|
|
![]() ![]() |
01.06.2013 - 17:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ostatni raz w oobe weszłem dwa lata temu, ostatnio próbuje wrócić do eteru, ale nic się nie dzieje.
Wieczorem kłade się, wygodnie leże, skupiam sie na punkcie w ciemnośćiach (oczy mam zamknięte), jednocześnie wczuwając sie w ciało, dostaje mrowienia, czekam i nic ;-( Pamiętam, kiedyś ze jak wychodziłem to szwankowała świadomość podczas rozdzielenia, a teraz nic leżę w paraliżu i widze kolorowe plamy, nie szłysze żadnych innych głosów tylke istnieje JA. w ciemności. Co mam zrobić żeby znów ujrzeć astral(a)?? |
|
|
|
01.06.2013 - 17:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ostatni raz w oobe weszłem dwa lata temu, ostatnio próbuje wrócić do eteru, ale nic się nie dzieje. Wieczorem kłade się, wygodnie leże, skupiam sie na punkcie w ciemnośćiach (oczy mam zamknięte), jednocześnie wczuwając sie w ciało, dostaje mrowienia, czekam i nic ;-( Pamiętam, kiedyś ze jak wychodziłem to szwankowała świadomość podczas rozdzielenia, a teraz nic leżę w paraliżu i widze kolorowe plamy, nie szłysze żadnych innych głosów tylke istnieje JA. w ciemności. Co mam zrobić żeby znów ujrzeć astral(a)?? Chyba najtrudniej wyjść wieczorem... Po prostu 4+1 i rano atakuj. |
|
|
|
01.06.2013 - 17:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Rano to nie mam jak, obowiązki szkolne ;-)
|
|
|
|
01.06.2013 - 17:51
|
|
|
Albo poczytaj o metodach które pozwalają mieć LDki i wyjdź z LDka albo tak jak powyżej rano 4+1.
Jest milion tematów na tym forum odnośnie wychodzenia, nie twórzcie nowych tylko poszukajcie. |
|
|
|
01.06.2013 - 17:57
|
|
|
o Ld minimalnie się ocieram, ale i nic. Ja zazwyczaj do oobe przechodziłem przez LD ;-) tzw. metoda trzeciego filaru, znasz ja?
|
|
|
|
01.06.2013 - 18:03
|
|
|
Nie, przynajmniej nie pod taką nazwą.
No to co ,skoro miewasz LDki to chyba nic prostszego? Ja wiem że sie mówi że najprostszy spsób nie zawsze jest najlepszym, ale w tym wypadku jesli masz LDki to tylko warto to wykorzystać. O co chodzi z tą metodą? |
|
|
|
01.06.2013 - 18:07
|
|
|
19. METODA ŚRODKOWEGO FILARU: sposób jest dość skomplikowany, ale działa!
Standardowo na początku należy się rozluźnić najlepiej usiąść spokojnie, albo dla odmiany położyć się, wprowadzić się w stan kompletnego relaksu i... Wyobraź sobie, że twoje ciało od pasa w dół staje się bardzo ciężkie wciska cię w podłoże oddychaj głęboko, za każdym wdechem "jednocz" się coraz bardziej z ziemią, bądź jak filar. Następnie spróbuj wyobrazić sobie, ze twoje ciało od pasa w górę staje się bardzo lekkie. Wydaje się wydłużać dążyć do nieba. Oddychaj miękko i głęboko, z każdym wdechem czując, jak twoje ciało wydłuża się, jednoczy z niebem, z każdym wydechem coraz bardziej rozluźniaj się i wyciszaj. Gdy jesteś już całkowicie rozluźniony i czujesz się "zjednoczony" z niebem i ziemią skieruj uwagę na swój splot słoneczny. Oddychaj głęboko, z każdym wydechem coraz bardziej rozluźniaj się, koncentrując energie w splocie słonecznym. Gdy osiągniesz już apogeum, wyobraź sobie, ze energia ze splotu słonecznego rozchodzi się po całym ciele, wprowadzając w podwyższony stan energetyczny. Teraz skieruj uwagę nad głowę, staraj się wyobrazić sobie, że pojawia się tam biała czysta kula energii. Ta kula porusza się w gorę i w dół wraz z twoim oddechem. Poczuj ten ruch i, pogłęb rozluźnienie i koncentracje. Kiedy stan twojego transu ustabilizuje się wyobraź sobie, że z wnętrza kuli wydostaje się strumień światła i przenika twe ciało od góry w dół. Poczuj, jak aktywizują się twoje czakry, kiedy światło wypełnia określoną część twojego ciała. W końcu światło wypływa przez twoje stopy i zaczyna płynąć znów do góry wokół twego ciała tworząc świetlistą sferę wokół ciebie. Oddychaj miękko i głęboko, z każdym wdechem czując fale energii płynąca w gorę, z każdym wydechem w dół świetlistej sfery... Z strony http://www.paranormalium.pl/23-sposoby-na-...19,artykul.html |
|
|
|
01.06.2013 - 18:11
|
|
|
Ciekawa metoda.
Osobiście wyszłam z medytacji tylko raz, choć bez żadnych specjalnych wizualizacji. Nawet nie pamiętam jak to było, chyba coś że się obudziłam w nocy no i tak leżałam w bezruchu, a po jakimś czasie zaczęłam mieć paraliż no i zaczęłam się podnościć. 95% moich OOBE jest z LDków, bo to najprzyjemniejszy i najprostszy sposób. Praktykuje medytacje ale raczej nie dąże w niej do OOBE. Tobie też to polecam, bo to zawsze polepsza jakoś OOBE. Zacznij mieć LDki i z nich wychódź. Skoro je miałeś i z nich wychodziłeś to czemu teraz tego nie robisz? |
|
|
|
01.06.2013 - 18:16
|
|
|
To dziś popróbuje LD a potem zawitamznów w astralu:-)
Może sie skusze na metode 4+1 |
|
|
|
02.06.2013 - 19:34
|
|
|
Yes. Weszłem w LD a po momencie wywaliło mnie i nagle zanikły wibracje?? co jest nie tak??
|
|
|
|
03.06.2013 - 09:30
|
|
|
po co wychodzić w trakcie LD skoro wtedy już jesteś "poza" w świecie astralnym? Jak znowu wyjdziesz wcale nie opuścisz świata swojego umysłu tylko przeniesiesz tam swoją świadomość w odmienny sposób
|
|
|
|
03.06.2013 - 12:35
|
|
|
To mnie skołowałeś, oobe to świat umysłu tak samo jak ld a ciało to klatka ???
Wchodząc w oobe czy Ld to jestes wciąż w swoim ciele??? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |