oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Dziwne Uczucie Podczas Odliczania
SobeK
post 22.10.2007 - 20:08
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Podczas wychodzenia za pomocą odliczania stron, nagle zrobiło mi się ciemno w oczach i usłyszałem tłuczące sie szkło. Tak jak by ktoś rzucił szklankę o ziemię. Myślałem że spadła mi lampka z szafki lub kwiatek więc otworzyłem oczy. Czy to było może już wychodzenie ??
Go to the top of the page

+Quote Post
MetaPsyche
post 22.10.2007 - 20:26
Post #2

Niepoprawny racjonalista

Notatnik

stawiam na hipnagogi - poczytaj na forum na wiki, lub na googlach ;)

+Quote Post
SobeK
post 22.10.2007 - 20:34
Post #3

Gość Rodziny
*

Szukałem Szukałem ale nic nie znalazłem :P Nie ma nigdzie napisane konkretnie co to są te "hipnagogi "

+Quote Post
MetaPsyche
post 22.10.2007 - 20:47
Post #4

Niepoprawny racjonalista

Notatnik

hehe to na googlach napewno nie szukałeś.

W skrócie: hipnagogi pojawiają się na "styku" jawy i snu - mogą być to obrazy, dźwięki lub połączenie obu. Płyną z podświadomości najczęściej gdy jesteś w "stanie theta"

a teraz użyj googli ;)

+Quote Post
.::Tomek::.
post 22.10.2007 - 20:50
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

szukaj "hipnagogia"

+Quote Post
SobeK
post 22.10.2007 - 20:58
Post #6

Gość Rodziny
*

Dobra znalazłem :) już wszystko wyjaśnione :D Teraz idę do łóżka więc spróbuje wyjść z ciała :) dobranoc

+Quote Post
Majster
post 22.10.2007 - 21:22
Post #7

Dusza Towarzystwa

Ja mam inny problem, gdy już se leże rozluzniony w pełni zrelaksowany to nagle słysze trzask w tej całej ciszy ten trzask wydaje mi się eksplozją, powtarza się kilka razy i to każdej nocy... lecz to nie żadne hipnagogi tylko monitor, który chodził cały dzień i się nagrzał, a teraz tracąc temperaturę wydaje takie oto wkurwiające niemiłosiernie dźwieki, czasami to aż serducho mi wyskakuje. Ma ktoś jakieś pomysły by temu zarazić? Nie, nie rozstanę się z nim, także opcja z oknem nie wchodzi w grę :P i nie nie mogę nie właczać go bo się na nim uczę i pracuje... i gram :P

+Quote Post
MetaPsyche
post 22.10.2007 - 21:27
Post #8

Niepoprawny racjonalista

Notatnik

Majster - nie wyłączaj go na noc, tylko włączaj podgląd obrazu kltóry jest czarnym tłem - jakiegoś bmp'ka ;)

+Quote Post
plantator
post 22.10.2007 - 22:43
Post #9

Guests

polecam wymienić starocia na jakiś lcd albo tft;)

a tak poważnie chłopie - pomyśl, czyż nie wystarczy wyłączyć kompa odpowiednio wcześnie?? poświęcenie Majster San, poświęcenie to podstawa...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park