|
|
![]() ![]() |
01.09.2012 - 20:59
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam, mam pytanie skierowane do bardzo doświadczonych "podróżników": czy istnieje możliwość fizycznej zmiany przeszłości przy użyciu OOBE?
Czytałem, że w tym stanie można podróżować w czasie - a czy można np. wyjść z ciała i wejść w swoje własne śpiące ciało sprzed paru miesięcy? Albo przyśnić się samemu sobie, udzielić ostrzeżenia i dokonać tym sposobem pewnej zmiany w teraźniejszości.. Wiem, że ten pomysł może wydawać się absurdalny lecz całe to oobe dla przeciętnego człowieka jawi się nie mniej absurdalnie, dlatego prosiłbym o darowanie sobie drwiących komentarzy i udzielanie odpowiedzi związanych z moim pytaniem i tematyką tego forum. Z góry dzięki :) Pozdrawiam |
|
|
|
01.09.2012 - 21:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
troche wygurowane żadania masz, nie znajdziesz zyjacej osoby na swiecie ktora by potrafila cos takiego kontrolowac a zwlaszcza na forum
|
|
|
|
01.09.2012 - 21:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Pomyśl, gdyby tak było, to to forum było by forem multimilionerów regularnie trafiających szóstki w totka :)
Pozdawiam |
|
|
|
01.09.2012 - 22:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
02.09.2012 - 00:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A gdzież ja się z Niego naśmiewam ? :)
|
|
|
|
02.09.2012 - 09:38
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie jestem doświadczonym podróżnikiem ale sądzę że dało by się przyśnić się sobie w przeszłości. Gdyby nie kilka przeszkód.
- Nie zawsze się sny pamięta, a zwłaszcza z nim komunikaty. - Że by kontrolowanie przejść do przeszłości i wysłać wiadomość trzeba byś na wysokim "poziomie" a tacy zazwyczaj odrzucają wszystko co materialne i uważają swoją przeszłość za idealną i niewymagającą poprawek. - Nie uda Ci się wysłać komunikaty z przyszłość do Ciebie jeśli ty jako osoba z przeszłość tego komunikatu nie pamięta ale jeśli jakiś komunikat pamiętasz to wiedz pewien że kiedyś na pewno wyślesz taki komunikat i to o tej samej treść. - A nawet jeśli Ci się uda wysłać wiadomość której ty nie odebrałeś to na pewno twoje przeszłe ja tego też nie będzie pamiętać. |
|
|
|
02.09.2012 - 19:51
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT Nie uda Ci się wysłać komunikaty z przyszłość do Ciebie jeśli ty jako osoba z przeszłość tego komunikatu nie pamięta Wydaje mi się, że to nie do końca jest tak, że nie pamiętamy. Myślę, że te informacje jak to nazwałeś leżą głęboko w naszej podświadomości, a stamtąd są wydobywane w odpowiednim momencie. Hmm, brzmi troche jak Deja vu. Jakby głębiej się zastanowić, to faktycznie rozważam taką opcje. |
|
|
|
03.09.2012 - 01:26
|
|
|
czemu nie wyslesz komunikatu na jutro?
|
|
|
|
04.09.2012 - 18:15
|
|
|
hehe ;D To jest skomplikowane dużo by pisać, Azumo wpadł na dobry trop.. Ja osobiście otrzymałem podobna wiadomość o której tu piszecie tylko kto akceptuje to jak jest po co ma to zmieniać to leży na innej pałszczyźnie blablabla..
Mariano chcesz się cofnać w czasie naprawić swoje błędy ustrzec kogoś przed czymś blabla zmienić swoją przeszłość lub przyszłość wszystko zależy od ciebie ale uświadom sobie jak tak naprawdę niewiele jesteś w stanie zrobić. Jeśli cofniesz się w śnie dopiero wtedy sobie to uświadomisz. Pozdrawiam ^^ |
|
|
|
05.09.2012 - 15:31
|
|
|
to jest możliwe ale nie ma to wtedy na oczywistą rzeczywistość fizyczną w tym świecie. Więc jeśli co kolwiek zmienisz z przeszłości np w oobe uratujesz zmarłego człowieka który drrze na twoim sumieniu to nie przeniesiesz tego to tej obecnej rzeczywistości fizycznej a tylko zmienisz nastawienie i myślenie. hmm pomocne do leczenia swoich ran ;)
Co do poprzednich postów Czas tam w oobe nie istnieje więc spotkach osoby przed tym wcieleniem który masz tutaj w tym świecie a nawet możesz spotkać siebie takiego inteligenta że wogóle nie zrozumiesz o co biega ;). Więc spotykasz przyszłość teraźniejszość i przeszłość ale jest jedno. Nikt tutaj na tym świecie nie zapanuje nad "czasem" w oobe. Nawet ja, ponieważ nie jestem "złotym" człowiekem. Wogóle nie wiem po co to komu :| Po śmierci ciała się dowiecie ;) |
|
|
|
05.09.2012 - 18:32
|
|
|
Zankel nad czasem w oobe może i nie zapanuje z dokładną datą możliwe że z przybliżoną ale są też inne stany ;)
|
|
|
|
05.09.2012 - 19:48
|
|
|
jak wedrować w czasie podczas projekcji tak aby np. zobaczeczeć stare lekcje w szkole ;-), czy jakieś historyczne momenty... odp prosze napisać mi jako wiadomsc prywatna
|
|
|
|
05.09.2012 - 19:51
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Przeszłość i przyszłość to pojęcia stworzone przez umysł. Nie istnieją.Kiedy znika umysł znikają i one.
|
|
|
|
05.09.2012 - 20:22
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Sporo ostatnio o umyśle zatem proponuję zapoznać się z tym krótkim tekstem:
http://www.diamentowadroga.pl/dd40/uspokoic_umysl |
|
|
|
06.09.2012 - 16:49
|
|
|
jezeli sa stworzone przez umysł to mozna je kontrolowac czy nie, a po za tym to przeciez w tym całym oobe to umysl jest modyfikowany myle sie ;-)
|
|
|
|
06.09.2012 - 17:37
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Póki co i będę strzelał...umysł kontroluję Cię w 99,99%...ten brakujący mini procencik to przebłyski, które czasem (?) miewasz:)
|
|
|
|
06.09.2012 - 18:13
|
|
|
Weż złap kogoś podczas projekcji i poroś o to a zazwczaj astralni (aniołowie) sie godzo i maja wyzsze IQ NIZ TY :-) czy ktos normalny..
|
|
|
|
06.09.2012 - 20:56
|
|
|
iQ różnią się doświadczeniami a nie iQ.. Jeśli ktoś jest stworzony przez umysł nie możesz go kontrolować od tak sobie i jak sobie zamyślisz pozatym nie jedynie ty mogłeś brać udział w tworzeniu tego mogłeś być tego świadomy jak i nieświadomy piona ^^
|
|
|
|
11.09.2012 - 16:48
|
|
|
|
|
|
|
11.09.2012 - 18:52
|
|
|
Musisz bo myślisz bo funkcjonujesz w tym świecie na chwile obecną tu i teraz czas i miejsce ma znaczenie Dla Twista chodziło o umysł którym nie jesteś w fizycznej formie a w samej mysli pustce nicości i jak to tam nazwiesz innym światem..
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |