|
|
![]() ![]() |
16.05.2013 - 13:33
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czepiacie się. Darek odważył się prowadzić vloga, o oobe. Ma większe doświadczenie niż większość osób, które doświadczają tego, dlatego z chęcią pooglądam jego vlogi. To, czy te doświadczenia są zgodne z własną prawdą, to inna sprawa. Można się dużo dowiedzieć, nie tylko nt. oobe :). mimo iż sie nie zgadzam, też z chęcią pooglądam ze zwykłej ludzkiej ciekawości |
|
|
|
16.05.2013 - 14:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Może to przez prochy. Dwoje się i troje by zrozumieć to przesłanie. Życzę panu DS jak najlepiej, jego pierwsza książka wpłynęła z pewnością na wielu ludzi. Robert M. był lub jest jego inspiracją w ten sposób żucając oszczerstwa bez jakich kolwiek dowodów chociażby na Ciotke Terese, Nergala czy innych kopie pod sobą ogromny dołek. Wszystkiego dowiecie sie z własnych doświadczeń a jak wszyscy wiemy w oobe wszyscy mogą przybierać różne postacie więc nie rozumiem skąd ta napaść na kogoś kto otrzymał szpik. Może lepiej było by sie przyłączyć do kaczyńskiego i jego świty stawiać krzyże i pomniki, zamiast wspomóc biednych. Jeżeli tak widzisz w oobe Jezusa to czemu nie wytłumaczył Ci że nie przemoc niszczy przemoc a miłość bo tylko to nam pozostało. ,,Miłość i wolność poza ciałem'' moze tam i jesteś wolny ale tu dałeś sobie narzucić demoniczne wręcz myślenei i spostrzeganie tego wszystkiego. Chociaż ceniłem twoją pierwszą książkę zostane przy tych Roberta M. A Tobie mogę współczuć...Z pewnością zgnoją mnie i zbłocą nasiąknięci herezją wpatrzeni w jedna postać małe mróweczki.
http://www.tvn24.pl/pomorze,42/dziekuje-ci...iku,294950.html To też może być przykrywka mediów, ale zastanawiając się nad jednostką skupiajac na niej uwagę sami dajem ytej jednostce siłę:) pozdrawiam i nie kamieniujcie mnie jeżeli wasz autorytet tego zapragnie. |
|
|
|
16.05.2013 - 14:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jezus nie jest w hierarchii "najwyższy", jest po prostu wypasionym bytem, który chce zunifikować wszystkie byty.
|
|
|
|
16.05.2013 - 14:46
|
|
|
Jezus nie jest w hierarchii "najwyższy", jest po prostu wypasionym bytem, który chce zunifikować wszystkie byty. A znasz świstaka?? on zawija w sreberka...Jeżeli wiesz to z podróży to jest to twoja i tylko twoja prawda. Jeżeli dowiedziałeś się to z jakich kolwiek innych źródeł sam tego nei doswiadczyłeś to na co piszesz takie pierdoły. Idiotyzm też można zunifikować, wystarczy znaleźdz paru innych idiotów i wymyślić równie coś bardzo idiotycznego. |
|
|
|
16.05.2013 - 16:04
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dzien dobry, kozystajac z okazji, ze pan tu jest chcialbym zadac kilka pytan: (jak byly to perda)
1. Modli sie pan tylko odmawiajac Ojcze Nasz? Czy wykorzystuje pan tez inne modlitwy z modlitewnika KRK. Czy odmawia pan Zdrowaś Maryjo oraz jaki jest pana stosunek do Maryi? 2. Czy słyszał pan o tym panu: Wissarion w google i co pan o nim sadzi? 3. Kiedy pan zrobi miejsce w swojej skrzynce, albo jak mozna sie z panem skontaktowac inaczej? Z Bogiem Drop the Hate |
|
|
|
16.05.2013 - 16:30
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Darek, wydaje mi się, że zasadniczym pytaniem do Twojego nagrania jest to, co konkretnie ten Nergal takiego odpierda*a w poza, skoro tak targasz z niego łacha? W żaden sposób nie bronię typa, ale interesuje mnie co on tam dokładnie odwala, skoro powoduje w Tobie tak negatywną reakcję, żeby nie powiedzieć schizę?
|
|
|
|
16.05.2013 - 17:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hmm...
... ale o co chodzi? ................................ P.S. Panie Darku, źle Pan wygląda. Porównałam sobie z poprzednimi filmami, jak np. http://www.youtube.com/watch?v=MFSqeTq6pKw ... coś się zmieniło. Oczy są zwierciadłem duszy. To sprawia, że tym ostrożniej będę podchodzić do tych doświadczeń. |
|
|
|
16.05.2013 - 18:00
|
|
|
Darek, wydaje mi się, że zasadniczym pytaniem do Twojego nagrania jest to, co konkretnie ten Nergal takiego odpierda*a w poza, skoro tak targasz z niego łacha? W żaden sposób nie bronię typa, ale interesuje mnie co on tam dokładnie odwala, skoro powoduje w Tobie tak negatywną reakcję, żeby nie powiedzieć schizę? Odpowiedź znajdziesz w ostatniej książce Sugiera, o ile mnie pamięć nie myli;). Czyżby wg Darka Nergal dostał raka za karę? |
|
|
|
16.05.2013 - 18:21
|
|
|
Normalnie na naszych oczach tworzy się historia. Historia człowieka, który zgodnie tym co twierdził już w swojej pierwszej książce, daleko zaszedł jako obenauta, to jeszcze nie bał się o tym mówić głośno zyskując szacunek tysięcy poszukujących. W chwili obecnej wielu z nas wysłało by Darka przynajmniej na badanie psychiatryczne, tylko czy jakikolwiek psychiatra byłby w stanie zrozumieć chociaż część informacji pobranych od Darka i nie wysłać się samemu na leczenie? Czy Bzoma ma rację i Sugier został opętany przez jakiś wyższy byt? ilu pójdzie śladami Darka i jak im pomóc? To co Darek reprezentuje sobą na tym filmiku, to zdecydowanie nie jest szczyt marzeń obenauty, już nawet nie chodzi o to że to jakaś parszywa antyreklama dla oobe/ld/itd. chcemy czy nie On będzie miał następców!
|
|
|
|
16.05.2013 - 18:25
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Darek świetnie, że się znowu pojawiłeś. Brakowało tu prawdziwego światła, miłości, akceptacji i wewnętrznego spokoju oraz pogody ducha a także przestrogi dla astralnych podróżników.
Sadzisz coś jeszcze na działce? Ja w tym roku zasadziłem chińską odmianę rzodkiewek MANTANG HONG wielkości piłki tenisowej oraz gruzińskie ogórki grube i długie. (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_RW08i8gBgKg/TAq13UiMSfI/AAAAAAAABIA/oZH9Jc4SyV4/s1600/rzodkiewka1.jpg) |
|
|
|
16.05.2013 - 18:44
|
|
|
Ja mimo wszystko cenię Darka za to jaki jest, początkowo był ateistą ale pod wpływem doświadczeń zmienił się, stał się wierzący. Jednak nie jest jakimś moherem klepiącym na pamięć różaniec, jest normalnym człowiekiem a to że od czasu do czasu powie coś od siebie to już jego sprawa. Przeczytałem jego wszystkie książki i uważam że jest w nich szczera prawda, też kiedyś nie wierzyłem w świat duchowy ale od czasu gdy zainteresowałem się oobe wszystko się zmieniło. Co do Nergala to pamiętam jak kiedyś publicznie spalił Pismo Święte przez co zapewne obraził uczucia wielu osób. Mimo to nie sądze żeby miał przeje...e u Boga, on mu wybaczy bo Bóg kocha wszystkich:)
|
|
|
|
16.05.2013 - 18:53
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
On mu wybaczy, ale ona nie bo ona jest pamiętliwa a on ciągle pije i później nic nie pamięta i wybacza jak leci a kto psioczy na bliźniego swego potępia siebie samego!
|
|
|
|
16.05.2013 - 19:30
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie sądzę, że bóg wybacza cokolwiek i komukolwiek, bo nie ma w tym celu. Każdy powinien wybaczyć sam sobie to co uważa za złe i pogodzić się z samym sobą. Z resztą, skoro ktokolwiek jest z własnego wyboru podłączony do źródła energii negatywnej w naszym rozumieniu tego słowa, bóg raczej nie ingeruje w wolny wybór człowieka. Taką osobę mogą wspierać pozytywne w naszym rozumieniu byty energetyczne aby się zmienił, ale zważywszy na jego polaryzację pewnie takim bytom nie jest łatwo dotrzeć do tego, co z własnego wyboru egzystuje w energii negatywnej. Na podobnej zasadzie byty negatywne szukają dojścia do tych spolaryzowanych pozytywnie, aby dana osoba zasilała energią źródło negatywne; z tą różnicą że byty negatywne nie koniecznie respektują prawo wolnego wyboru, w swoim działaniu próbując zdominować daną jednostkę. Z resztą, jeżeli bóg to całość istnienia - czyli zbiór bytów negatywnych i pozytywnych to raczej powinien jako ogólna świadomość dążyć do równoważenia tych obu rodzajów energii, aby przejawiać się i doświadczać samego siebie maksymalnie w obu biegunach polaryzacji energii - pozytywnej i negatywnej. To osobiście uważam za boga, ale ja lubię wypić, przypalić, a potem bajki opowiadać więc lepiej mi nie wierzyć :) ;)
|
|
|
|
16.05.2013 - 19:34
|
|
|
1:23 pięknie się usmiecha, Śniłem o tym że wróciłeś. Pozdrawiam serdecznie.
Ps. Co Ty to w piątek nagrywałeś? ;p |
|
|
|
16.05.2013 - 20:50
|
|
|
:)))))))))))
|
|
|
|
16.05.2013 - 20:57
|
|
|
Co ten Nergal...
|
|
|
|
16.05.2013 - 20:57
|
|
|
Faza jak na poście oczy robią się ostre i wychodzą stare brudy. Szkoda że nie zobaczyliśmy furiata:) Dzieki
"Z rozwojem jest jak z grawitacją Dużo energii trzeba by się wznieść Opaść można w każdej chwil i to bardzo łatwo" DS Edit: Darek kiedy się pozbieramy do kupy? Jedno jest pewne i nie powiedziałeś nam że Jezus Cię opuścił. |
|
|
|
16.05.2013 - 23:06
|
|
|
Jes drugi filmik na jego kanale.
|
|
|
|
16.05.2013 - 23:12
|
|
|
Darku, a jak słucham muzyki z gatunku heavy metal, w tym Behemotha Nergala to też mam przejebane? Czy będę tylko takim nieświadomym wspólnikiem w zbrodni?
Które Zespoły są cacy cacy a które be be? Co z Iron maiden, Black Sabbath, Metallica, Slayer, Ac/dc? Biebera można słuchać? A One Direction? Gagi? |
|
|
|
17.05.2013 - 00:00
|
|
|
Darku, a jak słucham muzyki z gatunku heavy metal, w tym Behemotha Nergala to też mam przejebane? Czy będę tylko takim nieświadomym wspólnikiem w zbrodni? Które Zespoły są cacy cacy a które be be? Co z Iron maiden, Black Sabbath, Metallica, Slayer, Ac/dc? Biebera można słuchać? A One Direction? Gagi? po tej nucie czeka Cię piekłowstąpienie: http://www.youtube.com/watch?v=xlx5_qojXM0 |
|
|
|
17.05.2013 - 05:10
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zaczynam dopiero moją przygodę z OOBE a tu właśnie zjawia się ponownie, jak zdążyłam się zorientować, wielki guru i wielka legenda. Wiecie co? Mam tylko nadzieję, że to zachowanie nie jest efektem OOBE. Swoje pretensje można wygłosić bezpośrednio do adresata a nie robić cyrk z filmikiem na publicznym kanale. I te anioły chrześcijańskie, echh....
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |