|
|
![]() ![]() |
29.07.2012 - 18:28
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam,
staram się wywołać LD od paru miesięcy i niestety nie udało mi się to jeszce ani razu. Ostatnio skupiłem się na WILDzie i po zrelaksowaniu niestety nie mogę dalej wejść. Odczuwam paraliż, odrętwienie, ale nawet po ponad godzinie leżenia w nieruchomej pozycji, wizualizacjach nie udaje mi się. Proszę o jakieś porady, pozdrawiam. |
|
|
|
29.07.2012 - 18:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...amp;#entry82299
to jest temat do zadawania pytań;) |
|
|
|
31.07.2012 - 12:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Spróbuj jeszcze raz aż ci się uda. Mi też sie nie zawsze udaje psychokineza ale były przypadki że się udawało :)
|
|
|
|
04.08.2012 - 15:04
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
E tam, "Zapytaj tam" "Tu masz temat, nie zakladaj nowych". Powiedzcie sobie sami, czy jest szansa na odpowiedz i czy warto pytac w tematach zbiorczych gdzie pytajacych jest 10 a odpowiadajacych 1. Naturalnie, porzadek jest wazny na forum i od tego sa te tematy zbiorcze by byl on jak najlepszy, ale nie da sie ukryc ze dla tych ktorzy potrzebuja pomocy i ich problem wymaga wymiany kilku zdan, opisow, zalozenie nowego oddzielnego tematu jest najlepsze.
Ja chcialbym sie podpiac do tematu, bo moj problem jest taki sam. Probowalem kilka razy, ale ani razu nie doszedlem nawet do poziomu hipnagog. Lezalem 40 minut, lezalem godzine, czasami wiecej, ciagle nic. Zdarzalo mi sie czasami ze jakas czesc mojego ciala w jakis sposob sie poruszyla lekko, czasami sie boje ze to wszystko psuje, myslicie, ze tak? Zasadniczo leze dretwy jak detka, ale tak czy siak na paralizu sie konczy. Raz poczulem nawet dziwne wibracje, oddech mi przyspieszyl ale potem sie skonczylo i dalej czern przed oczami. Bo naprawde, z utrzymaniem swiadomosci nie mam zadnych problemow, ale czemu nie moge isc naprzod, tego nie rozumiem... Jak temu zaradzic, nawet chociazby w trakcie kiedy czuje ze leze juz za dlugo i cos powinienem zrobic zeby posunac proces dalej. |
|
|
|
04.08.2012 - 15:42
|
|
|
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...amp;#entry82299
to jest temat do zadawania pytań;) jest tam zapytanie i odpowiedź {wiecej relaksu i miej myśli!!!] |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |