oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

10 Stron V  < 1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Pilne! Comiesięczne Spotkania Obenautów W Trójmieście., PILNE! Comiesięczne spotkania obenautów w Trójmieście.
Deltarates
post 26.12.2012 - 14:42
Post #14

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Shizmo @ 26.12.2012 - 11:57) *
Nie chcę się wtrącać, ale właśnie zrobiłeś to samo Delta. Możesz wyjaśnić sobie wszystko z Rafałem korzystając z "Prywatnej Wiadomości".

U niego funkcja prywatnych wiadomości, jest zablokowana, przynajmniej dla mojego konta, bez podania przyczyny. Nie mogę wysłać prywatnej wiadomości ani przez fejsa, ani przez OOBE.pl. Po drugie to on zostawił wpis na forum, który ma mnie zdyskredytować, a nie ja.

Nikt nie będzie chamstwa tolerować...! A ja osobiście nie będę się bawił w jakieś pyskówki słowne, to nie jest na moim poziomie.
Go to the top of the page

+Quote Post
deiw
post 26.12.2012 - 14:44
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nie trzeba, ja już skonczyłem :P
Pozdrawiam wszystkich. Adas, wszystkiego dobrego :)

+Quote Post
Messanger
post 26.12.2012 - 14:54
Post #16

Dusza Towarzystwa

Jaka zgoda... Cieszy mnie to niezmiernie :D.

Ależ ja jestem przebiegłym manipulantem. Od Adasia się tego nauczyłem, prawda przyjacielu ? :)

PEACE&LOVE I CHAŁWA LEWIATANOWI

+Quote Post
Deltarates
post 26.12.2012 - 15:05
Post #17

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Messanger @ 26.12.2012 - 14:54) *
Jaka zgoda... Cieszy mnie to niezmiernie :D.

Ależ ja jestem przebiegłym manipulantem. Od Adasia się tego nauczyłem, prawda przyjacielu ? :)

PEACE&LOVE I CHAŁWA LEWIATANOWI

No i jakos nasz Chwalebny Lewiatan, wygasil w Tobie egoistyczna nature!!!

Normalnie dumny jestem z Ciebie.

+Quote Post
Deltarates
post 28.12.2012 - 12:10
Post #18

Dusza Towarzystwa

Drugi komunikat w sprawie kameralnego spotkania obenautów w Trójmieście.

Drodzy obenauci spotykamy się 5 stycznia w Hotelu MIDTOWN HOSTEL przy ul. Podwale Staromiejskie 105/106 lok.1 w Gdańsku o godzinie 14:00. Jak na razie mamy grupkę czteroosobową, czyli:

1. Ja
2. luzak067 (Krzysztof)
3. Messanger (Maciek)
4. zankel (Tymoteusz)

Tak więc Drodzy obenauci. Śmiało, nie krepujcie się. I dołączcie do nas. W końcu, takie niesamowite okazje nie zdarzają się często!!

Co do samego przebiegu spotkania, czekam na propozycje od Was. Zwłaszcza jeśli chodzi o alkohol oraz inne udogodnienia.

Pozostałe osoby, które chciałyby się przyłączyć do spotkania, są proszone o potwierdzenie tego w komentarzach w temacie. Musimy wiedzieć ile nas będzie?

Zapraszam!

+Quote Post
marcinoo
post 29.12.2012 - 16:22
Post #19

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dodam swoje trzy grosze. Według mnie problem leży w podejściu do tematu. Zbyt poważnym podejściu i traktowaniu swojego podejścia jako "lepsze" od tego różniącego się radykalnie od naszego. Niektóre osoby mogą np. nie trawić laktozy tak jak w Twoich wypowiedziach słów typu "Bracia, siostry". Tak uroczysty ton może być zbyt ciężki do strawienia przez inne osoby, co tego możesz nie mieć na uwadze, ale jak ktoś bezpośrednio nazwie rzeczy po imieniu, to już tego nie możesz strawić. To oczywiście odniesienie do Goodboya, którego lubię tak jak Ciebie Deltarates i nie zamierzam wybierać pomiędzy kimś kogo bardziej lubie :P

Tutaj wstawię odniesienie do Darka Sugiera (na forum każdy jest na równi :P). Mimo wyznawanych przez siebie takich a nie innych poglądów potrafi odnieść się do nich z dystansem. Chociaż znalazłoby się u niego parę rzeczy, które również ciężko by trawił ;) Pierwsza z brzegu, co by było, gdyby cały Jezus i Bóg to były tylko przebieranki "złych" istot, które po prostu Tobą Darku manipulują ? Tak samo ja mogę pewne rzeczy żle trawić, np. to, że użyty przed chwilą argument mógł powstać przez moje ego, które czuło się niedowartościowane, więc postanowiło zanegować czyjeś doświadczenia, aby się poczuć trochę lepiej. Co z tego wynika ? Więcej dystansu, bo jeszcze trochę a będziemy ścigać własne sznurówki ^^.

Amen Bracia i Siostry :D

+Quote Post
Deltarates
post 29.12.2012 - 17:52
Post #20

Dusza Towarzystwa

CYTAT(marcinoo @ 29.12.2012 - 16:22) *
Dodam swoje trzy grosze. Według mnie problem leży w podejściu do tematu. Zbyt poważnym podejściu i traktowaniu swojego podejścia jako "lepsze" od tego różniącego się radykalnie od naszego. Niektóre osoby mogą np. nie trawić laktozy tak jak w Twoich wypowiedziach słów typu "Bracia, siostry". Tak uroczysty ton może być zbyt ciężki do strawienia przez inne osoby, co tego możesz nie mieć na uwadze, ale jak ktoś bezpośrednio nazwie rzeczy po imieniu, to już tego nie możesz strawić. To oczywiście odniesienie do Goodboya, którego lubię tak jak Ciebie Deltarates i nie zamierzam wybierać pomiędzy kimś kogo bardziej lubie :P

Tutaj wstawię odniesienie do Darka Sugiera (na forum każdy jest na równi :P). Mimo wyznawanych przez siebie takich a nie innych poglądów potrafi odnieść się do nich z dystansem. Chociaż znalazłoby się u niego parę rzeczy, które również ciężko by trawił ;) Pierwsza z brzegu, co by było, gdyby cały Jezus i Bóg to były tylko przebieranki "złych" istot, które po prostu Tobą Darku manipulują ? Tak samo ja mogę pewne rzeczy żle trawić, np. to, że użyty przed chwilą argument mógł powstać przez moje ego, które czuło się niedowartościowane, więc postanowiło zanegować czyjeś doświadczenia, aby się poczuć trochę lepiej. Co z tego wynika ? Więcej dystansu, bo jeszcze trochę a będziemy ścigać własne sznurówki ^^.

Amen Bracia i Siostry :D

Ble ble ble. Z tej gadki nic nie wynika. Dobrze wierz Marcin, że tu nie o moje poglądy poszło. Jest takie mądre powiedzenie: „Nie wychylaj się z szeregu, bo oberwiesz”. A ja się mocno wychyliłem. Resztę możesz sobie dopowiedzieć. Jesteście na mnie źli, bo postanowiłem przenieść spotkania obenautów z Koszalina do Gdańska. Dlaczego to zrobiłem? Przyczynę podałem na początku niniejszego tematu. A co do naszych spotkać w Koszalinie: dobrze wiesz jakie podziękowanie dostałem od Rafałka i Dawida, za moje starania. A o kosztach własnych, finansowych nie wspomnę. Ale nie będę wypominał.
Jeśli ktoś ma ochotę się spotykać - to będzie się spotykał. I nie trzeba takiej osoby przekonywać. A jeśli ktoś nie ma ochoty, i pewnie nigdy jej nie miał. To cokolwiek bym nie napisał, i tak to nic nie da. Po prostu Marcin, musisz pogodzić się z tym, że w Koszalinie zlotów obenautycznych już nie będzie. Możesz (jak i pozostali z tego okręgu) przyjechać do Gdańska. W końcu macie bezpłatny nocleg.

A co do frazy „Drodzy Bracia i Siostry, wspólni w wierze”, jest to po prostu obowiązek formalny w tym środowisku. Takie spotkania, często przekształcają się w zwykły melanż. A także takiej organizacji małej grupki ludzi, nikt nie traktuje poważnie. Nasza sekta, pozostanie tylko minisektą i niczym więcej.

+Quote Post
Shizmo
post 29.12.2012 - 18:36
Post #21

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Oj Delta, Delta... Puknij się w czoło, i będzie wesoło ;)

+Quote Post
Messanger
post 29.12.2012 - 19:13
Post #22

Dusza Towarzystwa

I tak będzie wesoło... Już ja się tym zajmę.

Jak zobaczycie spadajace UFOki w następną sobotę, to wiedzcie, ze coś się dzieje :D.

+Quote Post
zankel
post 30.12.2012 - 13:37
Post #23

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Deltarates @ 26.12.2012 - 14:42) *
U niego funkcja prywatnych wiadomości, jest zablokowana, przynajmniej dla mojego konta, bez podania przyczyny. Nie mogę wysłać prywatnej wiadomości ani przez fejsa, ani przez OOBE.pl. Po drugie to on zostawił wpis na forum, który ma mnie zdyskredytować, a nie ja.

Nikt nie będzie chamstwa tolerować...! A ja osobiście nie będę się bawił w jakieś pyskówki słowne, to nie jest na moim poziomie.

Nie złość się bo złość piękności szkodzi ^^

+Quote Post
Deltarates
post 30.12.2012 - 23:08
Post #24

Dusza Towarzystwa

Drodzy obenauci.
Jeszcze raz Wam przypominam, iż zapewniamy przynajmniej trzem obenautom spoza województwa pomorskiego, darmowy nocleg. Tak więc jeśli ktoś z Was mieszka daleko od Gdańska, a chciałby uczestniczyć w spotkaniu. Niech po prostu zostanie na noc.

Zapłacisz tylko za cenę biletu PKP. A to nie jest duży wydatek, zwłaszcza jeśli masz zniżkę studencką.

+Quote Post
Deltarates
post 31.12.2012 - 18:51
Post #25

Dusza Towarzystwa

A propos Sylwka...

(IMG:http://img1.demotywatoryfb.pl/uploads/201212/1356216206_d39fm6_600.jpg)
Mam nadzieje, że w tą noc nikt nie poczuje się samotny. Czego Wam życzę! Ale przede wszystkim chciałbym z tego miejsca życzyć wszystkim obenautom: Szczęśliwego Nowego Roku - ta trzynastka nie będzie pechowa.

+Quote Post
Deltarates
post 04.01.2013 - 19:21
Post #26

Dusza Towarzystwa

Na naszym spotkaniu, ma być ok. 10 osób. Przed chwilą otrzymałem taką informację.

Spotykamy się jutro punkt o godzinie 14:00, w tym hotelu http://midtownhostel.pl/lokalizacja/ .

+Quote Post
hepi
post 04.01.2013 - 19:40
Post #27

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

będę, tym razem na pewno!

+Quote Post
Deltarates
post 04.01.2013 - 19:50
Post #28

Dusza Towarzystwa

CYTAT(hepi @ 04.01.2013 - 19:40) *
będę, tym razem na pewno!

No lepiej pozno, niz wcale.

+Quote Post
Messanger
post 04.01.2013 - 19:55
Post #29

Dusza Towarzystwa

Jutro punkt 14.00 hepi. Weź koniecznie numer do Delty, bo będzie ostry spontan jutro :). To tygryski lubią najbardziej...

Uciekam biegać.

+Quote Post
zankel
post 04.01.2013 - 21:50
Post #30

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przy drzwiach hotelu czy DOKŁADNIE gdzie lol

+Quote Post
zankel
post 06.01.2013 - 11:49
Post #31

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Co robiliscie po 20-stej?

+Quote Post
hepi
post 06.01.2013 - 12:31
Post #32

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Ja z Markiem i Krzyśkiem poszliśmy jakoś po 21. W sumie nic takiego się przez ten czas nie działo, luźne rozmowy. Ciekawi mnie co reszta ekipy robiła? Długo siedzieliście jeszcze?

+Quote Post
Messanger
post 06.01.2013 - 12:48
Post #33

Dusza Towarzystwa

Przemek z Justyną wyszli przed 22. A ja na koniec o 23.

LUŹNA POGADANKA JUŻ POTEM BYŁA.

CHAŁWA LEWIATANOWI I MARCEPAN TEŻ.

+Quote Post
Deltarates
post 06.01.2013 - 12:55
Post #34

Dusza Towarzystwa

Drodzy Bracia i Siostry, wspólni w wierze obenautycznej.
Niniejszym składam Wam raport z trzeciego zlotu obenautów z Pomorza Polski. Na zlocie tym zjawiło się tylko dziewięć osób (w tym dwie dziewczyny), w składzie:

Ja,
Messanger (Maciek),
zankel (Tymoteusz),
hepi (Paweł),
luzak067 (Krzysztof),
Marek (Spoza forum),
Aneta (Spoza forum),
Przemysław (Wampir astralny, spoza forum),
Justyna (Dziewczyna wampira astral., spoza forum).

Spotkaliśmy się planowo o godzinie 14:00 i udało nam się jakoś zorganizować. Choć nie ukrywam, że wszystko było robione na ostatnią chwilę. Trzeba było improwizować, zwłaszcza w kwestii wynajęcia odpowiedniego pokoju w hostelu w Gdańsku. Drugi problem polegał na tym, że mieliśmy za mało alkoholu. A także nie mieliśmy nawet szklanek do picia. Miałem wrażenie, że atmosfera trochę była spięta. Lub po prostu mieliśmy, za mało czasu, żeby się lepiej poznać. Albowiem większość zaczęła się już rozchodzić do domów o godzinie 21:00. Ostatecznie musiałem zostać w pokoju na noc sam. Z okręgu koszalińskiego nikogo nie było. Sam nie będę oceniać, czy impreza się udała czy nie? Chciałbym żeby każdy z tej grupy się wypowiedział. Co Wam się nie podobało? I co można byłoby zmienić? Aby było nam wygodniej na kolejnych spotkaniach!

Wspólnie ustaliliśmy, ale na razie tylko wstępnie, że kolejny termin naszego zlotu będzie 2 lutego. Gdy rano wymeldowałem się z hostelu, rozmawiałem z recepcjonistką. I ustaliłem, że można zająć dwa pokoje 6-osobowy i 3-osobowy. Niestety pokój w którym ostatnio byliśmy, z wyjściem na taras, jest już w tym terminie zajęty. Podaję tę informację dla Was, w razie czego gdyby Krzyśkowi (luzak) nie udało się załatwić wolnego mieszkania dla nas! Ja sam muszę mieć potwierdzenie do 15 stycznia, aby złożyć kolejną rezerwacje w hostelu.

Byłoby dobrze, aby osoby spoza forum, które do nas dołączyły, zarejestrowały się na OOBE.pl i podały w tym temacie swoje nicki!

+Quote Post

10 Stron V  < 1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park