oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

11 Stron V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sukkub?
bielik110
post 27.12.2012 - 10:30
Post #148

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

No tak:)
I to jest przykre ale prawdziwe,oceniacie,osądzacie a przeczytajcie to co tu napisane:)

Ona ma żal do was:) szukała ukojenia,zjednania się z kimś,jak myślała bliskim:) a znalazła
ból i cierpienie,szyderstwo i łkanie:)

Chyba dość,ocen osądów i wytykania kogoś palcem jak opowie z czym się zmaga:)
Jak powie czego doświadczył,co widział i czym pragnie się podzielić:)

A tak nawiasem to co wam strzeliło do głowy:)to takie Polskie,ja mówię prawdę w oczy:)

Tylko co ty masz za tymi oczami,co te oczy widziały:)

To powiedzenie zmieniamy na :)powiedziałem prawdę prosto z serca prosto,z głębi
pełne miłości i szacunku,radości i współczucia:)

pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 27.12.2012 - 10:45
Post #149

Dupa Towarzystwa

No i wywołałem wilka...tej nocy chciała mnie skusic kobieta...fajna była:) Ręce me już prawie zawedrowały na wzgórza, ale uswiadomiłem sobie, że mam żone. ufff. Nie zdradziłem. Blisko było:)

Bielik chcesz mieć dość osadów i wytykania? To spieprzaj do raju. Tu ziemia, tu ziemia...budzimy sie:)

+Quote Post
bielik110
post 27.12.2012 - 10:49
Post #150

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 27.12.2012 - 10:45) *
No i wywołałem wilka...tej nocy chciała mnie skusic kobieta...fajna była:) Ręce me już prawie zawedrowały na wzgórza, ale uswiadomiłem sobie, że mam żone. ufff. Nie zdradziłem. Blisko było:)

Bielik chcesz mieć dość osadów i wytykania? To spieprzaj do raju. Tu ziemia, tu ziemia...budzimy sie:)

EEE nie taka była umowa:)

Ja tu Niebo zaczynam robić:)nasze wspólne,takie ziemskie:) bo za długo mi czekać na to Niebiańsko-Boskie:)

A ty obiecałeś pomóc:)

+Quote Post
zupełniezielony
post 27.12.2012 - 10:54
Post #151

Dusza Towarzystwa

Notatnik

No to obawiam się, że z tych planów nici, bo nieba na ziemi za nic nie zrobisz. Za dużo przeciwników, ludzi po prostu złych.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 27.12.2012 - 10:55
Post #152

Dupa Towarzystwa

Pomagam, pomagam. Medytacja z wdychaniem cierpienia innych i wydychanie ukojenia to moja praktyka. Im więcej ludzi praktykujacych w ten sposób tym lepiej:)

Zielony to wdychaj złość tych ludzi a wydychaj dobroć. Ja słowa Bielika interpretuję w ten sposób, ze musimy stać się Niebem - istotą współczujacą a wtedy bedziemy widzieć czyste Niebo - chmury się rozstapią:)

+Quote Post
zupełniezielony
post 27.12.2012 - 10:58
Post #153

Dusza Towarzystwa

Notatnik

A dlaczego niby miałbym przyjmować na siebie zło tego świata? Co ja to drugi Jezus jestem?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 27.12.2012 - 11:01
Post #154

Dupa Towarzystwa

Miedzy innymi z tego powodu, że przyjmowanie tylko tego co dobre to zabieg ego. On nie lubi przyjmowac bólu, cierpienia, ale praktykujac w ten sposób przestajesz byc egotycznym umysłem a stajesz sie współczujacym umysłem.

Nie pisze, abyś wdychał najgorsze zło swiata. Zacznij od swoich problemów. Wdychaj swoje blokady a wydychaj otwartość. To prosta praktyka jeśli zrozumiesz oco w niej chodzi a chodzi o budzenie serca.

+Quote Post
Jarzyn44
post 27.12.2012 - 11:13
Post #155

Dusza Towarzystwa

CYTAT

A to niegodziwa ! Następnym razem wyślij ją do mnie.
CYTAT
A dlaczego niby miałbym przyjmować na siebie zło tego świata? Co ja to drugi Jezus jestem?

Jezusem nie będziemy, ale warto do tego dążyć.

+Quote Post
moonelfka
post 27.12.2012 - 15:59
Post #156

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

A Ja Wam wszystkim współczuję i przebaczam :)

Zielony - modlę o Twoje uzdrowienie, pustka uczuciowa to brak wrażliwości na piękno harmonii świata, na subtelne komunikaty, które próbowałam Ci przekazać, ale już niedługo jeszcze przed wyjściem w astral znajdziesz uzdrowienie :)

Fredy - mam w sobie coś z nimfy i ta kokieteryjność jest przeze mnie wykorzystywana właśnie altruistycznie, przyciągam zagubione osoby, którym pomagam i obdarzam wsparciem, więc oświadczam Ci, że nie jestem zainteresowana dawnymi popędliwościami i moje konto to nie fikcja, czy ludzie nietuzinkowi i świadomi swej atrakcyjności fizycznej występują tylko w mediach, no niekoniecznie :D

Zielarzu - Twoja technika relaksacyjna i przyzwoitość są wspaniałe, dziękuję ;)

Bieliku - masz tak silną, pełną pokoju i miłości aurę, że postrzegam Cię jako uosobionego anioła, dziękuję Ci za Twoje proste aczkolwiek najbardziej wzruszające i sugestywne przesłania, pomogę Ci stworzyć tutaj na ziemi prawdziwą światłość! :)

Arigato ;)

+Quote Post
Messanger
post 27.12.2012 - 16:05
Post #157

Dusza Towarzystwa

Co za come back... Teraz ja dostanę zjebę za szerzenie lewego info, tak :]?

PS. Tylko proszę się za mnie nie modlić. Strata czasu, pseudosatanista i tak trafi do piekła.

CHAŁWA LEWIATANOWI I MARCEPAN TEŻ !!!

+Quote Post
Kordian
post 27.12.2012 - 16:08
Post #158

Znajomy Rodziny

Dosyć się naczytałem wywodów pseudofilizofów na temat religii. Ten temat wniósł trochę świerzości, więc szkoda by było zniechęcać autorkę. Żałuję, że nie wszyscy dojrzeli do takich dyskusji. Ja rozumiem, żarty żartami, ale są pewne granice. Co koleżanka by nie napisała, to i tak jej przykleicie łatkę kokietki.

CYTAT(zupełniezielony @ 27.12.2012 - 10:15) *
Nie strollował, tylko zniszczył czyjeś wyobrażenia o tym forum.

Nie wiem czemu wziąłeś to do siebie, ale skoro tak, to chyba jednak jest coś na rzeczy.

+Quote Post
zupełniezielony
Post #159

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(moonelfka @ 27.12.2012 - 15:59) *

Zielony - modlę o Twoje uzdrowienie, pustka uczuciowa to brak wrażliwości na piękno harmonii świata, na subtelne komunikaty, które próbowałam Ci przekazać, ale już niedługo jeszcze przed wyjściem w astral znajdziesz uzdrowienie :)

Fredy - mam w sobie coś z nimfy i ta kokieteryjność jest przeze mnie wykorzystywana właśnie altruistycznie, przyciągam zagubione osoby, którym pomagam i obdarzam wsparciem, więc oświadczam Ci, że nie jestem zainteresowana dawnymi popędliwościami i moje konto to nie fikcja, czy ludzie nietuzinkowi i świadomi swej atrakcyjności fizycznej występują tylko w mediach, no niekoniecznie :D

Bieliku - masz tak silną, pełną pokoju i miłości aurę, że postrzegam Cię jako uosobionego anioła, dziękuję Ci za Twoje proste aczkolwiek najbardziej wzruszające i sugestywne przesłania, pomogę Ci stworzyć tutaj na ziemi prawdziwą światłość! :)

Arigato ;)

Dizęki, że posłuchałaś.

+Quote Post
moonelfka
Post #160

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

CYTAT(Messanger @ 27.12.2012 - 16:05) *
Co za come back... Teraz ja dostanę zjebę za szerzenie lewego info, tak :]?

PS. Tylko proszę się za mnie nie modlić. Strata czasu, pseudosatanista i tak trafi do piekła.

CHAŁWA LEWIATANOWI I MARCEPAN TEŻ !!!

Ja jestem wikanką hahaha xD

+Quote Post
Hydrino
post 27.12.2012 - 16:13
Post #161

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Czemu wicca, a nie Stara Wiara słowiańska?

+Quote Post
moonelfka
post 27.12.2012 - 16:22
Post #162

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Bardziej pasuje do mej mentalności ;P I ta kobieca, wszechogarniająca obecność^^

+Quote Post
zupełniezielony
post 27.12.2012 - 16:23
Post #163

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(moonelfka @ 27.12.2012 - 16:22) *
Bardziej pasuje do mej mentalności ;P I ta kobieca, wszechogarniająca obecność^^

Czakra korony jest męska, 3 oko żeńskie

+Quote Post
moonelfka
post 27.12.2012 - 16:29
Post #164

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Miałam na myśli solidarność czarownic ;) Musisz się nauczyć, że ja często używam metafor.

+Quote Post
lordini
post 27.12.2012 - 16:41
Post #165

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT

No ktoś musi, Jezus dwa razy tak dobry nie będzie ;3

+Quote Post
bielik110
post 27.12.2012 - 16:59
Post #166

Dusza Towarzystwa

CYTAT(moonelfka @ 27.12.2012 - 15:59) *

Arigato ;)

Dziękuję:)
Twoje szczęście jest i moim:)

+Quote Post
Pavveł
post 27.12.2012 - 18:03
Post #167

Notatnik

Stara wiara słowiańska chociaż ma sens i podstawy, a Wicca to współczesny wymysł nowej tradycji, jak zwykła subkultura... ale co kto lubi...

Na jakiej podstawie Moonelfko twierdzisz, że Zielarz ma pustkę uczuciową?

Zupełniezielony, w byciu drugim Jezusem nie ma nic złego :) Ale nie trzeba przyjmować zła, bo po co, jak go nie ma. Po prostu wybierasz kim chcesz być, jeśli chcesz doświadczać dobra, to nawet w obliczu "zła" postępujesz dobrze, czyniąc świat dobrym. I na tym to polega Zielarzu, nie trzeba niczego "wdychać" i "wydychać". Po prostu tam, gdzie masz wybór, wybierasz to, co prowadzi do dobra. O ile tego właśnie chcesz.
Zielarz: "Miedzy innymi z tego powodu, że przyjmowanie tylko tego co dobre to zabieg ego. On nie lubi przyjmowac bólu, cierpienia, ale praktykujac w ten sposób przestajesz byc egotycznym umysłem a stajesz sie współczujacym umysłem."
Współczucie nie zawsze znaczy, że musisz obniżać swoje samopoczucie, swoje bycie do bólu, cierpienia itp., ale bardziej że podwyższasz czyjeś samopoczucie do szczęścia i radości. Choć nie dzieje się to przez opowiadanie kawałów do smutnych ludzi, ale przez empatię i sympatię... Jak jest sympatia, ale brakuje empatii, to za mało, wtedy jest egoizm, ale dodaj empatię i jest w porządku :)
Kiedy więc wyobrażasz sobie, że wdychasz coś złego, niepotrzebnie pompujesz energią to coś, zamiast tego wykorzystaj tą energię na wymyślenie, jak mogłoby być jeszcze lepiej, jeszcze fajniej :) ... Kiedy ogrzewasz powietrze, nie zabierasz zimnego i nie wpompowujesz na jego miejsce ciepłego, ale wprawiasz to zimne powietrze w większe drgania. Nie myślisz wtedy o zimnie, ale o cieple :3

+Quote Post
moonelfka
post 27.12.2012 - 18:09
Post #168

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Pawełku, to nie adnotacja do Zielarza ;P

Tutaj jest do Pana Zielarza Gajowego:
"Zielarzu - Twoja technika relaksacyjna i przyzwoitość są wspaniałe, dziękuję ;)"

Tę pustkę uczuciową wolę zostawić dla siebie, wybaczcie :)

+Quote Post

11 Stron V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park