|
|
![]() ![]() |
16.01.2013 - 20:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Głupota to tylko etykieta.
On może wysłać co chce, gorzej z Twoim odebraniem :) jeszcze nie doświadczyłem spotkania z szatanem czy Bogiem(przynajmniej nie świadomie) a do gdybania to jeszcze świadomie za mało wiem o "po za". Jak tylko podoświadczam to opiszę doświadczenia w notatniku i z pewnością zmienią mi się poglądy. No i o Jezusu mam mieszane doświadczenia i odczucia. Z szatanem nie było tak (wg. Biblii), że oni anioły nie mieli czegoś co my mamy? Za późno :P zdrowy rozsądek to tylko etykieta świadomości bądź dobrze przekonywujących argumentów ego |
|
|
|
16.01.2013 - 20:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
16.01.2013 - 21:32
|
|
|
Jak zobaczysz Jezusa to spróbuj przeskanować jego ident ;) Ja nie spotkałem się jeszcze z nim, przynajmniej nie wiedziałem, że to on, więc sam nie sprawdzę. Mogą wyjść bardzo interesujące rzeczy z przeskanowania ;P
|
|
|
|
16.01.2013 - 21:46
|
|
|
Nie mam co robić tylko skanować BOGA :)
|
|
|
|
16.01.2013 - 22:30
|
|
|
|
|
|
|
17.01.2013 - 12:37
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
@serafis
Zajrzalem do twojego notatnika i musze powiedziec ze twoje wyjscia wygladaja naprawde imponujaco : jaka jest TWOJA metoda na wyjscie ? moglbys cos wiecej powiedziec na ten temat ? z gory ci dziekuje. |
|
|
|
17.01.2013 - 15:31
|
|
|
@serafis Zajrzalem do twojego notatnika i musze powiedziec ze twoje wyjscia wygladaja naprawde imponujaco : jaka jest TWOJA metoda na wyjscie ? moglbys cos wiecej powiedziec na ten temat ? z gory ci dziekuje. Dzięki ;) moja metoda... Nie mam specjalnej metody. Praktykowałem 4+1, faza jak marzenie. Teraz to, czasami ktoś mnie wyciąga, czasami budzę się już w poza, czasami budzę się z wibracjami. Czasami moge sobie pozwolić na 4+1. Jednak wg mnie, najważniejsza jest chęć, im bardziej tego pragniesz, im większą ilość świadomości poświęcasz temu tym łatwiej to osiągnąć. Ciekawsze podróże były z intencji. Uczę się teraz dostrajania neuroprzesunięciem, szybka metoda, jednak wymaga, żeby ciało już spało bądź niedawno się obudziło, no i potrzebne mi są obrazy pojawiające się w głowie. |
|
|
|
17.01.2013 - 17:15
|
|
|
Jak zobaczysz Jezusa to spróbuj przeskanować jego ident ;) Ja nie spotkałem się jeszcze z nim, przynajmniej nie wiedziałem, że to on, więc sam nie sprawdzę. Mogą wyjść bardzo interesujące rzeczy z przeskanowania ;P Bez ZEZWOLENIA nic nie zobaczysz, Jeszcze PAMIĘĆ doświadczania stracisz… Ano ;) Jak się dobrze skupisz to prawdziwszą formę jego zobaczysz. Jakieś symbole itp. Po prostu lubię PRAWDĘ. Skup się na sobie, odkryj KIM jesteś, A gdy nadejdzie moment osoby Twojej, PRAWDA uchyli swoje podwoje… DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
17.01.2013 - 17:22
|
|
|
Jak to pamięć doświadczenia można stracić ?
To znaczy, że gdy zobacze Boga lub coś,to mi mówi może mi wspomnienie wyjąć ? Dlaczego ? A może ja już kilka razy straciłem takie doświadczenia hmmmm |
|
|
|
17.01.2013 - 17:51
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Robisz to w każdej sekundzie, kiedy Go przeoczasz. Bo On jest wszędzie i zawsze. Tracisz wtedy to, co możesz doświadczać, a co wybierasz ignorować. Pozdro.
|
|
|
|
17.01.2013 - 19:34
|
|
|
Dzieki serafis za odpowiedz, troche potwierdza moje przypuszczenie ze pewne osoby maja wieksze predyspozycje do OBE. I moze nawet pewne uklady w Astralu -:) (mnie nigdy nikt nie probowal wyciagac ; ale gdyby ktos chcial to bardzo chetnie, prosze sie nie krepowac !!!!).
No coz, bede probowal dalej. O jakich ‘obrazach’ mowisz? Czy chodzi o hipnagogi, czy tez sam je kreujesz (wizualizacja)? A w tym neuroprzesunieciu to o co dokladnie chodzi…? |
|
|
|
17.01.2013 - 20:10
|
|
|
(...) No coz, bede probowal dalej. O jakich ‘obrazach’ mowisz? Czy chodzi o hipnagogi, czy tez sam je kreujesz (wizualizacja)? A w tym neuroprzesunieciu to o co dokladnie chodzi…? Obrazy pojawiające się bez mojego udziału. Neuroprzesunięcie - skupiasz się na 1 punkcie jak laser i skupiasz się i skupiasz, aż przenosi cię w poza. Jak pojawiają się obrazy to skupiam się na jakimś punkcie na tym obrazie i mnie przeważnie przenosi. ^^ |
|
|
|
17.01.2013 - 20:57
|
|
|
Tak, wiec chodzi o te hipnagogi ; u mnie niestety to nie dziala, a zawziecie probowalem -:)
A w razie gdybys stwierdzil ze skoro juz umiesz wychodzic wiec pragniesz teraz przejsc na wyzszy etap, czyli wyciagac innych - to moge ci kogos zaproponowac jako doswiadczalnego krolika... |
|
|
|
17.01.2013 - 21:34
|
|
|
Tak, wiec chodzi o te hipnagogi ; u mnie niestety to nie dziala, a zawziecie probowalem -:) A w razie gdybys stwierdzil ze skoro juz umiesz wychodzic wiec pragniesz teraz przejsc na wyzszy etap, czyli wyciagac innych - to moge ci kogos zaproponowac jako doswiadczalnego krolika... Ok, z chęcią spróbuję ;) Będziesz tuż po moim przyjacielu w kolejce. Może was dwóch naraz wyciągne.. Kto to wie. |
|
|
|
18.01.2013 - 09:33
|
|
|
(...) A w tym neuroprzesunieciu to o co dokladnie chodzi…? http://www.oobe.pl/Nauka_dostrajania_Neuro_przesuniecie.htm DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
18.01.2013 - 09:51
|
|
|
Czy neroprzesuniecie może być niebzpieczne? Jakby tak do gniewu dorzucić nienawiść to gdzie by się człowiek dostroił?
|
|
|
|
18.01.2013 - 12:54
|
|
|
Dzieki.
Ale numer, Darek ! Teraz sobie przypominam ten fragment twojej ksiazki, pamietam ze to co napisales o systemie autonomicznym dalo mi sporo do zastanowienia. I OD TAMTEGO CZASU robie systematycznie, tak jak piszesz, to co robia ciezarowcy – pobudzam go wlasnie za kazdym razem jak mam rzucic sie prosto w paszcze lwa ! -:) A mam takie zycie ze te wlasnie sytuacje to moja codziennosc. Tak wiec – jeszcze raz dzieki ! No ale teraz bedzie kolej aby zastosowac te metode do wyjscia. Tylko tutaj mam pytanie : czy taka dosc gwaltowna metoda nie jest sprzeczna z wymogiem totalnej relaksacji, bez emocji? Jak to pogodzic? PS A moze ty szukasz krolika do cwiczenia wyciagania kogos z ciala…? |
|
|
|
18.01.2013 - 14:47
|
|
|
Witajcie:) kochani
Miłość rodzi miłośc:) a Ja was bardzo kocham i jestem szczęśliwy że was spotkałem Wolny umysł otwiera dżwi:) Miłość to nie fszystko,ale fszystko bez miłości to huj:) Jam Jest Ten Który Jest:) Pzdrawiam z uwielbieniem |
|
|
|
18.01.2013 - 15:27
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wrócił mistrz:) Jak ja tęskniłem za bykami:)
dżwi:) |
|
|
|
18.01.2013 - 18:19
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak dla mnie to wszystko, a nie nie wszystko... : 3 Pozdro : )
|
|
|
|
18.01.2013 - 21:00
|
|
|
A mogłeś zostać wyzwolony od tego chorego świata.... Smutno mi
Co do Twojego tematu zgadzam się na 99% i nie widze żadnego przekłamania, Jedyne co u ciebie brakuje to widzenie z nieskończenie wielu punktu widzenia. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |