|
|
![]() ![]() |
| SORROW |
01.01.2008 - 20:30
|
|
Guests |
ja mam takie scenariusze LD oto moje propozycje: 1.zjeść żywego szczura 2.zjeść żywego człowieka 3.palić papierosy 4.seks 5.obciąć sobie genitalia 6.rozebrać się całkowicie i latać po mieście goły i wesoły 7.zamienić się w jakąś inną istotę żywą np.szczura i co wy na to? niezłe te propozycje co nie? Kurna -poza punktami 2 ,5 (tego szczególnie niepolecam :) i 7 (niewykonalne) bezproblemowo da się w realu wykonać !!! |
|
|
|
02.01.2008 - 19:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tak żeby nie zakładać nowego tematu:
Powracając to tego kręcenia swojego filmu (bardzo mnie to zaciekawiło). Czy jeśli nakręcę taki film i włożę go do szafy, to czy mój kolega (również praktykujący oobe) mógłby pewnego wyjścia przyjść do mojego domu pożyczyć kasetę i obejrzeć jej zawartość? Co o tym myślicie? Po tylko moja taka hipoteza, jeszcze nie jestem taki biegły, żeby badać takie rzeczy w astralu. Pytanie te głównie zadaję do doświadczonych AP. |
|
|
|
11.01.2008 - 20:18
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak bym potrafił wychodzić, to całe swoje życie leciałbym coraz dalej eksplorować nowe obszary. To też zależy od zainteresowań, ja np. w tańcu próbowałbym robić coś, czego w realu nie potrafię, albo coś na co nie mam odwagi (niektóre rzeczy są trochę niebezpieczne). A LD? Aaahhh... Nuda :). Poza tym nie wiem jak OOBE może się nudzić? Skoro takie tematy powstają...
No i zwalczałbym wszelkie źródła strachu, bo tego uczucia nienawidze. Zajebiście byłoby nie bać się niczego :). Jest ktoś taki? |
|
|
|
11.01.2008 - 22:15
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nikogo takiego nie ma i nie będzie. A jak będzie to nie długo, bo szybko umrze ;]
|
|
|
|
12.01.2008 - 11:56
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Heh... No dla mnie to cokolwiek bym nie robił w LD jest nudne, chyba, że się dobrze dostroje, bo w innym przypadku całe otoczenie jest takie przymulone. Ostatnio rzadko miewam LD, ale jak już je mam, to wyobrażam sobie najstraszniejsze stwory, ciemności itd. Daje im się atakować, rozszarpują mi wnętrzności swoimi ostrymi jak brzytwy zębami :). Trochę boli, więc trudno jest takie coś wytrzymać, ale dzięki temu już niczego się nie boje w snach (przynajmniej nie aż tak bardzo). Mam nadzieje, że z OOBE będzie to samo, bo jak sobie nawet pomyśle, że ktoś mnie złapie za ręke, to mnie ciarki przechodzą (ach ta wyobraźnia...).
|
|
|
|
12.01.2008 - 15:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Symulator OOBE, to co podajesz to możesz zrobić w rzeczywistości: pływanie, jazda rowerem, śpiewanie... :/ co za frajda z tego. Nie po to czeka się 12h na sen (OBE/LD) żeby jeździć sobie na rowerze.... A co do czołgów i niszczenia... Hmm pograj sobie w jakieś ciekawe gry wojenne.
offtopic: Tak żeby nie zakładać nowego tematu: Powracając to tego kręcenia swojego filmu (bardzo mnie to zaciekawiło). Czy jeśli nakręcę taki film i włożę go do szafy, to czy mój kolega (również praktykujący oobe) mógłby pewnego wyjścia przyjść do mojego domu pożyczyć kasetę i obejrzeć jej zawartość? Co o tym myślicie? No może ktoś chciałby odpowiedzieć, czy może was zatkałem... |
|
|
|
13.01.2008 - 07:08
|
|
|
Trza być idiotą żeby wychodzić z ciała i nie mieć konkretnego celu...
Ja to robie w ten sposób - wychodzę i myślę - niech sie samo wszystko dzieje a ja popatrze. Doświadczenia nie z tej ziemi ;] Polecam to zamiast błąkanie sie ciul wie gdzie i po co. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |