oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Poszukiwan(a)y, Czy znajdzie sie ktoś taki ?
Raziel
post 30.11.2006 - 13:26
Post #22

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

Wczoraj pierwszy raz w życiu postanowiłem wziąć tabletkę melatoniny (5mg). Łyknąłem o 20.00 i poszedłem spać o 23. Budziłem się kilka razy. Pierwszy raz ok 2.30 potem to już nad ranem między 6 a 9 (o 9.15 wstałem)i właśnie w tym czasie miałem dosłownie sen za snem i za każdym razem po przebudzeniu pamiętałem dokładnie co mi się śniło (były to różne sny) ale nie zapisywałem ich. Były tak żywe że to prawdopodobnie powodowało u mnie przebudzenie.
Teraz żałuję że ich nie zanotowałem bo nic nie mogę sobie przypomnieć :// nawet jak się bardzo postaram...zupełna blokada :-//

W każdym razie mogę stwierdzić że takiej ilości snów to jeszcze nigdy nie miałem :)

Zauważyłem tez jedną rzecz że w ciągu 3 min. może się przyśnić bardzo długi wielowątkowy sen :) , (ale pewnie to nie jest żadna nowość)

pozdro
Go to the top of the page

+Quote Post
SadaM
post 30.11.2006 - 18:40
Post #23

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dokładnie, czasem jest tak, że sen który wydaje się że trwa całą noc, w rzeczywistości trwa 10 minut. A ja często mam tak, że ledwie zasnę, zacznie się sen, nie potrwa zbyt długo - max 5 minut tak się człowiekowi wydaje, a tu już rano i trzeba wstawać :)
Go to the top of the page

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park