|
|
![]() ![]() |
20.12.2012 - 12:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nigdy nie czytaj z ekranu komputera, bo popsuje ci się wzrok. Lepiej skorzystaj z Ivonki: http://www.ivona.com/pl/nagrania/
Drodzy obenauci. No cóż, po opublikowaniu mojej „cudownej” metody na OOBE, napływają do mnie w wiadomościach od innych obenautów, kolejne sugestie. I bardzo dobrze. Bo dzięki temu możemy skorygować moją technikę. Tak aby jeszcze bardziej ją udoskonalić. Tak więc musimy rozróżnić podgrupy. Tych którzy w życiu nie mieli ani razu OOBE. I tych którzy mieli już tzw. porządne wyjścia z ciała. Ci pierwsi niestety muszą dostosować się dokładnie do instrukcji, jak na początku niniejszego tematu. Wprowadzając jedynie małe techniczne poprawki, tj. pijemy napój energetyczny w ilości 200 ml (a nie 450 ml), oraz plik dźwięku Jowisza z Voyagera, który trwa tylko 10 min (to zdecydowanie za mało). Zastępujemy dużo dłuższą ścieżką dźwiękową, najlepiej półgodzinną. Można ją ściągnąć stad http://youtu.be/ImuLz1Oo9c8 . Wówczas nie będziemy musieli zapętlać odtwarzania. Sam dźwięk Jowisza, ma tak silne właściwości hipnotyczne, że momentalnie odpłyniemy, słuchając go w pozycji leżącej (rozluźnionej) z zamkniętymi oczyma. Natomiast ci z drugiej podgrupy - Ci którzy potrafią bez mojej metody wychodzić z ciała. Mogą z powodzeniem, całkowicie pominąć fazę pierwszą. Dodajmy jedynie, jeszcze jeden element wspomagający. Pozwolę go sobie splagiatować, z książki [waszego wszechmocnego guru] R. Noble. Otóż musi być mechanizm programujący naszą podświadomość, jak w hipnozie. W przypadku R. Noble tym narzędziem jest biała, nowiutka, świeżutka koszulka z napisem „OOBE”, którą zakładamy tylko wtedy, gdy wychodzimy z ciała. Nie będę się tutaj szczegółowo rozpisywał, bo wszyscy znawcy tematu wiedzą o co chodzi. Ale to jeszcze nie wszystko. Ja osobiście dodałbym, jeszcze jeden element, tj. zapaloną świecę, którą postawimy obok naszego łóżka na którym mamy osiągnąć OOBE. Światło świecy jest nie za jasne, nie oślepia, ani też nie jest za słabe. W sposób stonowany oświetla nasz pokój, dając przy tym odpowiednią „romantyczną” atmosferę. Ostatecznie, jeśli połączymy te wszystkie elementy: 1. Oddychanie holotropowe, 2. Dźwięk Jowisza lub dźwięk białego szumu, 3. Białą koszulkę „OOBE” R. Noble, 4. Zapaloną świecę w ciemnym pokoju. Wówczas sukces jest gwarantowany! Nie ma bata, abyś nie wyszedł z ciała. Jedyny problem jaki pozostaje. To problem strachu. Ale to już nie moja działka. Każdy musi sobie z tym sam poradzić. Najprościej jest, mieć ścisły, analityczny umysł. I nie wierzyć w te wszystkie PIERDOŁY o demonach, duchach, magi, opętaniu, itd. Ostatecznie rzecz biorąc, do tej pory żaden mi znany obenauta (a znam kilku osobiście), nie udowodnił mi, że potrafi rejestrować informacje bez użycia zmysłów. Tak naprawdę nikomu się tego nie udało dokonać. I bez takiego dowodu, ja sam, ani żaden naukowiec, nie uwierzy w istnienie energii astralnych. Czym dla mnie osobiście jest OOBE? OOBE dla mnie, jest tylko projekcją umysłu, tak samo jak w hipnozie sugestywnej. Niekiedy lepszą od tzw. świadomego snu. A po co ludzie chcą śnic świadomie? A no po to, żeby móc w tym śnie się bawić. I tak samo powinniście traktować OOBE, jako narzędzie do zabawy. Podchodząc do tego zawsze z przymrużeniem oka. Nigdy poważnie. W ten oto sposób, z Waszych umysłów zniknie strach. A sam stan OOBE, nie będzie niczym nadzwyczajnym. Rozwija się ludzkość. Rozwija się nasza cywilizacja i wiedza technologiczna. Kiedyś według legend celtyckich, szaman będąc odurzony muchomorem czerwonym, sikał / oddawał mocz do specjalnego naczynia. A że w tamtych czasach rośliny halucynogenne były deficytowe, lub wiedza o nich była dosyć skąpa. Pozostali mieszkańcy danej wioski, widząc szamana, dosłownie pili jego mocz. Traktując to, tak jak my dzisiaj traktujemy wzięcie Komunii podczas MŚ. Dlaczego tak robili? Dlatego, że byli to ludzie, którzy w swojej desperacji chcieli osiągnąć odmienny stan świadomości jak ich szaman. Natomiast już w dzisiejszych czasach. Mamy zaawansowaną technologię, która potrafi wprowadzić w odmienne stany świadomości, jedynie samym dźwiękiem, patrz chociażby program I-doser. Lub generując silne pole elektromagnetyczne wokół naszego ciała. Efekt mamy jeszcze lepszy - wg opinii lekarzy psychiatrów, biochemików, naukowców, niż po zażyciu DMT, LSD, itd. Dlatego, że tutaj nie musimy obciążać naszych nerek i wątroby. Przykładowo po wypiciu Ayahuasci, musimy rzygać (wymiotować) całą noc. A o biegunce już nie wspomnę. Żeby wejść w stan transu i ekstazy. Drodzy obenauci, nauka właśnie po to się rozwija, żeby te nasze marne życie, ułatwiać. I chronić nas od niepotrzebnych stresów i nieprzyjemności, które właśnie biorą się z wierzeń religijnych. Wierz tylko w postęp techniczny, nigdy w gusła i zabobony. W końcu jakby nie było, wśród, jak Wy to mówicie, „okultystów i mistyków” jest bardzo wielu seryjnych morderców. Dlaczego morderców? Dlatego, że są to ludzie przeważnie sfrustrowani. Sfrustrowani, bo nie powiodło im się w życiu. A nie powiodło im się w życiu, bo zawierzyli w debilne głupoty. Ostatecznie martwi mnie to. I to nawet bardzo, że wśród obenautów średnia arytmetyczna wieku jest bardzo niska. Zaledwie 21 lat. I to jest bardzo niepokojące. Niestety nie mogę tutaj prowadzić swoich wywodów na temat kondycji psychicznej obenautów. Bo pewnie znów zostanę zlinczowany. Albo spalicie mnie na stosie! Pozostaje mi tylko życzyć wam udanych podróży astralnych. I jeszcze chciałbym wam polecić film dokumentalny o Księdze Wycia, znajdziecie tam dowody naukowe, że sam dźwięk potrafi zmieniać stany świadomości lub wykonywać projekcje umysłu (OOBE). Film: http://youtu.be/biyGvhEJ8po Temat, możemy uznać prawie za zamknięty. |
|
|
|
20.12.2012 - 13:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
OFFTOP - zmień czcionkę !!! i nie tłumacz się ivoną ....
|
|
|
|
20.12.2012 - 13:33
|
|
|
...Najprościej jest, mieć ścisły, analityczny umysł. I nie wierzyć w te wszystkie PIERDOŁY... ...żaden mi znany obenauta ... nie udowodnił mi, że potrafi rejestrować informacje bez użycia zmysłów. Tak naprawdę nikomu się tego nie udało dokonać ... żaden naukowiec, nie uwierzy w istnienie energii astralnych... Odwieczny antagonizm: materializm kontra idealizm. Wikipedia: "Materializm jest pojęciem, które pozostaje w stałej opozycji do idealizmu. Zasadnicza różnica występująca pomiędzy obydwoma pojęciami opiera się na odmiennym stosunku myśli do materii. Materialiści twierdzą, że materia jest pierwotna w stosunku do przeżyć psychicznych, myśli, świadomości. W konsekwencji takiego założenia można wyciągnąć wniosek, że wszelka działalność duchowa człowieka jest jedynie wytworem rozwoju przyrody i społeczeństwa. Zdaniem idealistów zależność jest odwrotna: to duch, świadomość i idee są pierwotne w stosunku do przyrody. Materialiści uważają, że nie ma bytowania niezależnego od świata; w tym poglądzie również uwidacznia się opozycja do koncepcji idealistycznych". |
|
|
|
20.12.2012 - 14:53
|
|
|
Odwieczny antagonizm: materializm kontra idealizm. Wikipedia: "Materializm jest pojęciem, które pozostaje w stałej opozycji do idealizmu. Zasadnicza różnica występująca pomiędzy obydwoma pojęciami opiera się na odmiennym stosunku myśli do materii. Materialiści twierdzą, że materia jest pierwotna w stosunku do przeżyć psychicznych, myśli, świadomości. W konsekwencji takiego założenia można wyciągnąć wniosek, że wszelka działalność duchowa człowieka jest jedynie wytworem rozwoju przyrody i społeczeństwa. Zdaniem idealistów zależność jest odwrotna: to duch, świadomość i idee są pierwotne w stosunku do przyrody. Materialiści uważają, że nie ma bytowania niezależnego od świata; w tym poglądzie również uwidacznia się opozycja do koncepcji idealistycznych". A poza cytowaniem wikipedii, potrafisz cos jeszcze? Oczywiscie, adekwatnie do tematu. |
|
|
|
20.12.2012 - 15:10
|
|
|
|
|
|
|
20.12.2012 - 15:10
|
|
|
Mmmm... A ta świeca to po ty, by zjarać mieszkanie przy okazji :) ? Bo nie wiem, ośmieć mnie :].
PS. Czy koszulka może być na przykład niebieska lub zielona? Czy koniecznie musi być biała? :D |
|
|
|
20.12.2012 - 16:13
|
|
|
Mmmm... A ta świeca to po ty, by zjarać mieszkanie przy okazji :) ? Bo nie wiem, ośmieć mnie :]. PS. Czy koszulka może być na przykład niebieska lub zielona? Czy koniecznie musi być biała? :D Bo biel to symbol czystosci, cnoty, niewinnosci i dziewictwa. No chyba, ze masz sprosnie i nieczyste mysli, to ubierz czarna. :P Ave satan. |
|
|
|
20.12.2012 - 16:24
|
|
|
To znaczy, że niewielu jest tutaj prawdziwych podróżników astralnych :]. Teraz już wiesz, dlaczego nie posiadają mocy nadprzyrodzonych. Są nieczyści i tyle :).
CHAŁWA LEWIATANOWI :D |
|
|
|
20.12.2012 - 16:29
|
|
|
|
|
|
|
20.12.2012 - 18:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Spróbujcie napiąć mięśnie uszu, te które ciężko napiąć przy otwartych oczach i kończy się to mrugnięciem.
Wywołuje to szum w uszach. Ten szum w stanie paraliżu przysennego przekształca się w wibracje i wywala z ciała. To jest moja nowa metoda którą samodzielnie odkryłem. |
|
|
|
20.12.2012 - 19:04
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
AHAHAAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHA padłem
|
|
|
|
20.12.2012 - 19:14
|
|
|
Czyżby to zabrzmiało jakbym założył kondoma na lewą stronę? :D
|
|
|
|
20.12.2012 - 19:30
|
|
|
Chodzi o to, że Twoje wyjście raczej nie było spowodowane czynnością, którą opisałeś. Mogło jednak zawierać ,,czynnik" dzięki któremu udało Ci się lub po prostu było to spontaniczne wyjście. W notatniki napisałeś, że to pierwsze oobe więc może warto byłoby tą ,,technikę" potestować a dopiero potem ją publikować :)
Powodzenia i gratuluje pierwszego obe :) |
|
|
|
20.12.2012 - 19:48
|
|
|
Leżałem w czarnej pustce i posłużyłem się jedynym mięśniem który reagował.
Zareagowałem trochę zbyt entuzjastycznie, potestuję jeszcze. |
|
|
|
20.12.2012 - 19:57
|
|
|
|
|
|
|
20.12.2012 - 20:09
|
|
|
Niestety rozczaruję cię, mięśnie Kegla były sparaliżowane. Nie sprawdzałem dokładnie żeby się nie rozbudzić, tylko wyczułem mięśnie uszu.
|
|
|
|
22.12.2012 - 17:05
|
|
|
Drodzy obenauci.
W związku z tym, że wczoraj mieliśmy pierwszy dzień zimy - przesilenie zimowe / najkrótszą noc w roku. Chciałbym Wam przypomnieć o pewnym ufologicznym zjawisku paranormalnym. A że ja (moja nieskromna osoba) jestem jedynym zawodowym ufologiem na tym forum. To tylko mi wypada o tym przypomnieć. Otóż istnieje pewien odpowiednik kręgów zbożowych, w zimie. Są to tak zwane „Cylindry śnieżne”. Jest to bardzo rzadkie zjawisko paranormalne. I co ciekawe najczęściej występuje w Polsce i Niemczech. Podobno widok zapiera dech w piersiach. Po szczegóły odsyłam do źródła. http://www.tvn24.pl/kontakt,9/sniezne-cyli...pola,84686.html http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=1642 Gdyby zdarzyło się, że któreś z Was. Tak przypadkiem chodząc na spacer, blisko łąk. Zauważy coś dziwnego, powinien niezwłocznie mnie powiadomić, lub kogoś innego z Fundacji Nautilus. A także chciałbym abyście, w takiej sytuacji, pod żadnym pozorem nie wchodzili w te miejsce. Próbując jednocześnie ten fakt zachować w tajemnicy przed innymi. Tak aby niepotrzebni gapie, nie zniżyli materiału badawczego. W końcu aby uznać te zjawisko za prawdziwe, nie mogą być widoczne żadne ślady obuwia. Według mojej wiedzy ufologicznej, uwzględniając kilka lat mojego doświadczenia. Wiem, że te osobliwe kule śniegu mogą występować pojedynczo lub w grupie zaledwie kilku sztuk. Niekoniecznie muszą być usiane na całym polu, jak na zdjęciach wyżej. Kto wie. Zima w pełni. Może ktoś w was będzie miał te niesamowite szczęście i znajdzie choćby jeden cylinder. W końcu większość z Was mieszka blisko miejsc mocy. |
|
|
|
22.12.2012 - 17:54
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kręgi zbożowe to nie robota ufo tylko robota samej Matki Ziemi. Tak samo z tymi walcami śnieżnymi. Matka Natura potrafi takie cuda tworzyć, że wcale mnie to nie dziwi. Pytanie w jakim celu to robi? Płatki śniegu pod względem geometrycznym są idealnie piękne i to też robota ufo?:)
Skoro jesteś jedynym zawodowym ufologiem to podziel się zdjęciami ufo swego autorstwa. Chyba masz jakieś czy tylko widzisz i nigdy zawodowo nie masz aparatu, kamery:) |
|
|
|
22.12.2012 - 19:01
|
|
|
Prawdziwy zawodowiec obserwuje UFO wyłącznie gołym okiem, bo zdjecia zwykle wychodzą zamazane :].
A ponieważ nie jesteś zawodowcem osiołku ty mój, więc nie próbuj się kłócić :D. |
|
|
|
22.12.2012 - 19:33
|
|
|
Już wam mówię skąd te cylindryczne cosie:
(IMG:http://s9.postimage.org/y8mjd0027/530208_orig.jpg) To ich sprawka! |
|
|
|
23.12.2012 - 22:41
|
|
|
Hah ludziska wstawiłem nowe ciekawe fotki, na moim ufologicznym fejsie.
http://www.facebook.com/UFOPolska/photos_stream Warto pooglądać. Na razie są to screeny, najciekawszym momentów, znanej wam serii Starożytni Kosmici. Ale (tu niespodzianka) niebawem przygotuję własne opracowania, nt. kręgów kamiennych w Polsce. Dajcie mi tylko, trochę więcej czasu. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |