|
|
![]() ![]() |
26.10.2006 - 07:25
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W moim temacie chciałbym poprosić was o to jak pokonać bariere wyjścia z ciała, gdy ma się wibracje lub gdy zaczyna coś się dziać z moim ciałem. Mianowicie:
1. Gdy już prawie wychodzę z ciała, mam problem z pokonaniem tej granicy pomiędzy wyjściem, a gdy jestem jeszcze w ciele. Proszę was o pomoc: Wyjaśnijcie mi jaki jest sposób na pokonanie tego strachu i jak pokonać tą bariere!!! Z góry dzięki za odpowiedź. |
|
|
|
26.10.2006 - 08:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie uważasz że przesadzasz z wielkością czcionki ???
|
|
|
|
26.10.2006 - 10:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
mój monitor jest zbyt mały żeby to odczytać :)
|
|
|
|
26.10.2006 - 14:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
Witaj,
Nie wiem czy wiesz, ale znalazles sie raczej na powaznym forum, przycztaj to: http://dziecineo.prv.pl/ i sie zastanow. A co do twojego pytania to mysle ze odpowiedz tkwi w samym sobie. Zastanow sie czego sie boisz, użyj afirmacji typu "Nie bede juz wiecej sie bał ...* szybko i bez kłopotów wyjde z ciala" i powtazaj to przez caly dzien, a jezeli chodzi o techniki wyjscia to cale forum jest miedzy innymi o tym wiec niezaszkodzi poszukac. ...* wpisz tam to co cie dreczy, jezeli to jest jakas nieprzyjazna tobie energia mozesz dodac by odeszla i nie powracala nigdy (wygnaj ja). Pozdrawiam, Łukasz. |
|
|
|
26.10.2006 - 14:50
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Myśle, że na forum ludzie w miare dobrze widzą... A co do pytania, to myśle, że może pomóc rozmowa z podświadomością lub odpowiednie afirmacje, spróbuj sie rozluźnić i patrz na to co sie dzieje "z boku", to czasem pomaga.
|
|
|
|
26.10.2006 - 18:11
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Tak, ten pomysł z wielką czcionka niezbyt dobry, jak widzisz przy takim postępowaniu nie będziesz traktowany całkiem poważnie...
Co do wyjścia także zalecam afirmacje, ale także możesz zastosować metodę wzbudzania czakr, ponieważ problem może tkwić w braku energii. Możesz także popracować nad wyciszeniem umysłu (np. z pomocą metody medytacji świadomego oddechu) bo to także poważna przeszkoda na drodze do eksterioryzacji. Oprócz tego poproś swoich NP o pomoc, oni mogą ci pomóc najlepiej. PS: Może warto żebyś zastanowił się nad powodem, dla którego chcesz wejść w astral. Pozdrawiam |
|
|
|
| OOOOOOO |
29.12.2007 - 20:36
|
|
Guests |
W moim temacie chciałbym poprosić was o to jak pokonać bariere wyjścia z ciała, gdy ma się wibracje lub gdy zaczyna coś się dziać z moim ciałem. Mianowicie: 1. Gdy już prawie wychodzę z ciała, mam problem z pokonaniem tej granicy pomiędzy wyjściem, a gdy jestem jeszcze w ciele. Proszę was o pomoc: Wyjaśnijcie mi jaki jest sposób na pokonanie tego strachu i jak pokonać tą bariere!!! Z góry dzięki za odpowiedź. TAK, To czym się próbujesz zająć i ma wiele nazw, wiedz, że jest pewnym rodzajem sztuki, którą się uprawia, pielęgnuję i dogląda przez całe życie, jeśli chce się być w niej biegłym. Jest jak gra na skrzypcach. Nie od razu będziesz wirtuozem, a może być i tak, że nigdy się nim nie staniesz. Bądź tego świadomy. Odp: To nie strach ci przeszkadza. Można się bać i wyjść. Niekiedy strach nawet pomaga w utrzymaniu czujności umysłu i nie pozwala odpłynąć w sen. Nie należy się bać strachu. Brzmi to trochę paradoksalnie, ale tak jest. By przebić się przez barierę, jak to nazywasz, musi zaistnieć jednocześnie wiele czynników. Najkrócej mówiąc twoje ciało musi mocno zasnąć, zaś umysł pozostać czujnym. Najwyraźniej w twoim wypadku tego nie ma. Brakuje czegoś. Nie są to żadne blokady, jak niektórzy twierdzą, nic podobnego. Jeżeli należysz do ludzi, którym ciężko przychodzi ten cud-stan, a wiedz, że znakomita większość populacji nie ma ku temu predyspozycji, gdyż nie jest to jeszcze odpowiedni etap ewolucji człowieczeństwa, nastaw się na ciężką rutynę treningową. Popracuj nad głęboką relaksacją, poćwicz koncentrację. Dobrze to wychodzi nad ranem, gdy uk.nerwowy jest odpowiednio zregenerowany, oczyszczony, a umysł przez to skupiony, zaś ciało ma tendencje do odpływania w sen… Następnym razem, gdy ci się to przytrafi, czekaj, cierpliwie czekaj, nie wymuszaj, Relax and joy to focus ten… OOOOOOO http://www.obemaniak.pl |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |