oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Z: Teoria Płaskiej Ziemi, Z tematu o ID: 9612
Zielarz Gejawy
post 09.11.2016 - 01:45
Post #1

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Skończyłem pierdologię stosowaną na ASP!

Zatkało kakao Polaczki cebulaczki:)

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.11.2016 - 18:48) *
Skończyłem ASP...Ty nawet nie wiesz pewnie co ten skrót oznacza:)

Wygugluj se cebulaczku:)

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 15.03.2013 - 17:22) *
Moją przerwę w studiach wymusiła moc alkoholu i narkotyków. Przez nie nie ma magistruńka!

Tak czy siak dzisiaj nawet mona samemu nazwać się świętym zatem poco mi magister. Wolę Święty Zielarz:)

CYTAT(Krisss @ 22.03.2013 - 15:04) *
Zielarz,
...
Na dodatek podales kilka dni temu pewne fakty z twego zyciorysu, ktore tak niesamowicie odpowiadaja moim wlasnym -)) (tylko ze mi Zeus pozwolil jednak dociagnac do konca studiow ^^).
Go to the top of the page

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 07:10
Post #2

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Lisk @ 09.11.2016 - 00:37) *
Powiedział ogrodnik :D

Rozrzuciłeś już obornik?

(IMG:http://4.bp.blogspot.com/-3Vv6BGxQJEQ/Um5kMrZLn0I/AAAAAAAAFJM/Mr7sPX-yTQk/s1600/7.JPG)

Obornik podstawa ćpunie. Co w tym takiego?:) krowiak podstawa. Znasz pewnie to gowno ze sniadan domowych:-)

+Quote Post
Lisk
post 09.11.2016 - 13:30
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

(IMG:http://oi66.tinypic.com/141npya.jpg)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 14:48
Post #4

Dupa Towarzystwa

Zajebisty fotomontaz jak na cpuna.

+Quote Post
Shagy
post 09.11.2016 - 16:32
Post #5

Dusza Towarzystwa

możecie WYPIERDALAĆ z tego forum ????

załóżcie sobie osobny temat "popiszę bez sensu" i tam się wypowiadajcie !

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 16:48
Post #6

Dupa Towarzystwa

Ja nie mogę shagy. Jestem uzależniony i trochę więcej szacunku dla rodaków bo jak ruscy nas najadą to musimy wspólnie chwycić broń!:)

(IMG:http://foto.scigacz.pl/gallery/wiadomosci/2014/07/30/Polski_offroad__wersja_full_contact8230/_Enduro_Full_Contact_z.jpg)

+Quote Post
Shagy
post 09.11.2016 - 16:59
Post #7

Dusza Towarzystwa

to przynajmniej nie odpowiadaj.

ale jak chcecie się pobawić załóżcie kilka swoich tematów i tam przekomarzajcie się do woli :D

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 17:01
Post #8

Dupa Towarzystwa

Co to zmieni? To forum to szambo. Jeżeli w szambie pojawi się jabłko to myślisz, że będzie dobre?

+Quote Post
Shagy
post 09.11.2016 - 17:09
Post #9

Dusza Towarzystwa

nie ale chciałbym czasami porozmawiać na jakieś "poważne" tematy.

dużo jest też osób które szuka odpowiedzi, co się z nimi dzieje itd.
chciałbym aby jak tu trafi żeby ktoś mu pomógł a nie czytał jakieś pierdoły.

jak chcecie macie swoje tematy polityka itp. tam możecie się gryźć do woli :D

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 17:18
Post #10

Dupa Towarzystwa

Mi się nie chce szukać po innych forach, ale z tego co wiem to są inne ambitne...nie ma hejtu, trolowania...i jest moderacja.

Tu jest taki ogród bez ogrodnika. Wszystko tu rośnie, ale generalnie zachwaszczone.

Jakby moderacja wyrwała kilka chwastów to forum by rozkwitło. Byłbym nawet za tym, aby mnie wyrwać w pierwszej kolejności. Niestety z chwastami jest tak, że same się nie wyrwą a wręcz rozmnażają.

(IMG:http://www.mojpieknyogrod.pl/gfx/00/01/0f/14/srcImage-137s46i_jpg/thumb_560x800_10.jpg)

+Quote Post
Lisk
post 09.11.2016 - 17:53
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 09.11.2016 - 18:01) *
Co to zmieni? To forum to szambo. Jeżeli w szambie pojawi się jabłko to myślisz, że będzie dobre?

Jeśli to forum jest szambem to co ty tutaj robisz? Lubisz taplać się w szambie?

To ty w dużej mierze robisz z tego forum szambo - przejrzyj sobie tematy i poczytaj swoje komentarze, hipokryto.

+Quote Post
Lisk
post 09.11.2016 - 17:54
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

"Teoria Płaskiej Ziemi, Matrix?"

(IMG:https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/f5/3c/b0/f53cb0b260fd314e590ba28ea5342059.jpg)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 18:26
Post #13

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Lisk @ 09.11.2016 - 18:53) *
Jeśli to forum jest szambem to co ty tutaj robisz? Lubisz taplać się w szambie?

To ty w dużej mierze robisz z tego forum szambo - przejrzyj sobie tematy i poczytaj swoje komentarze, hipokryto.

Gejawy i Gejowy co robią? Dlaczego mnie atakujesz a ich (jego) nie a nawet potrafisz ich zlajkować?

+Quote Post
Rafael198
post 09.11.2016 - 19:25
Post #14

Dusza Towarzystwa

Wszędzie masoneria, nie idzie już na nic pogadać, co byś nie napisał to ci obesrają
jest brud na forum bo nie ma nadzorcy co by pogonił co nie których
mi to potrafi administrator nagadać za ortografie, ale innym za spamowanie, to nic nie powie
szkoda tylko że te forum marnuje duży potencjał, czasami sobie tak myślę że to masoni założyli to forum żeby ucinać wszelkie pytania, co do ataków astralnych, obe, teorii spiskowych, bo normalnie powinno się poruszać takie tematy o szarakach, archontach, reptylianach, a dlatego że te byty są na pierwszym astralnym froncie, wchodzą do naszych głów gdy śpimy
pamiętam że gdy pierwszy raz założyłem temat o atakach astralnych to w koszu wylądował
kolejne tematy o atakach wiązały się z kpinami, wszelkie wspominanie o wszelkich negatywnych bytach to było wyśmiewanie i spamowanie tematu

druga sprawa, to forum technologicznie za ładnie funkcjonuje, nie wierze, że ci co są administratorami je stworzyli, jest przez kogoś na bank sponsorowane, ci co je prowadzą są pewnie podstawieni i pilnują porządku dla tych którzy im płacą

osoby które tutaj trafiają z problemami bendącymi skutkiem ingerencji zewnętrznej, mają być uspokajane, podaje sie im typowo psychologiczne teorie, na forum o tematyce ezoterycznej, jaki to ma sens? co robią psychologowie na forum ezoterycznym? ja już od dawna podejrzewałem że te forum jest sterowane, odchodziłem, ale czytałem obserwowałem co sie dzieje
powiem krótko jest syf bo za to ktoś bierze kase żeby był syf
albo innaczej, osoba wydaje kase i mase uwagi i ciężkiej pracy w stworzenie forum o tematyce obe i pozwoli na to żeby byle osoby po nim przysłowiowo srały?odwiedźcie inne fora, napiszcie tam posta a sie przekonacie jak funkcjonują inne portale,

temat szedł bardzo dobrze i co sie stało? po prostu go rozwalili
nie wiem jak wam ale mi sie nie chce przekrzykiwać z osobami które biorą kase za to żeby panował chaos

zielarz gajowy - polubiłem cie, ale jesteś na mojej liście podejrzanych, bo jesteś bardzo często aktywny i spamujesz, zupełnie tak jakby ci ktoś płacił za aktywność i wypisywanie spamów, twoi koledzy co doszli to typowa gra dobrej i złej strony monety, ale patrząc z góry to moneta jest ta sama, wszyscy spamerzy to ta sama liga, płacą im za spamowanie

mam kilka mocnych tematów do zrobienia i zobaczycie jak bendą spamowane, w tym wszystkim chodzi tylko o to żeby przegonić czytających te forum i zniechęcić tych co maja wiele do przekazania
najbardziej po łapach dostają tematy o atakach astralnych takie osoby są kierowane do psychiatry, hehe absurdalne to jest forum kontrolowane i tyle w temacie

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.11.2016 - 19:33
Post #15

Dupa Towarzystwa

zielarz gajowy - polubiłem cie, ale jesteś na mojej liście podejrzanych, bo jesteś bardzo często aktywny i spamujesz,

Po prostu ulegam prowokacjom a jak już dam się sprowokować to jadę po bandzie. Tyle.

Zauważ, że temat o Wielkiej Piramidzie jako technologii też został zbombardowany. Czy myślisz, że sam siebie bym bombardował. Nawet ja do tego nie byłbym zdolny:)

Zgadzam się z tobą z tym, że jakoś tak jest, że jak pojawiają się ludzie z innymi poglądami niż te oficjalnie wpajane to od razu pojawiają się "bombardierzy" tak jakby śledzili co dzieje się na forach rozwijających wyobraźnię i drążących tematy, które są nie wygodne.

+Quote Post
Deimond
post 09.11.2016 - 21:05
Post #16

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Taaak!!! Dostajemy grube tysiaki od majsonów za rozwalanie montrych tematów. Jestem bogaaaaty !!! Wooohaaa!!!!

Z Wami na prawdę wszystko ok?
Podpowiem że szukacie spisków tam gdzie nie trzeba.

Ostatnia konferencja WHO w indiach FCTC. Wszyscy dziennikarze zostali usunięci z konferencji.
Ale to trzeba siedzieć w temacie żeby o tym wiedzieć. Lepiej pierniczyć o płaskiej ziemi.
To zdjęcia z wczoraj.

Mógłbym stwierdzić że to wy wprowadzacie chaos publikując nic nie znaczące teorie podczas gdy prawdziwe wałki dzieją się pod waszymi nosami.

Tylko mi do głowy nie przychodzi że masoni was sponsorują bo to bzdura jakaś.
Po prostu mało postrzegacie i mało wiecie. Media nie informują o tym wcale.
To nie żadni masoni - to pieniądze , korporacje , lobbyści.

+Quote Post
Krukos
post 09.11.2016 - 21:08
Post #17

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

CYTAT(Rafael198 @ 09.11.2016 - 19:25) *
Wszędzie masoneria, nie idzie już na nic pogadać, co byś nie napisał to ci obesrają
jest brud na forum bo nie ma nadzorcy co by pogonił co nie których
mi to potrafi administrator nagadać za ortografie, ale innym za spamowanie, to nic nie powie
szkoda tylko że te forum marnuje duży potencjał, czasami sobie tak myślę że to masoni założyli to forum żeby ucinać wszelkie pytania, co do ataków astralnych, obe, teorii spiskowych, bo normalnie powinno się poruszać takie tematy o szarakach, archontach, reptylianach, a dlatego że te byty są na pierwszym astralnym froncie, wchodzą do naszych głów gdy śpimy
pamiętam że gdy pierwszy raz założyłem temat o atakach astralnych to w koszu wylądował
kolejne tematy o atakach wiązały się z kpinami, wszelkie wspominanie o wszelkich negatywnych bytach to było wyśmiewanie i spamowanie tematu

druga sprawa, to forum technologicznie za ładnie funkcjonuje, nie wierze, że ci co są administratorami je stworzyli, jest przez kogoś na bank sponsorowane, ci co je prowadzą są pewnie podstawieni i pilnują porządku dla tych którzy im płacą

osoby które tutaj trafiają z problemami bendącymi skutkiem ingerencji zewnętrznej, mają być uspokajane, podaje sie im typowo psychologiczne teorie, na forum o tematyce ezoterycznej, jaki to ma sens? co robią psychologowie na forum ezoterycznym? ja już od dawna podejrzewałem że te forum jest sterowane, odchodziłem, ale czytałem obserwowałem co sie dzieje
powiem krótko jest syf bo za to ktoś bierze kase żeby był syf
albo innaczej, osoba wydaje kase i mase uwagi i ciężkiej pracy w stworzenie forum o tematyce obe i pozwoli na to żeby byle osoby po nim przysłowiowo srały?odwiedźcie inne fora, napiszcie tam posta a sie przekonacie jak funkcjonują inne portale,

temat szedł bardzo dobrze i co sie stało? po prostu go rozwalili
nie wiem jak wam ale mi sie nie chce przekrzykiwać z osobami które biorą kase za to żeby panował chaos

zielarz gajowy - polubiłem cie, ale jesteś na mojej liście podejrzanych, bo jesteś bardzo często aktywny i spamujesz, zupełnie tak jakby ci ktoś płacił za aktywność i wypisywanie spamów, twoi koledzy co doszli to typowa gra dobrej i złej strony monety, ale patrząc z góry to moneta jest ta sama, wszyscy spamerzy to ta sama liga, płacą im za spamowanie

mam kilka mocnych tematów do zrobienia i zobaczycie jak bendą spamowane, w tym wszystkim chodzi tylko o to żeby przegonić czytających te forum i zniechęcić tych co maja wiele do przekazania
najbardziej po łapach dostają tematy o atakach astralnych takie osoby są kierowane do psychiatry, hehe absurdalne to jest forum kontrolowane i tyle w temacie

masoni ci wyprali mózg i chcesz tu głosić te masońskie teorie

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park