|
|
![]() ![]() |
05.11.2016 - 23:06
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czyli, gdy ziele widzi we mnie rasistę i homofoba wysyła do swojej jaźni info,że jest gejem- nazistą!!!!!
Programujesz się. Pewnie w następnym życiu będziesz lewakiem! Gejem to byłeś nie raz. Teraz się tego wypierasz. |
|
|
|
06.11.2016 - 04:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Czyli, gdy ziele widzi we mnie rasistę i homofoba wysyła do swojej jaźni info,że jest gejem- nazistą!!!!! Programujesz się. Pewnie w następnym życiu będziesz lewakiem! Gejem to byłeś nie raz. Teraz się tego wypierasz. pluskwa. stonka na oobe forum siem rozmnaża |
|
|
|
07.11.2016 - 01:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czyli, gdy ziele widzi we mnie rasistę i homofoba wysyła do swojej jaźni info,że jest gejem- nazistą!!!!! Programujesz się. Pewnie w następnym życiu będziesz lewakiem! Gejem to byłeś nie raz. Teraz się tego wypierasz. Nie ma następnego życia , jest tylko teraz cielaku. (IMG:http://foto.scigacz.pl/gallery/aktualnosci/Motocyklista_ratuje_cielaka_bohaterowie_sa_wsrod_nas/slodki_cielaczek.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |