Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Sen O..oobe ?
Mysouliselsewhere
post 12.05.2013 - 19:34
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9195

Przedwczoraj jak sądzę miałam swoje pierwsze oobe. Dziś śniło mi się że go znów doznałam, to na pewno był sen. We śnie poczułam wibracje, więc stwierdziłam że po wywołaniu pierwszego oobe (tak, we śnie miałam świadomość że dzień wcześniej doznałam oobe ) mogę już normalnie je wywoływać . Wyleciałam przez okno, sen był bardzo realistyczny, jakich mało, okolica się zgadzała, później już miałam normalny sen, ale moje pytanie brzmi, czy takie sny to pewnego rodzaju oobe ? Czy raczej nie wychodzą poza określenie świadomego snu ?
Profile CardPM
+Quote Post
Foks
post 12.05.2013 - 21:54
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9073

CYTAT(Mysouliselsewhere @ 12.05.2013 - 20:34) *
Przedwczoraj jak sądzę miałam swoje pierwsze oobe. Dziś śniło mi się że go znów doznałam, to na pewno był sen. We śnie poczułam wibracje, więc stwierdziłam że po wywołaniu pierwszego oobe (tak, we śnie miałam świadomość że dzień wcześniej doznałam oobe ) mogę już normalnie je wywoływać . Wyleciałam przez okno, sen był bardzo realistyczny, jakich mało, okolica się zgadzała, później już miałam normalny sen, ale moje pytanie brzmi, czy takie sny to pewnego rodzaju oobe ? Czy raczej nie wychodzą poza określenie świadomego snu ?

Wszystko jest tym czym chcesz by było, i jest tym czym myślisz że jest.
Profile CardPM
+Quote Post
Sonata
post 14.02.2014 - 22:16
Post #3

Przechodzień

Nr użytkownika: 9540

CYTAT(Foks @ 12.05.2013 - 21:54) *
Wszystko jest tym czym chcesz by było, i jest tym czym myślisz że jest.

Co masz na myśli? Jeśli wmówię sobie, że mój LD to tak na prawdę OOBE, to się w niego zamieni? .-.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic