|
|
![]() ![]() |
05.07.2016 - 09:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
https://www.youtube.com/watch?v=FKui131ZrTc
a tu na poprawę humoru jak tv robi ludzi w hu... :D jak ktoś ma wątpliwości można ustawić odtwarzanie 0.25 w zwolnionym tempie. -zaczyna krzyczeć zanim przebija rękę, -magik trzyma jej rękę jakby podawał jej gwóźdź, -gwóźdź ma dobre 15 cm a ona płaszczy torebke, -gwóźdź jest przymocowany na stałe do deski, a później zostaje w jej ręce, -drze ryja ta prezenterka, ale jak koleś zaczyna mówić to przestaje nagle, -jakby zdarzył się wypadek to wbiegli by ludzie ze studia. i tak dalej, najgorzej że te kurw.. telewizyjne później wrzucają jeszcze na facebooka relacje że nic się nie stało i że już po szpitalu..... itd. |
|
|
|
05.07.2016 - 11:11
|
|
|
wszedł pod kątem ? chyba z ręki "magika" :D
Wbij dużego gwoździa do deski i uderz z całej siły dłonią, niech ktoś z boku jeszcze ci pomorze trzymając za nadgarstek, powstaną stygmaty. W praniu mózgu najlepsze jest to że osoba poddawane temu nie zdaje sobie z tego sprawy :D poważnie myślisz że to był wypadek ? a nie zaplanowane gówno ? |
|
|
|
05.07.2016 - 11:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Normalnie mindcontrol :P tak mnie zmanipulowali że chyba zacznę oglądać pytanie na śniadanie.
Chu*owy magik i tyle. |
|
|
|
05.07.2016 - 11:29
|
|
|
poczytaj jak telewizje śniadaniowe robią "wpadki " na wizji żeby skoczyła im oglądalność :D
we Włoszech, Niemczech, wszędzie robią takie "wpadki" teraz ludzie włączą i będą ciekawi jak ręka :D to tylko robienie ludzi w hu.. żeby skoczyła oglądalność :D *** i ten magik jeszcze zakrywa niby ranę swoim palcem, ukartowane gówno :D że te kur... telewizje nie mają skrupułów robić takiego syfu |
|
|
|
05.07.2016 - 11:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja bym tego praniem mózgu nie nazywał tylko robieniem show czy czymś takim - takie pranko, praneczko :P
|
|
|
|
05.07.2016 - 11:45
|
|
|
nie, to ma zadanie przyciągnąć ludzi przed tv, ludzi którzy siedzą w internecie, zobaczą filmik i jakieś 5 % siądzie przed tv a tam zacznie się pranie :D
Nie jest to nieszkodliwa zabawa, tylko świadome przyciąganie ludzi :D Jakby za 5 min dodali "proszę Państwa to był żart nic mi nie jest" to ok, ale ta kurw.. dodaje foto ze szpitala z dopiskiem że dostała zastrzyk, rusza palcami itp. to już nie jest śmieszne....... |
|
|
|
05.07.2016 - 12:21
|
|
|
Dla mnie to po prostu był chu*owy magik :D i tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
|
|
|
|
05.07.2016 - 12:58
|
|
|
raczej hu.. aktor, bo gra jak karolak czyli drętwie :D
ale ok dla ciebie to nieudana sztuczka :D przecież tv nie kłamie :D |
|
|
|
05.07.2016 - 13:34
|
|
|
Nie pierze mózgi, pokazując nieudaną sztuczkę.
|
|
|
|
05.07.2016 - 16:06
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie pierze mózgi, pokazując nieudaną sztuczkę. Tobie chyba już tak sprało, że nie tylko zaprzeczasz rzeczywistości, ale zapomniałeś jak się po polsku odmienia przez przypadki. Dlaczego ten show to fake: 1) Nie ma krwi. 2) "Magik" skłamał, że przebił prezenterce dłoń, nawet tak jest w opisie, mimo że dłoń nie została przebita (co swoją drogą dziwne, że nie przebiło). 3) Po tym, jak skłamał, powtarzał jeszcze ileś razy, że NAPRAWDĘ przebił jej dłoń, jakby się tym zachwycał. 4) Zanim jej pomógł, popatrzył się, poczekał nie wiadomo na co. 5) Camel się uśmiechał, zamiast rzucić się do pomocy. Także nikt z ekipy nie przyszedł z pomocą. Kiedyś, gdy na antenie prezenter czy prezenterka zemdlała, od razu przybiegli ludzie, by pomóc. 6) Załóżmy, że ten "wypadek" nie był wyreżyserowany odgórnie i ekipia, jak i Camel, nic nie wiedzieli i nie mogli wiedzieć. Wówczas, jeśli prezenterka z "magikiem" ugadali się, co do spreparowania "wypadku", jak sugerował Camel, to Camel i załoga rzuciliby się z pomocą. A gdyby jeszcze się nie ugadali, to prezenterka sama uciekałaby po pomoc, o ile byłaby przytomna, a "magik" zamiast zachwycać się nad wypadkiem, pomógłby jej. 7) "Magik" wyjął gwóźdź z dłoni prezenterki, bez żadnego oporu, bez żadnej ostrożności, tylko jakby jej zabierał go z dłoni. Pomijam już, że przy przebiciu nie wolno by było wyjmować gwoździa, bo groziłoby to niepohamowanym krwotokiem! a w dodatku by nieźle zabolało, a przy tym ruchu nawet nie jęknęła. Tam nawet kropli krwi nie było widać. Wniosek taki, że wcale nie było przebicia, co z resztą zostało potwierdzone, więc po co "magik" powtarzał: "naprawdę przebiłem ci dłoń" i w ogóle wyjął jej ten gwóźdź, przytrzymał dłoń palcem i zaczął gadać do publiczności, patrząc do kamer, zamiast zająć się "ranną" -.-' 8) Gdy naprawdę boli, to najpierw jest okrzyk zaskoczenia, a potem głuche stłumienie. Potem panika. Tu nie było paniki za krzty, było tylko nierealne udawanie bólu i kręcenie się wokół jednego miejsca, by przedłużyć szopkę. 9) Drętwe i nieszczere emocje i nieadekwatne działania. To, że iluzjonista Y w swoim filmiku wypowiada się krytycznie wobec zajścia na planie programu, pokazuje tylko, że naiwnie i głupio dał sobie sprać mózg, bo nie podejrzewał, że ci z telewizji są do czegoś takiego zdolni, co więcej możliwe, że miał za mało wiedzy z fizyki/biologi/psychologii, co uniemożliwiło mu prawidłową ocenę sytuacji. Albo też nie chciał ryzykować i publicznie zadawać kłam, a wolał wykorzystać sytuację i ostrzec przed szarlatanami. Tak i ja wykorzystam sytuację i ostrzegę przed podobnymi szarlatanami, tylko w dziedzinie okultyzmu/ezoteryki, bo takich jest pełno, niektórzy perfidni, inni sami nieświadomi, powielający głupio schematy, których nie rozumieją. Jak widać warhołów nie brakuje i niestety psują dobre imię tych, którzy robią coś porządnie i tego, czym się zajmują. Szkoda, ale cóż począć, takie życie. |
|
|
|
05.07.2016 - 17:04
|
|
Co by pokazać, jak telewizja kłamie, przypomniał mi się pewien dowcip, który swojego czasu zaaranżowali chłopaki z Ursynowa. Nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać.
I parę linków do artykułów z gazet na temat: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,1...pili_z_TVN.html http://natemat.pl/42177,chlopaki-z-hirszfe...nut-przygotowan http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/stu...rt,t,id,tm.html |
|
|
|
05.07.2016 - 18:12
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Biorąc pod uwagę jak Kaczyński czy Rydzyk manipuluje Polakami to nie waham się użyć stwierdzenia, że Polacy są naiwni...
Przykład idzie z góry:) (IMG:http://www.newsweek.pl/g/i.aspx/720/0/newsweek/635982234748080533.jpg) |
|
|
|
05.07.2016 - 18:34
|
|
|
Biorąc pod uwagę jak Kaczyński czy Rydzyk manipuluje Polakami to nie waham się użyć stwierdzenia, że Polacy są naiwni... Przykład idzie z góry:) (IMG:http://www.newsweek.pl/g/i.aspx/720/0/newsweek/635982234748080533.jpg) Kaczyński jeszcze większą marionetką jest i on tam gówno no manipulowania ma. |
|
|
|
05.07.2016 - 18:44
|
|
|
No w sumie tak...Macierewicz nieźle nim steruje a Macierewicz to dobrze wyszkolony agent ruskich...
|
|
|
|
05.07.2016 - 18:51
|
|
|
Tobie chyba już tak sprało, że nie tylko zaprzeczasz rzeczywistości, ale zapomniałeś jak się po polsku odmienia przez przypadki. Dlaczego ten show to fake: 1) Nie ma krwi. 2) "Magik" skłamał, że przebił prezenterce dłoń, nawet tak jest w opisie, mimo że dłoń nie została przebita (co swoją drogą dziwne, że nie przebiło). 3) Po tym, jak skłamał, powtarzał jeszcze ileś razy, że NAPRAWDĘ przebił jej dłoń, jakby się tym zachwycał. 4) Zanim jej pomógł, popatrzył się, poczekał nie wiadomo na co. 5) Camel się uśmiechał, zamiast rzucić się do pomocy. Także nikt z ekipy nie przyszedł z pomocą. Kiedyś, gdy na antenie prezenter czy prezenterka zemdlała, od razu przybiegli ludzie, by pomóc. 6) Załóżmy, że ten "wypadek" nie był wyreżyserowany odgórnie i ekipia, jak i Camel, nic nie wiedzieli i nie mogli wiedzieć. Wówczas, jeśli prezenterka z "magikiem" ugadali się, co do spreparowania "wypadku", jak sugerował Camel, to Camel i załoga rzuciliby się z pomocą. A gdyby jeszcze się nie ugadali, to prezenterka sama uciekałaby po pomoc, o ile byłaby przytomna, a "magik" zamiast zachwycać się nad wypadkiem, pomógłby jej. 7) "Magik" wyjął gwóźdź z dłoni prezenterki, bez żadnego oporu, bez żadnej ostrożności, tylko jakby jej zabierał go z dłoni. Pomijam już, że przy przebiciu nie wolno by było wyjmować gwoździa, bo groziłoby to niepohamowanym krwotokiem! a w dodatku by nieźle zabolało, a przy tym ruchu nawet nie jęknęła. Tam nawet kropli krwi nie było widać. Wniosek taki, że wcale nie było przebicia, co z resztą zostało potwierdzone, więc po co "magik" powtarzał: "naprawdę przebiłem ci dłoń" i w ogóle wyjął jej ten gwóźdź, przytrzymał dłoń palcem i zaczął gadać do publiczności, patrząc do kamer, zamiast zająć się "ranną" -.-' 8) Gdy naprawdę boli, to najpierw jest okrzyk zaskoczenia, a potem głuche stłumienie. Potem panika. Tu nie było paniki za krzty, było tylko nierealne udawanie bólu i kręcenie się wokół jednego miejsca, by przedłużyć szopkę. 9) Drętwe i nieszczere emocje i nieadekwatne działania. To, że iluzjonista Y w swoim filmiku wypowiada się krytycznie wobec zajścia na planie programu, pokazuje tylko, że naiwnie i głupio dał sobie sprać mózg, bo nie podejrzewał, że ci z telewizji są do czegoś takiego zdolni, co więcej możliwe, że miał za mało wiedzy z fizyki/biologi/psychologii, co uniemożliwiło mu prawidłową ocenę sytuacji. Albo też nie chciał ryzykować i publicznie zadawać kłam, a wolał wykorzystać sytuację i ostrzec przed szarlatanami. Tak i ja wykorzystam sytuację i ostrzegę przed podobnymi szarlatanami, tylko w dziedzinie okultyzmu/ezoteryki, bo takich jest pełno, niektórzy perfidni, inni sami nieświadomi, powielający głupio schematy, których nie rozumieją. Jak widać warhołów nie brakuje i niestety psują dobre imię tych, którzy robią coś porządnie i tego, czym się zajmują. Szkoda, ale cóż począć, takie życie. Sam nawet nie wiem dlaczego na takie cuś odpisuje... :/ 1. Przycisną ranę kciukiem 2. Gdybyś komuś wbił w rękę gwóźdź to na pewno w tym momencie najważniejsze byłoby to co mówisz, poprawna polszczyzna ponad wszystko - "przebiłem ci rękę, a nie zaraz zaraz, przepraszam za mój zły dobór słów, nie przebiłem tylko wbiłem" :D 3. Szok 4. Szok 5. Bo myślał że nic się nie stało, dopiero po chwili zajarzył 6. Tak Rogalska sobie to wymyśliła i nikt o tym nie wiedzial... za takie rzeczy to się ludzi z tv wywala 7. Kiedyś wbiłem sobie drut w łape i to naprawdę głęboko i wiesz co zrobiłem? od razu go wyciągłem bez żadnego oporu:D 8. Tia ludzie to roboty i każdy zachowuje się tak samo 9. Tia ludzie to roboty i każdy zachowuje się tak samo Pavveł ty jesteś botem? Już widzę jak ty byś się w takiej sytuacji zachował, pewnie byś wyciągną listę tych punktów i zaczął je odhaczać :D I zakładając że to jest to fake, to co to ma do prania mózgów? żadne pranie tylko zwyczajny show, proste... |
|
|
|
05.07.2016 - 18:52
|
|
|
Magik Y - To zdarzenie było jak najbardziej prawdziwe, i było wynikiem braku profesjonalizmu Iluzjonisty.
https://www.youtube.com/watch?v=JVnnqdFKkB0 |
|
|
|
05.07.2016 - 18:59
|
|
|
Propisowski portal i zajebista wiedza naukowa:)
http://www.fronda.pl/a/naukowcy-potwierdza...azki,74375.html Naukowcy potwierdzają : znak krzyża zabija zarazki! To zdanie rozjebało mnie najbardziej: Gęstość optyczna wody, pobranej z kranu, po uczynieniu nad nią znaku Krzyża przez zwykłego wierzącego, świeckiego w prawosławnym złożeniu palców prawej ręki, wzrasta prawie 1,5 krotnie! A przy poświęceniu przez kapłana prawie 2,5 krotnie!. Z tego wynika, że woda ?rozróżnia? stopień święcenia przez świeckiego czy kapłana, u którego palce prawej ręki są ułożone do błogosławieństwa tak, że przedstawiają pierwsze litery Imienia Chrystusa. Zwykły wierzący:) Pewnie ksiondz pedofil to w ogóle ma moc:) |
|
|
|
05.07.2016 - 19:18
|
|
|
|
|
|
|
05.07.2016 - 19:21
|
|
|
Tak i ja wykorzystam sytuację i ostrzegę przed podobnymi szarlatanami, tylko w dziedzinie okultyzmu/ezoteryki, bo takich jest pełno, niektórzy perfidni, inni sami nieświadomi, powielający głupio schematy, których nie rozumieją. Jak widać warhołów nie brakuje i niestety psują dobre imię tych, którzy robią coś porządnie i tego, czym się zajmują. Szkoda, ale cóż począć, takie życie. Ja też ją wykorzystam, pozwolisz? A propos szarlatanów - Pavvełek o udrażnianiu czakr: "...onanizm tez udraznia przeplyw energii przez czakry i meridiany ;P mozesz spróbować..." |
|
|
|
05.07.2016 - 20:04
|
|
Pavvełek już nie wie co napisać no to rzuca się do literówek ojeju :D Jeju widocznie już taka poprawność jest że nie można nic napisać, a jedyne co jest do zaakceptowania to wzajemne klepanie się po tyłkach. A jak nie klepiesz tzn. że atakujesz. :3Poza tym tych "literówek" masz więcej Lisku, Liseczku, Liseniuńku, jak "przycisną" i "wyciągną". Niedługo wsteczny analfabetyzm czeka nasze społeczeństwo? I czyżbyś ze względu, że nie masz argumentów, uciekał się do metody na spoufalenie i tym, że zwracasz się do mnie po zdrobniałym imieniu, to myślisz, że jesteś wyżej, albo masz bardziej rację? Phi. I jakbyś nie zauważył, napisałem to na samym początku, po czym solidnie i obszernie rozwinąłem komentarz odnośnie tematu, a jeśli Ty tego nie zauważyłeś, lub nie umiesz czytać, to Twój problem. |
|
|
|
05.07.2016 - 20:16
|
|
Ja też ją wykorzystam, pozwolisz? A propos szarlatanów - Pavvełek o udrażnianiu czakr: "...onanizm tez udraznia przeplyw energii przez czakry i meridiany ;P mozesz spróbować..." Proszę bardzo, ale jeśli coś robisz, rób to dobrze. Skądś Ty to wygrzebał. Onanizm owszem udrażnia przepływ energii przez czakry i meridiany. Możesz spróbować. :D Orgazm powoduje naprzemienne skurcze i rozkurcze mięśni, co skutkuje przepływem prądu/ wibracjami, które czuć w kręgosłupie, a nieraz po całym ciele, w zależności jak bardzo udrożnione ma się kanały energetyczne (meridiany) w organizmie. Najczęściej jednak bywa, że udrażnia tylko chwilowo, jakby wymuszając przepływ tam, gdzie droga jest zatkana, doprowadzając do rozsadzania i niszczenia żył energetycznych w danych miejscach, oraz do utraty energii. Przez to chwilowo czuć fajny prądzik, a potem wyssanie z energii i osłabienie. Bardziej polecam ćwiczenie z energią spokojnymi ruchami, po trochu i systematycznie, co opisane jest w tej książce. Pozdrawiam ^^. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |