oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

9 Stron V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nowa, Lepsza, Szybsza I Bezpieczniejsza metoda na OOBE, Nowa, Lepsza, Szybsza I Bezpieczniejsza metoda na OOBE
Deltarates
post 26.12.2012 - 21:42
Post #106

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 26.12.2012 - 11:07) *
Aby dostarczyć dowodów na isnienie ufo wystarczy zainterssować się starozytnymi cywilizacjami lub obserować niebo. Filmiki na YT nawet jesli prawdziwe to nie są dowodem bo w dzisiejszej dobie obróbki graficznej można niezłą prawdziwa fikcję stworzyć.

Deltarates podziel się swoimi fotkami, filmikami. Ja jedno zdjęcie ufo mam i nie nazywam sie profesjonalnym badaczem a Ty zadnych zdjęć nie masz i się takim zwiesz?

Ktoś kto zbudował Wielką Piramidę, Puma Punku dysponował taką technologią, że podróżę miedzygalaktyczne były dla nich jak dla nas podróżę miedzykontynentalne.

A ty widziałeś kiedyś aby jakiś zawodowy ufolog, zrobił samodzielnie zdjęcie obiektu UFO?? Ja osobiście takich ufologów nie znam. To byłby ewenement.

Natomiast w mojej wiosce, gdzie są kręgi kamienne. Przyjechał kiedyś Pan Eugeniusz Leciej prezes Stowarzyszenia Badań Kamiennych Kręgów w Gdyni. I gdy przy mnie po raz pierwszy wykonywał zdjęcia tych kamieni, swoją lustrzanką, zarejestrował tzw. kule energetyczne które są widoczne na zdjęciu jak niżej. /Na zdjęciu sam prezes a ja stałem obok/

http://www.kamienne.org.pl/zdjecia-energii...ergia-2012.html

I co zatkało Cie? A teraz ty mi pokaz te twoje zdjęcie UFO. Najlepiej wstaw je na forum. Niech wszyscy je ocenią, w tym ja swoim fachowym okiem.
Go to the top of the page

+Quote Post
Messanger
post 26.12.2012 - 22:01
Post #107

Dusza Towarzystwa

Zielarz ma w profilu zdjęie UFOka, nie widać ^^?

+Quote Post
Deltarates
post 27.12.2012 - 00:21
Post #108

Dusza Towarzystwa

Iluzja opuszczania ciała = niestabilność płata skroniowego?

Doświadczenie przebywania poza ciałem dość często występuje u osób zdrowych. O zjawisku tym jednak niewiele wiadomo. Nowe studium doktora Jasona Braithwaite'a z Uniwersytetu w Birmingham uchyliło nieco rąbka tajemnicy, wskazując na związki z niestabilnością neuroelektryczną w obrębie płata skroniowego i na błędy w reprezentacji ciała.

Brytyjczyk tłumaczy, że dzięki OOBE (od ang. out of body experience) możemy się sporo dowiedzieć o tym, jak odbieramy przebywanie w obrębie własnego ciała, a także co (i kiedy) się dzieje, że nasz umysł tworzy halucynację opuszczania ciała.

Naukowiec przeprowadzał eksperymenty na kilku osobach, z których część doświadczała OOBE. Okazało się, że u tych ostatnich znacznie częściej występowały zjawiska związane z neuroelektrycznymi anomaliami w obrębie płatów skroniowych, a także objawy dot. zaburzeń przetwarzania informacji płynących z ciała. Co ciekawe, badani wspominający o doświadczeniach przebywania poza ciałem mieli więcej problemów z wykonaniem zadań wymagających zmiany perspektywy obrazka wyświetlanego na ekranie komputera.

Autor: Anna Błońska

+Quote Post
stray.ghost
post 27.12.2012 - 00:41
Post #109

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deltarates @ 24.12.2012 - 15:06) *
...Lub piramidy w Gizie, które są modelem pasma Oriona...
...Po prostu mam za małą wiedzę, z dziedziny astronomii...

Ja biedny szaraczek mam jeszcze mniejszą wiedzę, bo nie słyszałem o "paśmie" a jedynie o "pasie" Oriona (takie coś, na czym trzymają się orionowe portki i orionowy miecz).

CYTAT(Deltarates @ 26.12.2012 - 21:42) *
.../Na zdjęciu sam prezes a ja stałem obok/...I co zatkało Cie? ...

Jak ktoś stoi obok samego prezesa to zawsze mnie zatyka.

+Quote Post
Dagon
post 27.12.2012 - 03:18
Post #110

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Deltarates @ 26.12.2012 - 21:42) *
A ty widziałeś kiedyś aby jakiś zawodowy ufolog, zrobił samodzielnie zdjęcie obiektu UFO?? Ja osobiście takich ufologów nie znam. To byłby ewenement.

Natomiast w mojej wiosce, gdzie są kręgi kamienne. Przyjechał kiedyś Pan Eugeniusz Leciej prezes Stowarzyszenia Badań Kamiennych Kręgów w Gdyni. I gdy przy mnie po raz pierwszy wykonywał zdjęcia tych kamieni, swoją lustrzanką, zarejestrował tzw. kule energetyczne które są widoczne na zdjęciu jak niżej. /Na zdjęciu sam prezes a ja stałem obok/

http://www.kamienne.org.pl/zdjecia-energii...ergia-2012.html

I co zatkało Cie? A teraz ty mi pokaz te twoje zdjęcie UFO. Najlepiej wstaw je na forum. Niech wszyscy je ocenią, w tym ja swoim fachowym okiem.

Chodzi o to spadające białe kulki??

+Quote Post
Deltarates
post 27.12.2012 - 10:02
Post #111

Dusza Towarzystwa

Niezwykle zjawisko na niebie, które obserwował Adolf Hitler. http://vimeo.com/19664998

I kolejny ufologiczny fenomen na skale światową. Jesteśmy bliscy odkrycia śladów cywilizacji pozaziemskiej. A oto dowód: http://youtu.be/YEixOTYBcf8

+Quote Post
fragles
post 27.12.2012 - 10:09
Post #112

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ale co to ma wspólnego z tematem ?
Nowa, Lepsza, Szybsza I Bezpieczniejsza metoda na OOBE, Nowa, Lepsza, Szybsza I Bezpieczniejsza metoda na OOBE

Może mi ktoś wytłumaczyć ?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 27.12.2012 - 10:28
Post #113

Dupa Towarzystwa

Fragles nie trolluj cholero zakichana:)

Jest ufo, jest zabawa:) Delta już wrzucałem fotkę, ale zrobię to jeszcze raz. Fotkę wykonał mój ojciec -zawodowy rzołnierz!

(IMG:http://images39.fotosik.pl/1858/f5568b370515a296gen.jpg)

Ja widziałem to samo ufo ze swojego okna. Biała cholernie jasna kula, która zblizała się w moim kierunku. Nagle zmieniła kieunek na przeciwny i znikła w ułamku sekundu. Ta kula była daleko jakieś 15km i zrobiło to na mnie spore wrazenie. Przez okno widuję codziennie lądujace samoloty i myślałem, że to reflektor samolotu, ale one nie są widoczne w ciągu dnia. Ponadto samolot leci ruchem przewidywalnym a tutaj był nagły zwrot w tył i zniknęło.

Jak widzisz mój ojciec wykonał to wieczorem, ale ja widziałem w niemal samo południe, kiedy promienie słońca przebijały się przez chmury a ta kula była niesamowicie jasna.

Twoje fachowe oko co zatem stwierdza? Dodam jeszcze że mój ojciec nie wie co to Adobe Photoshop a ja jestem za stary, aby bawić się w podpierdolki. Piszę to po to, abyś nie smęcił o fotomontazach:)

+Quote Post
Messanger
post 27.12.2012 - 12:40
Post #114

Dusza Towarzystwa

Obstawiamy reakcję Delty:

1. Fotomontaż, bo tak mówi mu ufologiczny zmysł.
2. Fotomontaż, bo w pobliżu nie ma diabelskich kamieni.
3. Fotomontaż, bo Zielarz umie korzystać z Paint'a.
4. Wada kliszy.
5. Wada kliszy + fotomontaż.

Ja obstawiam 3. A wy?

+Quote Post
Deltarates
post 27.12.2012 - 16:56
Post #115

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 27.12.2012 - 10:28) *
Fragles nie trolluj cholero zakichana:)

Jest ufo, jest zabawa:) Delta już wrzucałem fotkę, ale zrobię to jeszcze raz. Fotkę wykonał mój ojciec -zawodowy rzołnierz!

Ja widziałem to samo ufo ze swojego okna. Biała cholernie jasna kula, która zblizała się w moim kierunku. Nagle zmieniła kieunek na przeciwny i znikła w ułamku sekundu. Ta kula była daleko jakieś 15km i zrobiło to na mnie spore wrazenie. Przez okno widuję codziennie lądujace samoloty i myślałem, że to reflektor samolotu, ale one nie są widoczne w ciągu dnia. Ponadto samolot leci ruchem przewidywalnym a tutaj był nagły zwrot w tył i zniknęło.

Jak widzisz mój ojciec wykonał to wieczorem, ale ja widziałem w niemal samo południe, kiedy promienie słońca przebijały się przez chmury a ta kula była niesamowicie jasna.

Twoje fachowe oko co zatem stwierdza? Dodam jeszcze że mój ojciec nie wie co to Adobe Photoshop a ja jestem za stary, aby bawić się w podpierdolki. Piszę to po to, abyś nie smęcił o fotomontazach:)

Każdy zawodowy ufolog wie, że obiekty UFO/USO pojawiają się tylko w określonych miejscach i tylko w wybranym czasie. Zasada kołomiru. Od tej reguły nie ma wyjątków.
Potrzebne mi są jeszcze niezbędne informacje, takie jak:

1. Dokładna data wykonania zdjęcia,
2. Godzina z minutami wykonania zdjęcia,
3. Dokładna długość i szerokość geograficzna miejsca z którego wykonano zdjęcie.

Długość i szerokość geograficzna możesz ustalić korzystając mapy geodezyjnej GUGiKu http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/ .

A teraz porównaj sobie swoje zdjęcie do zdjęć autentycznych, przedstawiających obiekt o podobnym kolorze i kształcie.
(IMG:http://www.ufoevidence.org/photographs/photosmain/CostaRica033106a.jpg)
(IMG:http://www.ufoevidence.org/photographs/photosmain/CostaRica033106b.jpg)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 27.12.2012 - 17:17
Post #116

Dupa Towarzystwa

Postaram się jak najdokładniej podac te dane. Ja swoje ufo widziałem latem (czerwiec chyba) w niemal samo południe. Okolice Kątów wrocławskich. Trudno mi to określic bo odległość spora a ja mieszkam w centrum Wrocławia praktycznie.

Mój stary jak widać po fotce zrobił je wieczorem, ale tez latem czyli około 21-22. Muszę sprawdzic z jakiego okna to zrobił i w jakim kierunku.

Niestety nie będa to idealne dane, ale postaram się ustalic wszystko jak najdokładniej.

Ciekawi mnie ta technologia. Kula energii...naprawdę swietnie to wygladało.

+Quote Post
Deltarates
post 28.12.2012 - 09:31
Post #117

Dusza Towarzystwa

„Milion euro za udowodnienie zdolności paranormalnych”

Drodzy obenauci!
Gdyby ktoś z tego waszego szanownego grona, chciałby zgarnąć okrągłą bańkę eurasów, to ja chętnie pomogę. Wystarczy, że udowodnisz przed komisją naukową, iż masz umiejętności rejestrowania informacji bez użycia zmysłów.

Do tej pory żaden obenauta tego nie dokonał. A kandydatów było około 100 000.
Czekam na wasze komentarze!

Źródło: http://sceptycy.org/?p=951

+Quote Post
Messanger
post 28.12.2012 - 09:57
Post #118

Dusza Towarzystwa

Między posiadaniem zdolności a panowaniem nad nimi w określonych warunkach jest przepaść. Zresztą zasady ustalają oni, a powinny być ustalane wspólnie przed taką próbą.

No i na koniec publikacja wyników. Ciekawe, jak byś potem żył panie cudotwórco :D.

+Quote Post
Deltarates
post 28.12.2012 - 10:09
Post #119

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Messanger @ 28.12.2012 - 09:57) *
Między posiadaniem zdolności a panowaniem nad nimi w określonych warunkach jest przepaść. Zresztą zasady ustalają oni, a powinny być ustalane wspólnie przed taką próbą.

No i na koniec publikacja wyników. Ciekawe, jak byś potem żył panie cudotwórco :D.

No jak to, jak: splendor, pieniądze, sława, władza, kobiety i uznanie w każdym środowisko i tym prawicowym jak i lewicowym.
No czego chcieć więcej.
A ustalanie wykonania testu na ich (naukowców) warunkach, jest niezbędne aby wykluczyć oszustwo.

+Quote Post
Messanger
post 28.12.2012 - 10:11
Post #120

Dusza Towarzystwa

Do dupy ta nagroda... Z regulaminu można wyciągnąć:

Niektóre twierdzenia NIE będą poddawane weryfikacji:
• Osobiste przekonania religijne dotyczące obecności bóstw, bogów, diabłów, aniołów, itp. (już odpadłem :( )
• Twierdzenia o poruszaniu słońca, księżyca i innych ciał niebieskich
• Przekonania o wywieraniu wpływu na pogodę lub klimat
• Zdolności, które mogą stanowić zagrożenie dla życia ludzi lub zwierząt, takie jak zatrucie,
uduszenie, zagłodzenie, utopienie, wywołanie lub spowodowanie bólu, cierpienia, związane
ze stosowaniem substancji narkotycznych, wymagających zastosowania broni lub
przedmiotów, które mogłyby zostać użyte w tym charakterze. (tu to można wszystko podciągnąć^^)
• Twierdzeń wymagających złamania obowiązującego prawa
• Sztuczek estradowych, karcianych, magicznych, występów prestidigitatorskich, pokazów
mentalistycznych i tym podobnych
• Twierdzeń o zdolności leczenia chorób lub inwalidztwa (a to niby czemu?)

No więc ta nagroda to lipa. Nic ciekawego nie można tam zaprezentować. Jak się do tego odniesiesz Adasiu?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 28.12.2012 - 10:11
Post #121

Dupa Towarzystwa

Udowdnij, że widzisz aurę? :) Jaki absurd. Ktoś kto je widzi powie jaką widzi. Podejdzie sceptyk i powie: ja widze inne kolory. Test oblany:)

Niech lepiej sceptycy skoro mają tą kase udowodnią, że takie zdolnosci to mit i fikcja:)

+Quote Post
Deltarates
post 28.12.2012 - 21:01
Post #122

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 28.12.2012 - 10:11) *
Udowdnij, że widzisz aurę? :) Jaki absurd. Ktoś kto je widzi powie jaką widzi. Podejdzie sceptyk i powie: ja widze inne kolory. Test oblany:)

Niech lepiej sceptycy skoro mają tą kase udowodnią, że takie zdolnosci to mit i fikcja:)

Hmm a gdzie tu jest pragmatyzm? Gdzie są spektakularne oraz frapujące cuda, które mogłyby wstrząsnąć posadami naukowców? Nie bądź śmieszny. Co Ci po tym, że zauważysz czyjaś aurę? Jak z tego nie wynika żadna konkretna informacja, którą można byłoby jakkolwiek spożytkować.

Zadaj sobie pytanie: Czy komukolwiek, kiedykolwiek odrosła amputowana noga lub ręka? Nawet zagorzali entuzjaści magii, nigdy o takim przypadku nie pisali. A jeśli tak wielkie CUDA nie są możliwe. To skupmy się na czymś mniejszym: Na świecie żyją tysiące ludzi, śmiertelnie chorych, chorych na złośliwy nowotwór, zarażeni wirusem HIV. Tacy ludzie są mocno zdesperowani. I zrobią wszystko aby tylko wyjść z choroby, będąc zmotywowanym potwornym strachem przed śmiercią. Gdzie są ci wszyscy mistycy, szamani, którzy mogliby im pomóc? Dariusz Sugier twierdził, że wyleczył swoją matkę z raka. Jeśli tak, to dlaczego nie pomoże innym potrzebującym? Na czym polega jego OOBE-fenomen?
Oczywiście zdarzają się przypadki, gdzie choroba ustąpiła. Ale statystycznie rzecz biorąc, wszystkie te przypadki stanowią niecałe pół procenta. Czyli dla nauki, nie jest to żaden dowód. W każdym bądź razie, odrąbana ręka nikomu nie odrosła - a to byłby cud.

Obsesyjna wiara w coś co nie istnieje, po jakimś czasie wywołuje frustracje. A jak wiesz z podstaw psychologii, frustracja wywołuje agresję i nienawiść. I w ten oto sposób stajemy się seryjnym mordercą.

Obejrzyj sobie wstrząsające filmy dokumentalne: http://youtu.be/cV_gwz37YqE oraz http://youtu.be/8J9vX1uz9vc

+Quote Post
Hamdaoui
post 28.12.2012 - 21:07
Post #123

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deltarates @ 28.12.2012 - 21:01) *
Hmm a gdzie tu jest pragmatyzm? Gdzie są spektakularne oraz frapujące cuda, które mogłyby wstrząsnąć posadami naukowców? Nie bądź śmieszny. Co Ci po tym, że zauważysz czyjaś aurę? Jak z tego nie wynika żadna konkretna informacja, którą można byłoby jakkolwiek spożytkować.

Zadaj sobie pytanie: Czy komukolwiek, kiedykolwiek odrosła amputowana noga lub ręka? Nawet zagorzali entuzjaści magii, nigdy o takim przypadku nie pisali. A jeśli tak wielkie CUDA nie są możliwe. To skupmy się na czymś mniejszym: Na świecie żyją tysiące ludzi, śmiertelnie chorych, chorych na złośliwy nowotwór, zarażeni wirusem HIV. Tacy ludzie są mocno zdesperowani. I zrobią wszystko aby tylko wyjść z choroby, będąc zmotywowanym potwornym strachem przed śmiercią. Gdzie są ci wszyscy mistycy, szamani, którzy mogliby im pomóc? Dariusz Sugier twierdził, że wyleczył swoją matkę z raka. Jeśli tak, to dlaczego nie pomoże innym potrzebującym? Na czym polega jego OOBE-fenomen?
Oczywiście zdarzają się przypadki, gdzie choroba ustąpiła. Ale statystycznie rzecz biorąc, wszystkie te przypadki stanowią niecałe pół procenta. Czyli dla nauki, nie jest to żaden dowód. W każdym bądź razie, odrąbana ręka nikomu nie odrosła - a to byłby cud.

Obsesyjna wiara w coś co nie istnieje, po jakimś czasie wywołuje frustracje. A jak wiesz z podstaw psychologii, frustracja wywołuje agresję i nienawiść. I w ten oto sposób stajemy się seryjnym mordercą.

Obejrzyj sobie wstrząsające filmy dokumentalne: http://youtu.be/cV_gwz37YqE oraz http://youtu.be/8J9vX1uz9vc

Bracie powiem ci cos , co u człowieka jest niemożliwe nieznaczy ze u Boga takie nie jest, wiara czyni cuda ale niewielu wie co to znaczy wierzyć , czy słyszałem od takich przypadkach jak przywrócenie amputowanej nogi, albo ucha czy jakiejkolwiek innej rzeczy powiem ci słyszałem i widziałem.
Bracie co dla ciebie jest niemozliwe nie znaczy że niemozliwe jest u innych niech ci sie stanie według wiary twojej, ale czy ty wiesz co to jest wiara? :)

+Quote Post
Deimond
post 28.12.2012 - 21:47
Post #124

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Deltarates @ 25.12.2012 - 18:17) *
No sorry koleś, ale ta mapa jest wręcz groteskowa. Nic z tej mapy nie wynika. Punkty który zostały zaznaczone na poniższej mapie, wcale nie wskazują miejsc mocy. W miejscach tych nie ma żadnych kamieni. Ani żadnych innych szczególnych miejsc. Przynajmniej ja takowych w tych (tam na mapie) zaznaczonych lokalizacjach, nie znam. A zajmuję się zawodowo ufologią, oraz badam kręgi kamienne, ponad 7 lat.

(IMG:http://www.eioba.pl/files/user3319/byk_niebo_letnie_prezentacja_small.jpg)
Pewnie facet, który zrobił tę mapę myślał, że taki sam efekt, jak rozmieszczenia piramid w Gizie wedle gwiazdozbioru Oriona, występuje w Polsce. Oczywiście, że występuje ale w dużo mniejszej skali. Na przykład sam kompleks kręgów kamiennych w Węsiorach jest wykonany na wzór gromady Plejad. Ale to jest przestrzeń, o wielkości około półtora kilometra kwadratowego. A nie, jak jest zaznaczone na tej mapie, ponad stu kilometrów. Jak spojrzałem się na tą mapę, aż ze zdziwienia podrapałem się w głowę. Kuźwa, co to jest?
Szerzej o rozmieszczeniach tych miejsc pisała Zofia Piepiórka.

Natomiast sam Erich Von Daniken zrobił kiedyś mapę miejsc, w których doszło do spotkań IV stopnia. Czyli do pełnego wzięcia do statku UFO. Głównie chodziło o lokalizacje na terenie Europy, uwzględniając przy tym także tereny polskiego pomorza. Na mapie tej ewidentnie wynika, że do obserwacji UFO dochodziło w miejscach, które znajdują się zawsze na tym samym równoleżniku.

Natomiast jeszcze ciekawszą rzeczą jest fakt, iż do manifestacji UFO i USO najczęściej dochodzi w dni tak zwanych sabatów: przesilenia, równonoce, pełnie i nowie księżyca.

Sabaty Większe:
Imbolc – 1 lutego
Beltaine – 30 kwietnia/1 maja
Lammas (Lughnasadh) – 1 sierpnia
Samhain – 31 października
Sabaty Mniejsze (równonoce i przesilenia):
Równonoc wiosenna – 21 marca
Przesilenie letnie – 21 czerwca
Równonoc jesienna – 22 września
Przesilenie zimowe zwane Yule – 21 grudnia

Czy czarcie kamienie są punktami nawigacyjnymi dla obiektów UFO, jak twierdzi dr Pająk? Nie, nie są. Według mojej (bardziej sensownej) teorii, te kamienie mogą być urządzeniami transkomunikacyjnymi. Podobnie jak dzisiaj nasze BTS-y (stacje przekaźnikowe) w telefonii komórkowej. Działając jako urządzenia peryferyjne, stacjonarne, jakieś większej technicznej (na skale globalną) instalacji. Na przykład sondy wysłanej do nas przez pozaziemską cywilizację, wyposażoną w sztuczną zaawansowaną inteligencje. Coś w rodzaju komputera samodecyzyjnego, tak aby sonda mogła samodzielnie egzystować. Taka teoria jest nawet zgodna z powszechną nauką. Bo przecież mi sami takie sondy (oczywiście bardziej prymitywne) wysyłamy w kosmos.

Ja osobiście, w przeciwieństwie do innych ufologów, nie wierze, że kiedykolwiek odwiedzili nas kosmici. To byłoby zbyt dziecinne, rozumowanie.

Nie nerwuj się tak - koleś co robił te mapy pewno ma troszkę inne jazdy niż Ty - on pewnie też nie czai Twojej bazy:D

+Quote Post
Ketrab
post 28.12.2012 - 22:09
Post #125

Dusza Towarzystwa

Ostatni raz cały temat przeczytalem jakieś 4 lata temu i dziś powtorzyłem ten wyczyn, nie szukałem więdzy lecz natchnienia ,zamiast tego znalazłem kolejnego flustrata który błaga o potwierdzenie celu, bo boi się wystartować z miejsca. Ufo już było , flustracji już byli , milion w minute też był . Pytasz dlaczego nikt nie udowodni swoich umiejętności za milion? Gdybyś wyszedl choć raz, nie zadawał byś takich pytań. Po ostatnim wyjściu gdy pędziłem do pracy swoim VW polo 95r coupe w radiu leciał Asaf Avidan - One day / Reckoning Song , pomyślałem sobie czy oddał bym te wyjście za lepsze, bogatsze życie ? Za lepszą pracę albo dobrą place bez pracy ? Gdybyś mnie wtedy spytał czy wzial bym udzial w tym konkursie prawdy za milion to odpowiedział bym ci - w życiu piekną są tylko chwile, malo ważne czy prawdziwe czy też nie.
sory za int.
p.s
Nie staraj się myśleć jak mi dogryźć bo jestem odporny na zaczepki, po prostu nie wchodze po raz kolejny w temat gdzie wywolałem agresje.

+Quote Post
Deltarates
post 28.12.2012 - 22:11
Post #126

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deimond @ 28.12.2012 - 21:47) *
Nie nerwuj się tak - koleś co robił te mapy pewno ma troszkę inne jazdy niż Ty - on pewnie też nie czai Twojej bazy:D

A ty czaisz moją "bazę"?

+Quote Post

9 Stron V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park