|
|
![]() ![]() |
23.01.2018 - 09:35
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
ludzie myślą, że w tym oobe to jakieś cuda można osiągnąć. Tam jest coś czego nie ma tu w realu. No sugier ... Garnki na głowę zaczął se nakładać i kubki plastikowe na gały ... Praca u podstaw czyli praca w realu, ale piszę jak ktoś chce bujać się po astralu to niech buja a potem w realu będzie z garnkiem na głowie chodził:) Ja nie szukam pracy, to praca szuka mnie. Dzięki Tuskowi mamy w Polsce znakomite warunki dla byznesu prowadzonego przez zdolnych ludzi takich jak Ja:) Pracuję u podstaw, pouczam, oświecam, bo jestem pracowity i zaradny. Osiągam połaczenie z podświadomościo i nadświadomościo w realu tu i tera, gdysz astral to cuda na kiju, nie wiem co to jest bo nigdy nie byłem, to takie cuś, że chodzi sie z garkiem na głowie. Jestem "wartościowy człowiek", jestem wodzirejem, jestem mędrcem, trwam w medytacji i w ciszy na tym forum i tylko mówię sercem:) Mam trzy przebudzenia i cztery oświecenia na dobę, zwykle na sedesie:) Przybyłem tu w iluzji oddzielenia aby zbadać całą cudowność istnienia i mam pragnienia aby wszyscy uwolnili się od cierpienia:) Moja mądrość i oświecenia płyno z relaksacji w wannie jak Einstein i Skłodowska Curie:) Jestem specem od kosmitów, piramid, grobowców, pustej ziemi, Matki Ziemi, fizyki, metafizyki, budownictwa, szkolnictwa, botaniki, polityki, Orbana, Putina, ezoteryki i właściwie od wszystkiego:) Miałem w życiu jedno OBE i opisałem je tutaj 154 razy:) Jestem dobże wykrztałcony - skończyłem pierdologię stosowaną na ASP:) Spełniam się jako mąż i łociec:) Na forum nie mam czasu, bo cały czas zajmuję się dziećmi i byznesem:) Mam złoto łodznakie krwiodawcy:) Jestem doskonale zorganizowany dlatego godzę forum, rodzicielstwo i byznes:) Jestem zdolnym byznesmenem a moja firma dynamicznie się rozwija przynosząc mi niebotyczne zyski 10 wspólnot po 1000zł to se policz tylko PIS mi podnius ZUS o 200zł hamstwo:) Robię to na co mam ochotę, bo mam podpisane umowy całoroczne i nic nie muszę robić, a frajerzy i tak mi płacą:) Zimą nic nie robię. Wiosną nic nie robię. Latem nic nie robię. Jesienią nic nie robię. Tylko pierdolę na forum. W domu wszystko robi żona i mam wszystko w dupie:) Jak mam dobry humor to testuję ciastka za grubo forsę:) Mam prawdziwych przyjaciół też testerów ciastek, których widuję raz na rok przez 10 minut podczas unikalnych na skalę europejska paneli w knajpie:) Emanuję tylko dobrymy emocjamy, dzięki temu zemrę świadomie i jeśli znów się tu inkarnuję, to tylko z własnej woli:) Ale raczej się inkarnuję bo poznałem cudowność istnienia tzn. na forum cudowność pierdzenia:) W czym problem? (IMG:http://oi66.tinypic.com/141npya.jpg) Wstyd kurwa takiego syna miec. (IMG:http://www.agro-rancho.pl/files/7_kozy_zagroda_rancho_2011.JPG) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |