|
|
![]() ![]() |
04.11.2016 - 01:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
prawdziwą ironią jest to że my tutaj przyszliśmy pomóc, ale gdy żyjemy pośród ludzi modlimy się o armagedon, o zagłade, tego miejsca jóż nie chcemy go ratować, chcemy by ono nie istniało I to jest najwyższa forma manipulacji - wykorzystywanie naszej świadomości. Ci co rządzą światem wiedzą, że świadomość ma wpływ na rzeczywistość. Podobnie jest w mechanice kwantowej - obserwator ma wpływ na to co jest obserwowane - akt obserwacji kolapsuje fale do jednego konkretnego stanu, do korpuskuły. Właśnie dlatego media podają tylko złe informacje, z tego samego powodu powstają takie teorie jak płaska ziemia, i tu nie chodzi nawet o kształt ziemi tylko o ogólny przekaz. Takie teorie mówią że ziemia jest klatką, przez co nie chcemy ratować tego miejsca, bo niby po co ratować klatkę? A prawda jest taka że to my sami tworzymy sobie klatkę. Dobrym przykładem jest 9.11. Ta data była wielokrotnie powtarzana w filmach, reklamach, bajkach itd. aż w końcu zbiorowa świadomość wrzuciła nas na taką linie czasu, w której odbyły się te zamachy. Przynajmniej ja tak to widzę, oczywiście mogę się mylić. |
|
|
|
04.11.2016 - 08:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
I to jest najwyższa forma manipulacji - wykorzystywanie naszej świadomości. Ci co rządzą światem wiedzą, że świadomość ma wpływ na rzeczywistość. Podobnie jest w mechanice kwantowej - obserwator ma wpływ na to co jest obserwowane - akt obserwacji kolapsuje fale do jednego konkretnego stanu, do korpuskuły. Właśnie dlatego media podają tylko złe informacje, z tego samego powodu powstają takie teorie jak płaska ziemia, i tu nie chodzi nawet o kształt ziemi tylko o ogólny przekaz. Takie teorie mówią że ziemia jest klatką, przez co nie chcemy ratować tego miejsca, bo niby po co ratować klatkę? A prawda jest taka że to my sami tworzymy sobie klatkę. Dobrym przykładem jest 9.11. Ta data była wielokrotnie powtarzana w filmach, reklamach, bajkach itd. aż w końcu zbiorowa świadomość wrzuciła nas na taką linie czasu, w której odbyły się te zamachy. Przynajmniej ja tak to widzę, oczywiście mogę się mylić. dokładnie O płaskiej ziemi itp to chodzi im tylko żeby ludzie się klocili między sobą nic więcej, nie ma znaczenia czy jest płaska czy kula, dlatego NASA pokazuje specjalnie błędy w swoich nagraniach.... |
|
|
|
04.11.2016 - 08:02
|
|
|
I to jest najwyższa forma manipulacji - wykorzystywanie naszej świadomości. Ci co rządzą światem wiedzą, że świadomość ma wpływ na rzeczywistość. Podobnie jest w mechanice kwantowej - obserwator ma wpływ na to co jest obserwowane - akt obserwacji kolapsuje fale do jednego konkretnego stanu, do korpuskuły. Właśnie dlatego media podają tylko złe informacje, z tego samego powodu powstają takie teorie jak płaska ziemia, i tu nie chodzi nawet o kształt ziemi tylko o ogólny przekaz. Takie teorie mówią że ziemia jest klatką, przez co nie chcemy ratować tego miejsca, bo niby po co ratować klatkę? A prawda jest taka że to my sami tworzymy sobie klatkę. Dobrym przykładem jest 9.11. Ta data była wielokrotnie powtarzana w filmach, reklamach, bajkach itd. aż w końcu zbiorowa świadomość wrzuciła nas na taką linie czasu, w której odbyły się te zamachy. Przynajmniej ja tak to widzę, oczywiście mogę się mylić. dokładnie, o to chodzi. Jeśli myślelibyśmy że nasz świat jest piękny i dobry to by tak było. ale jak wciskają wszędzie wojny to zbiorowa świadomość tworzy negatywne rzeczy O płaskiej ziemi itp to chodzi im tylko żeby ludzie się kłócili między sobą nic więcej, nie ma znaczenia czy jest płaska czy kula, dlatego NASA pokazuje specjalnie błędy w swoich nagraniach, żeby ludzie się kłócili co jest prawdą. tak samo jest z polityką nie wiem czy ktoś jeszcze kojarzy Leppera - on mówił "nie dajcie się wciągnąć w ich kłótnie, politykę, bo oni przed wami się kłócą a wieczorem razem wódkę piją" został zabity. drzwi były zamknięte, klimatyzacja chodziła a okno było otwarte, powstało rusztowanie do budynku, nie wiadomo kto je postawił i po co, bo to tej pory stoi, policja weszła i po 20 min rzecznik oznajmij że to było samobójstwo (jak żul na ławce popełni samobójstwo to policja mówi że trwa śledztwo które ustali co było przyczyną śmierci i trwa to kilka dni, tygodni - a tu policja weszła 20 min i sprawa rozwiązana - to co zebrali odciski przesłuchali świadków w 20 min) |
|
|
|
04.11.2016 - 09:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dokładnie, o to chodzi. Jeśli myślelibyśmy że nasz świat jest piękny i dobry to by tak było. ale jak wciskają wszędzie wojny to zbiorowa świadomość tworzy negatywne rzeczy O płaskiej ziemi itp to chodzi im tylko żeby ludzie się kłócili między sobą nic więcej, nie ma znaczenia czy jest płaska czy kula, dlatego NASA pokazuje specjalnie błędy w swoich nagraniach, żeby ludzie się kłócili co jest prawdą. tak samo jest z polityką nie wiem czy ktoś jeszcze kojarzy Leppera - on mówił "nie dajcie się wciągnąć w ich kłótnie, politykę, bo oni przed wami się kłócą a wieczorem razem wódkę piją" został zabity. drzwi były zamknięte, klimatyzacja chodziła a okno było otwarte, powstało rusztowanie do budynku, nie wiadomo kto je postawił i po co, bo to tej pory stoi, policja weszła i po 20 min rzecznik oznajmij że to było samobójstwo (jak żul na ławce popełni samobójstwo to policja mówi że trwa śledztwo które ustali co było przyczyną śmierci i trwa to kilka dni, tygodni - a tu policja weszła 20 min i sprawa rozwiązana - to co zebrali odciski przesłuchali świadków w 20 min) Ty sobie tworzysz taki obraz. Dla mnie świat jest ... duży i ciekawy. Nie zawsze sprawiedliwy , nie zawsze przyjazny, czasem zmanipulowany. Ale nie beczę jak dziecko z tego powodu tylko sobie żyję i się cieszę tym co doświadczam. Jak bym się zamknął i myślał tylko jak kto i czym manipuluje - od razu udał bym się do psychiatry. Bo to nie jest normalne życie. Czy widziałeś kiedyś zwierzę rozkminiające czy aby na pewno woda jest mokra czy tak mu wmówiono ;) Idźcie , zabawcie się , zakochajcie się , pograjcie , posłuchajcie muzyki, podróżujcie czy co tam wolicie robić... Ale nie , nie można bo lusz się wytwarza, bo manipulacja, bo .... Jak ktoś woli unikanie emisji luszu od sexu na przykład to znaczy że nigdy chyba tego drugiego nie zaznał. Dla mnie to by było takie światełko ostrzegawcze"Stary nieźle Ci odjebało , zrób coś z sobą" Jakbym miał rozkminiać że ziemia jest płaska a ja żyję w klatce i jestem w matriksie ... kurwa . Przecież w każdej chwili można wziąć plecak , pojechać na wygwizdowo dowolne , zaszyć się w buszu i co? To czy to będzie na płaskiej planecie czy kulistej to jeden wuj. Myślisz że będziesz ścigany czy co? Ktoś cię będzie ganiał za tobą i molestował o coś czy manipulował? Gówno to kogokolwiek będzie obchodziło co się z tobą dzieje. Nie wiem co wy macie za jazdy poronione. Dobrze Sugier gadał. Naćpiecie się tych internetów i sieczka w głowie. Polecam pojechać w góry , odsapnąć popodziwiać przyrodę , zdystansować się a i w głowie się poukłada :) |
|
|
|
04.11.2016 - 10:51
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Deimond nikt ci nie karze rozkminiac. Inni jak chca to niech rozkminiaja. W czym problem bo nie kumam.
|
|
|
|
04.11.2016 - 10:55
|
|
|
Deimond nikt ci nie karze rozkminiac. Inni jak chca to niech rozkminiaja. W czym problem bo nie kumam. W tym że własna psychika też wymaga pielęgnacji i dbania o nią. A jak obserwuję niektórych to mam wrażenie że doprowadzają się na skraj obsesji czy paranoi. Tylko doradzam zdystansowanie się i wyluzowanie odrobinę. A ty tego nie zauważasz , tego braku dystansu? |
|
|
|
04.11.2016 - 16:05
|
|
|
Macie racje, ale ludziom jednego brakuje, brak im umiejętności wcielania się w inną osobe
każdy się rodzi i musi żyć, czy życie jest ciekawe? piękne? Nie bo nawet jeżeli mi sie układa, to widzę w parku osobe która nie ma fizycznej urody ani pieniędzy, widze jak ona jest zmuszana do pracy we fabryce, widze że w każdy weekend pije alkochol, ta osoba sie nie zakocha, bo ludzie oceniają na podstawie urody, odłożyć, też nie odłoży, bo ma najniższą pensje a w dodatku wszystko we wolnej chwili pochłania alkochol a pije bo brakuje jej sensu życia, bardzo chciała by kochać, ale trudno kochać jak samym jest się gardzonym z powodu braku kasy i urody lubimy sie razem napić, ale żal mi tej osoby urodziła się i zgóry dostała przegrane życie, nie widze dla niej nadzieji, ciało to przekleństwo, wiedzą to ci co dostali ciało odbiegające od normy żal mi dzieci z ubogich rodzin, bo one tesz są na przegranej pozycji ja widze to czego inni ludzie nie chcą widzieć i szukam sensu i wiem jak czegoś nie zmienie w swoim życiu to, to co widze mnie uśmierci, gdzie bym nie spojrzał to wszędzie widze bezlitosność Matrixa jakbyście się upierali to w końcu zaśniecie i co powiecie jak obudzicie się w innym ciele które nie jest takie jakie by wam odpowiadało, samoakceptacja?przyzwyczajenie? czy po prostu zabić to ciało i się uwolnić a co powiecie na ten film, czym dla was jest ziemia po jego obejrzeniu? Mieszkańcy Ziemi uwaga tylko dla ludzi naprawdę twardych, potrafi dać niezłego kopa w psychike ale taka jest właśnie prawda http://www.cda.pl/video/547541e |
|
|
|
04.11.2016 - 16:34
|
|
|
............. Ale jak ładujesz się samymi takimi negatywnymi obrazami to tak zaczynasz postrzegać świat. To tylko taka przesłona która blokuje Ci dostrzeganie innych rzeczy nie koniecznie złych. Co do Twojego znajomego - po prostu niech przestanie pić. Nie jeden brzydki znalazł miłość . |
|
|
|
04.11.2016 - 16:45
|
|
|
Ja dzisiaj ładowałem się na Raduni podczas zbierania grzybów:) Całe wiadro nazbierane:)
Ślężański masyw to magia. Deimond chyba za bardzo się wkręcasz w to co robią inni ludzie. Grunt, abyś Ty robił na co masz ochotę:) Ja robię co chcę i niektórym z tego powodu żal tak dupsko ściska, że specjalnie zakładają konto, aby mnie trolować:) Czy to normalne?:) |
|
|
|
05.11.2016 - 19:26
|
|
|
|
|
|
|
05.11.2016 - 22:56
|
|
|
|
|
|
|
05.11.2016 - 22:57
|
|
|
|
|
|
|
05.11.2016 - 22:59
|
|
|
|
|
|
|
05.11.2016 - 23:00
|
|
|
|
|
|
|
06.11.2016 - 10:29
|
|
|
http://adeptinitiates.com/earth-core-theory-hollow-earth/
The Special Earth Core Theory (S.E.C.T) (IMG:http://adeptinitiates.com/wp-content/uploads/2016/10/hollow-earth-theory.jpg) Suchowiec wymyj się. |
|
|
|
07.11.2016 - 19:03
|
|
|
jakbym był administratorem to bym poblokował konta tym spamerom, za karzdom głupotę nie na temat ban, tak jak na innych forach,
brakło bym im kasy na smsy na konta i forum by się rozwinęło finansowo jeden wielki chaos, brakuje administratora |
|
|
|
10.11.2016 - 19:11
|
|
|
dla mnie to forum technologicznie za ładnie funkcjonuje i nie pasuje mi to do administratorów
jakoś nie wierze że właściciel tej strony dałby sobie tak srać po swojej własności za koszt 1 smsa wiadomo że nie chodzi o masonów, pisząc masoni miałem na myśli ironie podczas śnienia spotykam ludzi czy byty które podpinają mi się pod sen, zupełnie jak w filmie incepcja te byty i ludzie nie są dobrzy i to właśnie ich mam namyśli, kasa dla tych ludzi i istot nie ma znaczenia, to tylko narzędzie my tutaj z zielarzem znamy się już kilka lat, a pomimo takiego syfu dalej sie to kręci wszystko, ta strona jest sponsorowana i ci co ją sponsorują, już tyle lat, mają swoje warunki inne portale żeby się utrzymać muszą puszczać reklamy i przyciągać jak największą liczbę odwiedzających, normalnie ta strona już dawno by wykitowała, ale pewni ludzi chcą żeby była i ją opłacają czy gadam głupoty bo teorie spiskowe wyprały mi mózg? nie ja jestem realistą, wierze we fakty, to forum tak funkcjonuje od samego początku i jest tylko po to żeby zniechęcać osoby mające energetyczno- intelektualny potencjał, bo od kiedy pamiętam to forum tylko przegania a nie rozwija bez sponsora witryna by wygasła ;) |
|
|
|
10.11.2016 - 21:20
|
|
|
Myslimy bardzo podobnie Rafaelo. Biore udzial w paru innych forach, ale cos takiego jak tu jest nie do pomyslenia.
Choc technicznie tamte fora sa o wiele gorsze. Ale jest moder i porzadek musi byc. |
|
|
|
10.11.2016 - 23:13
|
|
|
Myslimy bardzo podobnie Rafaelo. Biore udzial w paru innych forach, ale cos takiego jak tu jest nie do pomyslenia. Choc technicznie tamte fora sa o wiele gorsze. Ale jest moder i porzadek musi byc. jak wchodzę na to forum, to muszę przyznać, uwielbiam informatykę ale sztuka funkcjonalności pod względem technicznym forum jest zdumiewająca, takie rzeczy nie są za darmo, dwa wyjścia albo utalentowany administrator, chodz po wypowiedziach nie idzie tego wyłapać, albo strona została założona przez fachowców za kase przykład wikipedii, która wysyła prośby o zapomogi finansowe, żeby mudz funkcjonować, a ile ludzi w ciągu dnia odwiedza wikipedie? mam takie swoje forum ulubione darkwarez :) to robimy składki vipowskie żeby to fajnie funkcjonowało a tutaj widzę czysty sponsoring :) chodzby temat polityka na tym forum jest strzałem w oba kolana, resztki realności tego forum samo to że teras pisze, da do myślenia co niektórym osobom czytające to forum, czy aby to nie jest zbyt naciągane teorie wibracji po ras pierwszy wynalazł Monroe, przed nim byli inni i nie mówili nic o wibracjach, co lepsze wtedy gdy Monroe prowadził badania nad obe, trwała zimna wojna i kto wie czy nie brał Monroe udziału w eksperymencie kontroli umysłu, a jak najlepiej włamać się komuś do głowy?- przekonać go że ma się dostrajać do tych wibracji, Dodam że Monroe miał kupe kasy, był bizmesmenem, wierzymy w przypadki? człowiek cudownie wybrany? ile w rzyciu doświadczałem wibracji, tak za każdym razem biłem się w ciele eterycznym, ani razu ident zewnętrzny wibracji nie był przyjazny, ani razu oki może na tym forum gram role nawiedzonego katola, ale też bywam na innych, na jednych jestem alkocholikiem, na innych jestem zwolennikiem piractwa , zaś na innych jestem fanem gier strategicznych i jeszcze na kilku, ale to tajemnica :) i wiem jak funkcjonują fora, ale to forum jest dziwne ;) Nic nie jest za darmo w tych czasach :) |
|
|
|
12.11.2016 - 12:37
|
|
|
Inni mieszkańcy Układu Słonecznego – Stewart Swerdlow
http://porozmawiajmy.tv/inni-mieszkancy-uk...ewart-swerdlow/ |
|
|
|
24.11.2016 - 22:34
|
|
|
Miłej zabawy z nie płaską ziemią:) (oczywiście że to mystyfikacja i sztuczki majsonów :D )
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |