ją tam wierzę mu na słowo... on nie musi nic udowadniać a jak niewierzysz ze to on twoja sprawa:( tak ciężko uwierzyć ze on to on? raczej nie |
|
|
|
20.06.2012 - 18:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
20.06.2012 - 19:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
czemu nie potraficie uwierzyć na słowo? widzicie ze komuś się chciało napisać książkę i musiał się pod kogoś łatwiejszego w tych kręgach pokazywać? ją tam wierzę mu na słowo... on nie musi nic udowadniać a jak niewierzysz ze to on twoja sprawa:( tak ciężko uwierzyć ze on to on? raczej nie Do wielu osób z tego forum pasuje określenie "jestem bo wątpię", mnie też potrafi to irytować. |
|
|
|
20.06.2012 - 19:57
|
|
|
|
|
|
|
20.06.2012 - 20:08
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Twist proszę u usunięcie posta Kazika bo nie na temat, złośliwy i prawie chamski.
O czym książka? Zdradzę, że dużą rolę odgrywa postać św. Piotra i jest to spisane na zasadzie reportaży a ponadto jest to wstęp bez, którego nie zrozumiemy dalszych przekazów autora a które mają wyprowadzić nas z ciemności, w której tkwimy od eonów. Reasumując miliardowa książka o duchowym rozwoju. Mylę się Darku? |
|
|
|
20.06.2012 - 20:25
|
|
|
kama@ trudno
puupy@ chyba stać cie na 50/80zl wydatku co miesiąc? no chyba ze jeszcze jestes tym samym nieokreślonym dzieciątkiem i zielegaj@ tyle to z tematu przepisane jakby nie było książka/ki będą takie sobie jak to napisał daruś;) a co za tym idzie będzie podobnie jak u monroe'a pierwszą napisał ze po 100 stronach wymieklem i przestalem czytać a jak przeczytalem 2 to wróciłem do 1 , mam nadzieję ze nie będzie zbyt dużej cenzury i będzie bardziej oparta na faktach i jednego jestem pewien ze nie zmieni ona mojego podejścia do religii bo od dawna wierzę w coś co mogę nazwać własną religia;) ps. papy wiem ze chciałeś pomóc i szczerze dziękuję za twoje starania, ale tam wyraźnie piszą ze zamieszczając tak materiał zrzekasz się do niego praw autorskich:( |
|
|
|
21.06.2012 - 13:29
|
|
|
puupy@ chyba stać cie na 50/80zl wydatku co miesiąc? no chyba ze jeszcze jestes tym samym nieokreślonym dzieciątkiem Hmm nie do końca cię zrozumiałem :] Owszem stać mnie jak każdego tylko e-booki według mnie są lepsze do czytania. Prawdopodobnie jak książka się ukaże i tak ktoś zrobi skan i wrzuci na chomikuj :P ps. papy wiem ze chciałeś pomóc i szczerze dziękuję za twoje starania, ale tam wyraźnie piszą ze zamieszczając tak materiał zrzekasz się do niego praw autorskich:( Tam są dwa tryby wydania: 1. Wydanie z przejęciem przez wydawnictwo autorskich praw majątkowych na wyłączność. Czyli (chyba) autor otrzymuje 10% od każdego egzemplarza książki papierowej i 12,5% od każdego e-booka Przeniesienie własności dzieła na wydawnictwo tz autor podczas trwania procesu wydawniczego nie może bez pozwolenia dysponować treścią (np wydać w innym wydawnictwie) Za poprawki, okładkę itd płaci wydawnictwo 2.Wydanie bez przejmowania autorskich praw majątkowych na wyłączność (opublikowanie dzieła ze współfinansowaniem Autora). Autor otrzymuje 20% od każdego egzemplarza książki papierowej i 25% od każdego e-booka Zachowuje możliwość dysponowania tekstem (np może wydać w innym wydawnictwie) W tym trybie autor sam płaci koszty |
|
|
|
21.06.2012 - 14:18
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam :) Dziękuję Darek za napisanie kolejnej ksiazki. Dzięki temu że znalazłeś czas na przelanie swoich myśli na papier, pomogles nie jednej osobie szukającej odpowiedzi na nurtujące ich pytania. Myślę że spam do wydawnictwa jest jak najbardziej na miejscu. Komisji głównie chodzi o potencjalną sprzedaż egzemplarzy aniżeli o treści zawarte w nim. Takie juz realia. Gdybym sam pisał książkę, jak pan Sugier, finalizujac swoją pracę chciałbym doczekać się papierowej wersji.... Dostępnej dla każdego, w miłej dla oka oprawie. To by napewno każdego uszczęśliwilo ;)
Oczywiście wyśle zapytanie o książkę, nieważne z jakim rezultatem. Pozdrawiam |
|
|
|
22.06.2012 - 17:44
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Odpowiedź na list do Redaktora Naczelnego wydawnictwa Stapis w którym zawarte było zapytanie o to czy jest prawdą że istnieje szansa na wydanie książki Dariusza Sugiera:
[email protected]: Witam. Książka jest na etapie recenzji. Pozdrawiam |
|
|
|
| Coro |
22.06.2012 - 20:16
|
|
Guests |
Ja również wysłałem zapytanie do wydawnictwa.
Niech wiedzą że ludzie się interesują i że zapotrzebowanie jest :) |
|
|
|
23.06.2012 - 12:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Okej,
Dostałem odpowiedź od redakcji Stapisu. Myślę, że nie będzie nietaktem jeśli ją tu wkleję. Nic osobistego w sumie w niej nie ma: Panie Darku prosze uspokoic wielbicieli ksiazka jest w wewnetrznej recenzji naprawde traktujemy Pana wyjatkowo (jak na nas) powaznie. nasze zdanie okrzepnie okolo 15.07 i wowczas sie odezwe pozdrowienia S. pisarek Także czekam… Nie ma co się za wcześnie cieszyć… DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
23.06.2012 - 13:21
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Cieszymy się już tym, że tutaj jesteś.
PS Pomimo tego, że jestem ateistą, chętnie bym przeczytał twoją książkę. |
|
|
|
23.06.2012 - 19:01
|
|
|
Ciekaw jestem jak bardzo kontrowersyjna to książka. Żeby jakieś PiSy się nie doczepiły. Taki skandalik mały czy coś :) Nie takie rzeczy działy się w tym kraju.
|
|
|
|
24.06.2012 - 10:18
|
|
|
"skandalik"? hehe książka jest bardzo kontrowersyjna i pewnie mnie utwierdzi w mojej wieże mam tylko pytanie czy ona opisuje tu czy astral?
|
|
|
|
04.07.2012 - 23:09
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie zdziwię się jeśli Darek się nawrócił i opisuje w książce jak do tego doszło. Być może opisuje prawdę na temat oobe, jaka ona by nie była. chociaż mogę się mylić () co do treści książki.
|
|
|
|
05.07.2012 - 06:18
|
|
|
a myslisz dlaczego jeszcze jej nie wydano? kontrowersje nie sa na temat oobe tylko religji chrzescijanskiej:(
|
|
|
|
05.07.2012 - 10:42
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |