oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Obe Rebelia Chyba Daje Efekty
bachu
post 03.08.2007 - 14:56
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Kilka argumentów w tej sprawie.

Siedze sobie w parku, podchodzą do mnie dwie dziewczyny gadamy z pół godziny w końcu łapiemy zawieche na 3/4 minuty. Ciszaaa. Nagle typiara palnęła "tyy Paweł miałeś kiedyś OBE ?".

siora siedzi na czacie no i gada tam z kims a na ogólnym piszą "kto wychodzi z ciała (oobe) ?"

Dostaje na myspace wiadomość od jakiegoś typa co mnie bluzga. Odpisuje mu coś takiego "doświadcz oobe to może dorośniesz" Chwila ciszy i dostaje odpowiedz. "próbowałem, ale coś mi nie wychodzi".

Dużo było podobnych sytuacji coraz więcej ludzi jest wtajemniczonych i o to chyba chodzi.

Pytanie końcowe: co to będzie jak wszyscy o tym będą wiedzieć ?
Go to the top of the page

+Quote Post
raju
post 03.08.2007 - 15:46
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**

Będzie smiesznie ;D
btw. ql przypadki ;)

+Quote Post
Danrizz
post 03.08.2007 - 18:36
Post #3

Członek Rodziny

Notatnik

Do mnie za to co chwila ktos zagaduje na gg o.O nie znam ludzi (i nie nie chodzi o droga forumowa brac ;)) a Ci mnie zagaduja o oobe,ld i w ogole o.O Dżizas Krystyna....ostra jatka... i fakt coraz czesciej jak gadam z kims w realu to sam zostaje pozytywnie zaskoczony "Dan podobno zajmujesz sie oobe....opowiesz cos??" ;) planuje w skul zalozyc oobe-stowarzyszenie :P organizowac spotkania po lekcjach,dzielic sie doswiadczeniami itp. :)

+Quote Post
Tonike
post 03.08.2007 - 19:37
Post #4

Znajomy Rodziny

Notatnik

CYTAT(Danrizz @ 03.08.2007 - 19:36) *
planuje w skul zalozyc oobe-stowarzyszenie :P organizowac spotkania po lekcjach,dzielic sie doswiadczeniami itp. :)

Świetny pomysł. Dużo ludzi może z tego skorzystać, Ci doświadczeni i Ci troche mniej.
Myśle czy u siebie czegoś takiego nie założyć.

Pozdro
:)

+Quote Post
Dv3
post 03.08.2007 - 19:47
Post #5

Gość Rodziny
*

ja nikomu ze swojego otoczenia nie mówię na razie o oobe ;p najpierw sam muszę wyjśc:D

+Quote Post
raju
post 03.08.2007 - 21:56
Post #6

Częsty Gość Rodziny
**

Ja zawsze jakoś próbuje nakręcać swoich kumpli ;) powoli dyskretnie i wkońcu samo wyjdzie... Czasami wychodze na debila ale trudno czego się nie zrobi dla OOBE hehe ;)

pzdr.

+Quote Post
daywalker
post 03.08.2007 - 22:54
Post #7

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Wystarczy spojrzeć na liczbę, zarejestrowanych użytkowników na forum, pomnożyć to przez liczbę zainteresowanych znajomych, i wyjdzie nam całkiem spore grono:). Dzięki Darkowi, jego występach, w radiu, sprawa zyskała jeszcze większy nasłuch. Wszystko idzie na przód:). Jedno jest pewne, jesteśmy bliżej niż dalej:). Niestety jak dotychczas nikt się do mnie nie odezwał w sprawie oobe, ale za to ja w najbliższym kręgu znajomych jestem otwarty, i dzielę sie swoimi spostrzeżeniami:). Przyjdzie i czas, kiedy wykrzyczę to całemu Światu, a jestem pewien że znajdę sporo słuchaczy.

+Quote Post
Noobek
post 04.08.2007 - 00:38
Post #8

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Dv3 @ 03.08.2007 - 20:47) *
ja nikomu ze swojego otoczenia nie mówię na razie o oobe ;p najpierw sam muszę wyjśc:D

Ja w ogóle postanowiłem pozostać anonimowy dopóki mi się nie uda. A jak juz sie uda, to może zarejestruje sie na tym forum z moim "prawdziwym" Nickiem, czyli tym, którego używam na wszystkich innych forach ;P
Póki co nie zamierzam prowadzic rebelii, ale to chyba dobrze, że odnosi pewien skutek nawet bez mojej pomocy :P

+Quote Post
bachu
post 04.08.2007 - 05:48
Post #9

Członek Rodziny

Notatnik

Ja już dawno temu przestałem być anonimowy, jak zaczałem o tym gadać znajomym to inni ludzie zaczeli sie do mnie w tej sprawie odzywać. Można powiedzieć, że codziennie moge z kimś o OOBE pogadać w realu tyle już osób wtajemniczonych.

+Quote Post
bobek_balinek
post 04.08.2007 - 08:46
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Polaków w moim mieście nie jest zbyt wielu.. znając ich, sądziłem że niejstety takimi tematami nie będą sie interesować... A tu masz Ci los. 2 osoby już grzebią w internecie w poszukiawniu informacji o oobve.. szkoda że będą to traktować jako zabawke.. ale sie popracuje xD

+Quote Post
paciorek
post 04.08.2007 - 08:50
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Myślę, że ujawnienie się jako "wychodzący z ciała" w swoim otoczeniu to całkiem niezły pomysł. Sam od dość dawna wprowadzam taki system.
Mówicie, że można się narazić na wyśmianie?
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
Dodatkowo ciągle kieruje się myślą, że któregoś z nich zaciekawi ten temat i wyjdzie z ciała :) A wtedy pyk, kolejny Rebeliant :)

+Quote Post
Ketrab
post 04.08.2007 - 09:13
Post #12

Dusza Towarzystwa

CYTAT(bobek_balinek @ 04.08.2007 - 09:46) *
szkoda że będą to traktować jako zabawke.. ale sie popracuje xD

Każdy(prawie) traktuję na początku obe jako zabawę inaczej perspektywy życia na ziemi przyciągały by nas do niej o wiele mocniej aniżeli nam się wydaję .Rozwijać się duchowo ? I robić to jeszcze o 3 nad ranem ? Bzdura , kolejny pic na wodę ,fotomontaż . Bobek to przychodzi z czasem , poznanie nowgo śwaita nowych istot...takie tam

+Quote Post
Noobek
post 04.08.2007 - 21:59
Post #13

Dusza Towarzystwa

CYTAT(paciorek @ 04.08.2007 - 09:50) *
Myślę, że ujawnienie się jako "wychodzący z ciała" w swoim otoczeniu to całkiem niezły pomysł. Sam od dość dawna wprowadzam taki system.
Mówicie, że można się narazić na wyśmianie?
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
Dodatkowo ciągle kieruje się myślą, że któregoś z nich zaciekawi ten temat i wyjdzie z ciała :) A wtedy pyk, kolejny Rebeliant :)

Może zrobimy sobie koszulki z napisem: Ludzie! Wychodzę z ciała! :D

+Quote Post
paciorek
post 05.08.2007 - 09:45
Post #14

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Noobek @ 04.08.2007 - 22:59) *
Może zrobimy sobie koszulki z napisem: Ludzie! Wychodzę z ciała! :D

Chyba źle mnie zrozumiałeś :)
W swoim otoczeniu :) Czyli wśród swoich kumpli i koleżanek...

Pozdrawiam

+Quote Post
bobek_balinek
post 05.08.2007 - 11:01
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Hm.....
Wczoraj wieczór wkurzyłem się, miałem słuhcać HS'a ale nie pozwolili mi rozłożyć materaca na środku sypialni. :/ Bo daleko od kompa. Więc ległem se na łóżko, odkryty całkiem(upały sie zaczynają u nas) i leże.. przechodze kolejne kroki.. relaksacja, paraliż, wibracje.. nagle tata wchodzi i mnie smyra po stopie.. ja mu "-czego?"
A on.. -co to, yoge stosujesz? Ja odparłem.. że nie, a co? Na to on połozył sie obok na łóżku.. i mówi, dobra, dobra.. to jaką wizualizacje stosujesz? Z głupiego walnąłem.. O co Ci chodzi? On odpowiedział że jak sie porządnie skoncentrujesz to możesz samouleczać, albo lewitować" i takie tam".. Mi szczęka opadła. xD Może mój tata nie wyjaśnił tego trafnymi słowami, ale... to bardzo zachacza o oobe.. szczególnie "lewitacja". Nie no.. Mój tata.. OBE ZAPALONY xD Nie wiem, nie wiem.. wypytam go popołudniu. Może wie więcej...

+Quote Post
Dv3
post 05.08.2007 - 13:54
Post #16

Gość Rodziny
*

CYTAT(bobek_balinek @ 05.08.2007 - 12:01) *
Hm.....
Wczoraj wieczór wkurzyłem się, miałem słuhcać HS'a ale nie pozwolili mi rozłożyć materaca na środku sypialni. :/ Bo daleko od kompa. Więc ległem se na łóżko, odkryty całkiem(upały sie zaczynają u nas) i leże.. przechodze kolejne kroki.. relaksacja, paraliż, wibracje.. nagle tata wchodzi i mnie smyra po stopie.. ja mu "-czego?"
A on.. -co to, yoge stosujesz? Ja odparłem.. że nie, a co? Na to on połozył sie obok na łóżku.. i mówi, dobra, dobra.. to jaką wizualizacje stosujesz? Z głupiego walnąłem.. O co Ci chodzi? On odpowiedział że jak sie porządnie skoncentrujesz to możesz samouleczać, albo lewitować" i takie tam".. Mi szczęka opadła. xD Może mój tata nie wyjaśnił tego trafnymi słowami, ale... to bardzo zachacza o oobe.. szczególnie "lewitacja". Nie no.. Mój tata.. OBE ZAPALONY xD Nie wiem, nie wiem.. wypytam go popołudniu. Może wie więcej...
hehe, później się okaże że Twój tata od kilku lat udziela się na tym forum a Ty nic o tym nie wiesz XD

+Quote Post
kamglow
post 05.08.2007 - 14:12
Post #17

Guests

Bachu, jak sie Ciebie jakaś typiara zapytała o oobe, powinieneś odpowiedzieć że w towarzystwie dziewczyn wolisz wchodzić do ciała ;D

+Quote Post
suwak
post 05.08.2007 - 14:16
Post #18

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Dv3 @ 05.08.2007 - 14:54) *
hehe, później się okaże że Twój tata od kilku lat udziela się na tym forum a Ty nic o tym nie wiesz XD

Od kilku lat to raczej nie, forum istnieje ledwie ponad rok.

+Quote Post
Noobek
post 06.08.2007 - 01:28
Post #19

Dusza Towarzystwa

CYTAT(kamglow @ 05.08.2007 - 15:12) *
Bachu, jak sie Ciebie jakaś typiara zapytała o oobe, powinieneś odpowiedzieć że w towarzystwie dziewczyn wolisz wchodzić do ciała ;D

Trochę niesmacznie mogłoby to zabrzmieć :/

+Quote Post
daywalker
post 06.08.2007 - 01:36
Post #20

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

CYTAT(bobek_balinek @ 05.08.2007 - 12:01) *
Hm.....

Ciekawa opcja:D. Może się jeszcze dowiesz, że staruszek już od dobrych paru lat pomyka poza?;)
Pewnie musiałeś być w takim szoku, jak ja wtedy kiedy mój najlepszy kumpel, opowiedział mi o swoich zajebiście realistycznych snach, w których to patrzy się na swoje ciało i chodzi po mieszkaniu.. Paraliż wibracje? Dla niego, i dla jego dziewczyny to norma.. O jedno piwo za dużo, i wszystko wychodzi na jaw!!;)

+Quote Post
paciorek
post 06.08.2007 - 12:54
Post #21

Dusza Towarzystwa

Notatnik

O ludzie!
Co wy zrobiliście na tym zlocie?!
Wczoraj pisze do mnie najlepszy kumpel, strasznie lubi fizyke i wszystko co takie bardziej duchowe go nie interesowało, a on co?
Napisał do mnie, że chce wyjść z ciała, bo to bardzo ciekawa rzecz i troche mi zazdrości!

System pęka!
Mówie wam!

+Quote Post

4 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park