|
|
![]() ![]() |
08.08.2007 - 06:34
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam, wszytskich serdecznie, jestem nowy na forum, dlatego prosze o wybaczenie ewentualnych gaf:)
I prosze, za drugim razem, bo za pierwszym, wczoraj, usnalem, metoda 4+ 1 mialem doswiadczenie wyjscia z ciala, a moze nawet dwa:). Na poczatku byly takie rozne "mroweczki", wibracje, i dziwny dzwiek, jakby gwizd. Probowalem go wzmocnic, zintensyfikowac i przesuwac te wibracje po calym ciele, co dawalo efekt, jakby gromadzenia energii. W pewnym momencie poczulem, ze dosc, ze juz moge i pora sprobowac wyturlac sie z ciala. Spalem na brzegu lozka, ale pomyslalem sobie "niech tam, najwyzej sobie pysk o podloge rozbije". I cala sila woli wyturlikalem sie w kierunku podlogi. Lecz zamiast spodziewanego upadku zaczalem delikatnie opadac, jakbym byl owiniety w wate. Moje ruchy byly powolne i najbardziej podobne do plywania. Kiedy poczulem, ze wyladowalem na podlodze - postanowilem otworzyc oczy, ale te "drugie" I prosze, widze pokoj, identyczny jak zazwyczaj, tylko z pozycji podlogi. Jednoczesnie zdaje sobie sprawe, ze moje cialo fizyczne spi za mna na lozku. Niestety, upieram sie, zeby je zobaczyc i kiedy probuje sie odwrocic natychmiast wracam do ciala. Z wrazenia nie moge dlugo zasnac, ale kiedy mi sie udaje, mam dosc realistyczny sen, dziejacy sie u nas w domu. Moja zona cos tam robi w lazience, a ja w tym momencie zdaje sobie sprawe, ze snie i ze czuje owe wibracje. Wiec - myk! - i wyturlalem sie z ciala na srodek pokoju. Tylko, ze sytuacja byla dziwna - przeciez widzialem ten pokoj, a zapragnalem otworzyc oczy - i niestety - te otwarte oczy, to byly moje fizyczne oczy - obudzilem sie:) Ale uwazam, ze jak na pierwszy raz trip byl niezly, doswiadczenie naprawde niesamowite! Tylko czy to drugie wyjscie, to bylo OOBE, czy tylko fragmnet LD? I co dalej, jak pozbyc sie tego wracania do ciala??? Czy sa jakies metody dokladniejszego "dostrojenia"? |
|
|
|
08.08.2007 - 11:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hm..... graty za wspaniłe oobe xD To drugie to zapewne LD skoro zapragnąłeś.. ale sądze że sen był zbyt płytki temu sie obudziłeś.. a jak sie pozbyć wracania do ciała ? TRENOWAĆ im więcej wyjsć zaliczysz tym prawdopodobieństwo wrócenia do ciała spadnie do ZERA a i zapomniałbym... dostrajając sie także możesz sie wracania pozbyć.. wystarczy byś np. pocierał swoje niefizyczne ciało, lub dotknął jakiegoś przedmiotu. :) Jeszcze raz graty :)
|
|
|
|
08.08.2007 - 11:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Witam. być może nie wróciłeś całkowicie do ciała, lecz na moment przeniosłeś tam świadomość, tak sie dzieje gdy spogląda się na własne ciało. To drugie, to prawdopodobnie wracałeś do ciała, będąc w paraliżu przysennym (wtedy ruchy są takie jak opisałeś, czuje sie jakbyś pływał). Zachciało CI sie otworzyć oczy, wiec to zrobiłeś hehe. Mogłeś równie dobrze ponownie wyjść z ciała. Ja tak robie często, gdy mam ld to cofam się do ciała i wychodzę z niego. Gratuluje doświadczeń.
|
|
|
|
08.08.2007 - 11:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
i to potwierdza teorie ze jednak są ludzie którzy mają wieksze predyspozycje a inni mniejsze ;) skoro Tobie sie udalo za pierwszym razem a inni ćwiczą całe miesiące to musi cos w tym byc.
Pozdrawiam i gratuluje :) oby tak dalej |
|
|
|
08.08.2007 - 11:36
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zapomnialem jeszcze dodac - jestem po tym wszytskim okropnie glodny! A zapomnialem sniadania do pracy:))) Dziekuje za mile slowa i wsparcie, nastepnym razem BEDZIE lepiej!
A, i zapomnialem dodac - po tym drugim "wypadzie" mam jeszcze krociutki, ale bardzo realistyczny sen - w futurystycznym pomieszczeniu - biel, chrom - cos jak szpital, albo prosektorium (hmmm) siedzi zgarbiony staruszek w okularach, z dluga broda. Ja caly jeszcze w emocjach po "wyjsciu". A staruszek mowi do mnie (duzymi literami mowi, za cholere nie wiem jak on to zrobil): TO TYLKO POCZEKALNIA. Stop, koniec snu:) Przed samym obudzeniem przypominam sobie,ze tak wyglada Papa Legba - straznik skrzyzowania w wudu:D Ale tak naprawde nie wiem, czy to ma jeszcze cos wspolnego z OOBE, czy to tylko senny trip:) |
|
|
|
08.08.2007 - 19:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Co do tego czy ci się udało.. nie powinieneś mieć żadnych wątpliwości:).
Pozdro. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |