oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

11 Stron V  « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Sukkub?
Pavveł
post 27.12.2012 - 18:19
Post #169

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(moonelfka @ 27.12.2012 - 18:09) *
Pawełku, to nie adnotacja do Zielarza ;P

A, pomyliło mi się ;p
Go to the top of the page

+Quote Post
Jarzyn44
post 27.12.2012 - 18:21
Post #170

Dusza Towarzystwa

W paszli won z tymi wszystkimi Waszymi systemami wierzeń. Dlaczego nie możemy doświadczać i wierzyć w to czego doświadczyliśmy, resztę pozostawiając w domyśle i błędne teorie zastąpić, pięknymi, szczerymi słowami - "nie wiem" ?
Z religiami jest jak z prognozą pogody w TV, czasem siłą rzeczy nie wiedzą jaka pogoda będzie za 4 dni, ale nie powiedzą "nie wiemy", więc z przymusu zaczynają zmyślać, przez co możemy wątpić co jest wiedzą a co hipotezą, wersją wydarzeń,teorią.
Pozdrawiam

+Quote Post
Pavveł
post 27.12.2012 - 18:30
Post #171

Notatnik

Racja, ale akurat w wierze słowiańskiej zainteresowało mnie to, że mówi mądre rzeczy, jako takie, które można samemu wykminić, bądź sprawdzić i potwierdzić, a te inne o Swarożycu itp. to wcale też nie są wyssane z palca - jeślibyś się zainteresował prastarą historią Ziemi, to byś widział możliwość, że ta "wiara", to tak naprawdę nauki pozostawiane słowianom przez obcych :))

+Quote Post
Messanger
post 27.12.2012 - 20:22
Post #172

Dusza Towarzystwa

CYTAT(moonelfka @ 27.12.2012 - 16:08) *
Ja jestem wikanką hahaha xD

Jeśli ganiasz nago po lesie to daj namiarki na ten las :). My z Zielarzem chętnie wpadniemy. Jesteśmy dobrzy w udawaniu osiołków, więc pewnie uda się nam was podejść. Prawda, mój kochany?

PS. Bez kitu. Właśnie wróciłem od przyjaciółki i mało nie poszedłem u niej w kimę. Już koc mi przyniosła i chciała na noc zostawić. Pewnie taka "altruistka" jak ty Paulinko :D. Aż strach oczy zamknąć w waszej obecności... :)

+Quote Post
Darek Sugier
post 27.12.2012 - 20:29
Post #173

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deltarates @ 23.12.2012 - 12:21) *
Natomiast jesli taki koles jak sz. pan Dariusz Sugier. Publicznie publikuje swoje fantazje erotyczne, i to nawet z osobami tej samej plci. To sorry, ale wedlug mnie koles ma niepokolei w głowie.
Zadaj sobie teraz pytanie: jak sie czuje zona Pana Sugiera, czytajac jego ksiazke??? Ja takiego kolesia nawet nie chcialbym kopnac w dupe. Takiego, ktory brudy malzenskie wyciaga na publicznosc. Zenada.

Nie! Tego już za wiele! Jak można „żenada” napisać przez „z”?! :)

A tak poważnie:
A jakie miał DS branie u mniejszości seksualnych…
To były czasy, kiedy swój nr telefonu drukowałem w książce. Normalnie dałem swój numer 600 322 130 do żółtej knigi. Ba! Nawet swoim adresem roboty się podzieliłem. No baran!

Dzwoniły różne, różniste oferty spółkowania do DS: nimfomanki, cizie, małolaty, kobiety podeszłe wiekiem, geje… Był raz gościu co sapał mi do słuchawki. Nie wiem dlaczego to robił. Pewnie szedł po schodach.

Także, naprawdę trzeba uważać, co się pisze w książkach. Najlepiej nic nie pisać lub kłamać, tak by ludzie byli zadowoleni z poprawności politycznej. Niektórzy lubią spać. Im jest dobrze we śnie. Albo przeczytają i hu… zrozumieją. Chuci tylko dostaną , albo się przywalą jak obsesyjno-konwulsyjny do przecinka w zdaniu, tudzież wzniecą w sobie nienawiść do JEZUSA…

Coś Wam powiem, tak by do koksownika moonelfki oliwy dodać, tak by zdrowo jebło:

Albo nie… przeczytacie to w „Dziennikach Jessego”. Nie będę się spowiadał na forum z grzechów popełnionych 10 lat temu.

Właśnie szukam kogoś do składu i łamania…

A tak w ogóle:

„Sukkub?”
Jakiś czas temu, ale dawno to już było, odwiedzała mnie taka jedna z rogami zawiniętymi jak u muflona. Chciała mi się do jajacek dobrać. Oczywiście pogoniłem kurwę z Otchłani. Jak ktoś chce mogę dać jej namiary. Fajna. Dłonie jak u 90-letniej staruszki, tyle że umorusane jakby przed chwilą wiaderko kartofli z ogniska obrała. Ryj (bo to nie była twarz, tylko ryj) coś jak połączenie kobiety i kobyły. Fajna, naprawdę fajna. Polecam z nią zwłaszcza sukkub oralny – jest za co chwycić.

No dobra,
Dość tych żartów, bo świętemu nie przystoi sprośnie żartować.
Co ja tam chciałem jeszcze powiedzieć?...

Nie ma nic bardziej aseksualnego niż napalona kobieta, której się nie kocha… Fuj!... Nawet po listku viagry nie drygnie… Seks bez MIŁOŚCI? Nie koniecznie. To nie dla mnie.

Zrób to co Darek…
Idź i więcej nie grzesz…
O, pardon, tu już nikt nie grzeszy…

DS

Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski
Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski
Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem"
2002 e-book drukarski

archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009
porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002

+Quote Post
Leinad
post 27.12.2012 - 21:16
Post #174

Członek Rodziny

CYTAT(Darek Sugier @ 27.12.2012 - 20:29) *
No dobra,
Dość tych żartów, bo świętemu nie przystoi sprośnie żartować.
Co ja tam chciałem jeszcze powiedzieć?...

i doszliśmy do sedna... sam siebie uznałeś za świętego. Brawo :)

+Quote Post
Jarzyn44
post 27.12.2012 - 21:20
Post #175

Dusza Towarzystwa

CYTAT
Dzwoniły różne, różniste oferty spółkowania do DS: nimfomanki, cizie, małolaty, kobiety podeszłe wiekiem, geje?

A z MONARu nie dzwonili ? :D

+Quote Post
Darek Sugier
post 27.12.2012 - 21:39
Post #176

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Leinad @ 27.12.2012 - 21:16) *
i doszliśmy do sedna... sam siebie uznałeś za świętego. Brawo :)

Oj Leinad… lej na to… ;)

CYTAT(Jarzyn44 @ 27.12.2012 - 21:20) *
A z MONARu nie dzwonili ?

Nie. Ale za to Division Bell dzwonił… ;)

No i fajnie. Przynajmniej humor dzisiaj dopisuje :)
Czy się mylę? Spięte, czy rozluźnione Ludziska som? Bo to forum i do końca nic nie wiadomo...
Nieraz kropka może kogoś wkurwić lub rozśmieszyć, w zależności jaką projekcje nałoży…
No ale już bez offtopu. Wypowiedziałem się w tym temacie.
Dziękuję za uwagę.

DS

Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski
Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski
Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem"
2002 e-book drukarski

archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009
porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 27.12.2012 - 21:54
Post #177

Dupa Towarzystwa

Prawda Mesiu mój miły do lasku to kiedy tylko powiesz, tzn. kiedy namiar zdobędziesz...baaa ja z Tobą to w ogień pójdę bo ktoś musi diabła nauczyć Miłości:)

Darek grzeszyłeś? Grzech to wymysł, aby ktoś mógł nas osądzić. Nikt nas jednak nie osadza a na pewno nie Bóg / Miłość. To my sami się osądzamy i sami mozemy odpokutować złe uczynki.

Tak rozumiesz grzch czy inaczej? Przed kim grzeszysz? Kto wybacza? Kto karze? kto osądza? Kto strąca do piekła a kto daje bilet do Nieba?

+Quote Post
masa
post 27.12.2012 - 21:58
Post #178

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Darek czyli tylko seks z miłością nie jest grzechem?. Odpowiedz to dla mnie ważne i co mają zrobić ci co nie umieją kochać zeby nie grzeszyć, też ludzie.

Ps. Niesamowity skubanieć jesteś.

+Quote Post
Pavveł
post 27.12.2012 - 22:11
Post #179

Notatnik

Nie. Po prostu seks z miłością jest zajebistszy :))

+Quote Post
Freddy K
post 27.12.2012 - 22:58
Post #180

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(moonelfka @ 28.12.2012 - 03:59) *
Fredy - mam w sobie coś z nimfy i ta kokieteryjność jest przeze mnie wykorzystywana właśnie altruistycznie, przyciągam zagubione osoby, którym pomagam i obdarzam wsparciem, więc oświadczam Ci, że nie jestem zainteresowana dawnymi popędliwościami i moje konto to nie fikcja, czy ludzie nietuzinkowi i świadomi swej atrakcyjności fizycznej występują tylko w mediach, no niekoniecznie :D

Rozumiem, że teraz będziesz nieść wszystkim potrzebującym bezinteresowną pomoc jako succuba-altruistka. Oby było więcej takich altruistek. :)

Skoro już wspomniałaś o swojej fizycznej atrakcyjności, to nie obraź się, ale z urody jesteś raczej przeciętna, a mówie to jako znawca kobiecego piękna. Ale nie martw się, z reguły jest tak, że największym powodzeniem u mężczyzn cieszą się właśnie kobiety o przeciętnej urodzie.

+Quote Post
bielik110
post 27.12.2012 - 22:59
Post #181

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Freddy K @ 27.12.2012 - 22:58) *
Rozumiem, że teraz będziesz nieść wszystkim potrzebującym bezinteresowną pomoc jako succuba-altruistka. Oby było więcej takich altruistek. :)

Skoro już wspomniałaś o swojej fizycznej atrakcyjności, to nie obraź się, ale z urody jesteś raczej przeciętna, a mówie to jako znawca kobiecego piękna. Ale nie martw się, z reguły jest tak, że największym powodzeniem u mężczyzn cieszą się właśnie kobiety o przeciętnej urodzie.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

+Quote Post
moonelfka
post 27.12.2012 - 23:08
Post #182

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Im brzydsza małpa bywa, tym bardziej złośliwa.

+Quote Post
zupełniezielony
post 27.12.2012 - 23:12
Post #183

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(moonelfka @ 27.12.2012 - 23:08) *

Do kogo to było?

+Quote Post
moonelfka
post 27.12.2012 - 23:14
Post #184

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

"czy ludzie nietuzinkowi i świadomi swej atrakcyjności fizycznej występują tylko w mediach, no niekoniecznie" - atrakcyjność fizyczna i psychiczna stan umysłu ;P Po ch.. użalać się nad sobą jeśli samemu wybrało się takowe ciało, a nie inne? Grunt to kochać siebie.

+Quote Post
moonelfka
post 27.12.2012 - 23:17
Post #185

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Moja niepersonalna puenta Zielony ;)

+Quote Post
zupełniezielony
post 27.12.2012 - 23:19
Post #186

Dusza Towarzystwa

Notatnik

A moje zdanie:

Nie to jest ładne, co jest ładne, tylko to, co się komu podoba.

Przymiotniki to określenie odbieranych przez nas bodźców przez naszą percepcję. Nie da każdego zimna woda jest zimna. Więc wszyscy są dla Siebie piękni, zdanie innych się nie liczy.

+Quote Post
Jarzyn44
post 27.12.2012 - 23:22
Post #187

Dusza Towarzystwa

Skądże, raczej na odwrót - ale nie ma reguły.
Wolę podgrubłą, przeciętnej urody, z serdecznym uśmiechem na twarzy, niż wyrachowaną "szpadę" z zawyżonym ego robiącą miny jak szympans z porażeniem mózgowym.

+Quote Post
bielik110
post 27.12.2012 - 23:33
Post #188

Dusza Towarzystwa

Ojoj:)
Posłuchajcie fajnego tekstu:) właśnie o miłości takiej

http://www.youtube.com/watch?v=nVFXqspe2oU

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 28.12.2012 - 10:23
Post #189

Dupa Towarzystwa

Znawca kobiecego piękna? Nie zrozum mnie Freddy źle, ale chyba musisz byc brzydkim facetem skoro bawisz się w ocenianie piękna bo piękno piękna nie ocenia:)

+Quote Post

11 Stron V  « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park