oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

11 Stron V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Płaska Ziemia Czy Kulowata ?
Tulsi
post 28.12.2016 - 20:41
Post #148

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Nieświadoma... @ 28.12.2016 - 20:05) *
Podobno czas to iluzja. Więc może Wszechświat istniał od zawsze?

Czy jesli usunac czas, to jest to zawsze?
Trudno sobie wyobrazic ze cos moze nie miec poczatku ni konca, i ze nikt tego nie stworzyl, ze tak po prostu to sobie jest.
Ja tego nie ogarniam, przyznaje sie.
Go to the top of the page

+Quote Post
Rafael198
post 28.12.2016 - 20:45
Post #149

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Nieświadoma... @ 28.12.2016 - 20:05) *
Podobno czas to iluzja. Więc może Wszechświat istniał od zawsze?

to co nazywane jest czasem, jest niczym innym jak pamięcią grupową, wykasuj pamięć a zniknie czas
ta cała pamięć jest wykorzystywana do kontroli naszego postrzegania tzw rzeczywistości

przykładem jest cywilizacja majów, miała swój kalendarz, swój czas, cywilizacja została wykasowana, to dziś już nikogo nie interesują ich czas ich daty

jak kiedyś upadnie nasze społeczeństwo, to zniknie i nasz czas
to co widzimy to nieustanny cykl narodzin i śmierci na który nikt nie ma wpływu, jesteśmy takimi podróżnikami w bezczasie i doświadczamy przemijalne formy fizyczne, mimo swej woli,taka kręcąca sie karuzela z której nie możemy wyskoczyć,
a to do czego nas przekonuje społeczeństwo to są brednie, które przepadną tak samo jak pamięć społeczeństwa, które pewnie społeczeństwo samo sobie wymarzone armagedonem
czego nas uczy społeczeństwo? żeby służyć i kupować,

+Quote Post
Nieświadoma...
post 28.12.2016 - 20:48
Post #150

Członek Rodziny

CYTAT(Tulsi @ 28.12.2016 - 20:41) *
Czy jesli usunac czas, to jest to zawsze?
Trudno sobie wyobrazic ze cos moze nie miec poczatku ni konca, i ze nikt tego nie stworzyl, ze tak po prostu to sobie jest.
Ja tego nie ogarniam, przyznaje sie.

Też tego nie potrafię ogarnąć. Sądzę, że umysł przetwarza iluzję czasu i przez to ograniczenie (umysł) nie jesteśmy w stanie zrozumieć wieczności.

+Quote Post
Tulsi
post 28.12.2016 - 21:00
Post #151

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Rafael198 @ 28.12.2016 - 20:45) *
to co nazywane jest czasem, jest niczym innym jak pamięcią grupową, wykasuj pamięć a zniknie czas
ta cała pamięć jest wykorzystywana do kontroli naszego postrzegania tzw rzeczywistości

przykładem jest cywilizacja majów, miała swój kalendarz, swój czas, cywilizacja została wykasowana, to dziś już nikogo nie interesują ich czas ich daty

jak kiedyś upadnie nasze społeczeństwo, to zniknie i nasz czas
to co widzimy to nieustanny cykl narodzin i śmierci na który nikt nie ma wpływu, jesteśmy takimi podróżnikami w bezczasie i doświadczamy przemijalne formy fizyczne, mimo swej woli,taka kręcąca sie karuzela z której nie możemy wyskoczyć,
a to do czego nas przekonuje społeczeństwo to są brednie, które przepadną tak samo jak pamięć społeczeństwa, które pewnie społeczeństwo samo sobie wymarzone armagedonem
czego nas uczy społeczeństwo? żeby służyć i kupować,

Cos tam kupowac musimy. Wczoraj musialam kupic buty, bo stare sie rozlecialy. A sama butow zrobic nie potrafie, wiec pozostalo mi kupic :) Nie moge chodzic boso bo za zimno :)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 28.12.2016 - 21:25
Post #152

Dupa Towarzystwa

Ciekawe kto stworzyl te wszystkie planety, galaktyki i jak to wszystko utrzymuje sie w kupie?

Tulsi jest tak jak podejrzewa koleżanka niby nieświadoma:) Nie było aktu stworzenia. To mit. Iluzja oddzielenia od jedności (dualizm) istnieje równolegle z Bogiem. Czy Boga, Źródło ktoś stworzył? Tak jak z Niebem w przenośni...Niebo jest. Niezmienne. Tylko chmury (myśli) Przesłaniają...

Galaktyk jest miliardy. Wszechświat niby jeden, ale są teorie o innych a jest ich pewnie kolejne miliardy:) W każdej czarnej dziurze jest wszechświat. Nasz wszechświat też jest czarną dziurą...źrenica oka to czarna (umownie) dziura. Hologram...

Były już tu poruszane teorie wszechświata jako hologramu...tak czy inaczej nie było też aktu stworzenia człowieka. Też istniejemy od zawsze i to w różnych rejonach i z różnymi technologiami itd.

Wbrew moim sceptykom powiem, że takich zielarzy jak ja jest więcej:)

Polecam tego zielarza. Kuracja oczyszczająca twarz z syfów...:) Tak prosto i tak skutecznie:)

https://www.youtube.com/watch?v=Q1RDNre40YU

+Quote Post
Rafael198
post 28.12.2016 - 21:39
Post #153

Dusza Towarzystwa

zielarzu a kto nam powiedział ze jest coś takiego jak miliardy galaktyk?
powiem ci szczerze, ze ja jestem niewiernym Tomaszem, nie wierzę Nasa w te ich animacje komputerowe, i ich masońskie teksty
nikt nie pośle rakiety na marsa, bo marsa nie ma to grafika komputerowa
jaka to jest logika pomyśl
aktualne zdjęcia księżyca i aktualne zdjęcia marsa?
księżyc jest robiony aparatem z lat 50 XX wieku, mars to czysta animacja
wiemy tyle co oni nam wciskają od dziecka do głowy
Majowie, Egipcjanie mieli astronomie, ok ale nie uważali planet za coś na czym można wylądować, postrzegali bardziej ruchy gwiazd jak ruchy zębatek w zegarku, temu im to tak wszystko fajnie się zgrywało, bo to zatacza koło, jest to powtarzalne, tak bardzo jak ta sama taśma puszczana co kilka tysięcy lat zwanymi cyklami
:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 28.12.2016 - 21:47
Post #154

Dupa Towarzystwa

No przecież jest ziemia. Jest układ słoneczny. Ja teraz kupiłem córce lunetę. Są mega obserwatoria to co kurwa widzisz? Rozpostarte prześcieradło z malunkami planet?

Zakładam, że to co widzę tworzy galaktykę. To są tylko określenia, ale co? podważasz istnienie wszechświata? Co podważasz bo mam wrażenie, że wg Ciebie istnieje jedynie teoria spiskowa.

Kalendarz Majów odzwierciedlał cykl kosmosu. Wszystko było dostrojone!

Wiesz ile stopni ma ta piramida? Z czterech stron po 91 + nadbudowa = 365. Nadbudowa jest dalej podzielona...To geniusz i niby wg Ciebie do czego się dostrajali?

(IMG:https://media.holidaycheck.com/data/urlaubsbilder/images/11/1156895140.jpg)

+Quote Post
Rafael198
post 28.12.2016 - 21:59
Post #155

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 28.12.2016 - 21:47) *
No przecież jest ziemia. Jest układ słoneczny. Ja teraz kupiłem córce lunetę. Są mega obserwatoria to co kurwa widzisz? Rozpostarte prześcieradło z malunkami planet?

Zakładam, że to co widzę tworzy galaktykę. To są tylko określenia, ale co? podważasz istnienie wszechświata? Co podważasz bo mam wrażenie, że wg Ciebie jeistnieje jedynie teoria spiskowa.

tak, wierze że prawdziwa prawda jest ukrywana przed ludzmi, umieramy w kłamstwie
podobno na księżycu jest mnustwo surowców i paliw, to czemu żadna korporacja tam łapy nie postawiła po te zasoby? a wyrzynają się na ziemi o malutkie kawałki ziemi?

powiem ci tylko tyle, ze podbój kosmosu został uśmiercony, badania przestały być rozwijane, puszcza kilka zrobionych animacji dla naiwnych
nawet nie ma orginalnego zdjęcia kształtu ziemi, co rok wypuszczają innaczej wyglądające zdjęcie ziemi, wybacz ale to policzek dla inteligentnej osoby
ziemie otacza kopuła i dlatego nie można zrobić jej zdjęcia z daleka
wybacz ja tylko stwierdzam fakty
płaskoziemcy od dawna wytykają Nasa błędy, a ci nawet nie dają wyjaśnień, trzymają się wersji softu wgrywanej nam w szkołach i myślą ze to już im wystarczy
spisek jest tak wielki, ze jakby ludziom powiedzieli prawdę to połowę populacji by zwariowało :)

rok 2017 się z bliża, włączamy wiadomości i gdzie jest ten kosmos co? nikt się niczym nie chwali
spujż na ten filmik

zielarzu co do piramidy do dostrajali się do mechanizmu obrotu gwiazd których kierunek jest cykliczny powtarzalny:)

"otrzymałem niezwykle solidne wykształcenie, długie lata zajęło mi jego przezwyciężenie" ;)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 28.12.2016 - 22:06
Post #156

Dupa Towarzystwa

umieramy w kłamstwie

Ty nie umrzesz w kłamstwie bo znasz prawdę, że żyjemy w kłamstwie więc w czym problem? Prawda to przecież Ty a ty szukając skazujesz się z góry na niepowodzenie bo szukając możesz nie znaleźć:)

Przecież wiadomo, że oficjalna chronologia powstania ludzkości itp. to bujda. Co chcesz więcej wiedzieć?

+Quote Post
Zielarz Gejawy
post 28.12.2016 - 22:09
Post #157

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 01.06.2013 - 21:11) *
Darek Sugier wierzy w Boga, który bardziej akceptuje poligamie niż...

edit warmine:Zielarz przestań w końcu obrażać użytkowników. Potem się dziwisz, że dostajesz bana i oczywiście nie wiesz za co.

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 15.11.2016 - 20:01) *
Jakby moja żona nie miała nic przeciwko, abym miał inne żony (kulturowo akceptowalne) to w czym problem?

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 28.12.2016 - 22:06) *
w czym problem?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 28.12.2016 - 22:12
Post #158

Dupa Towarzystwa

Tulsi Ty masz gejawego w ignorowanych i nie widzisz, ale wlepił post z archiwum z takim dopiskiem ostrzeżeniem:)

edit warmine:Zielarz przestań w końcu obrażać użytkowników. Potem się dziwisz, że dostajesz bana i oczywiście nie wiesz za co.

Te czasy kiedy była moderacja i nie było troli:) Łezka w oku:)

+Quote Post
Rafael198
post 28.12.2016 - 22:19
Post #159

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 28.12.2016 - 22:06) *
umieramy w kłamstwie

Ty nie umrzesz w kłamstwie bo znasz prawdę, że żyjemy w kłamstwie więc w czym problem? Prawda to przecież Ty a ty szukając skazujesz się z góry na niepowodzenie bo szukając możesz nie znaleźć:)

zielarzu ja to robię dla siebie samego i nie przeszkadza mi że się mogę mylić, przynajmniej samodzielnie się uczyłem, to co się oduczyłem ze szkoły i nauczyłem sam, jest moje jest częścią mnie, sam o tym zadecydowałem co nosze w głowie, nie podjeli tego za mnie rodzice, nauczyciele, społeczeństwo
i jeżeli wyjdzie prawda, to jak się myśle, to bendę obwiniał tylko siebie, a nie tych co wciskają komuś coś na siłe :)
do czego dopuścił system przez swą ignorancje społeczeństwa?
powstają pytania, żeby udowodnić że ziemia jest okrągła i sa planety, galaktyki, a oni co ? cisza, nic nie mają
wypuszczają hity kinowe, tak jak teraz film pasażer jest już wkinach, tyle tylko potrafią
to czego wy bronicie to są starocie, które już system olewa i nie broni tego

po co nam satelity? telefonia, gps, tv - to są słupy nadajnikowe, a co mi ze satelity na niebie, po co mi ona? jak chce ustawić satelite, to szukam przekaznika, w jakiej pozycji są talerze satelitarne co? :) nie do góry, ale tak jak leci nadajnik z ziemi
telefonia to tesz maszty radiowe, wszystko to co jest uogulnione do tzw satelit, to są maszty radiowe :)

+Quote Post
Zielarz Gejawy
post 28.12.2016 - 22:20
Post #160

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 28.12.2016 - 22:12) *
Te czasy kiedy była moderacja i nie było troli:) Łezka w oku:)

CYTAT(twistoid @ 23.06.2013 - 16:46) *
Zielarz ale co ty robisz teraz np. sprowadzasz wszystko do swojej osoby i argumentów tego żebym nie dawał ci banów. Szczerze powiedziawszy mam w tyłku to co piszesz, nie czytałbym tego w ogóle, ale sam rozumiesz robisz z forum swój troli przylądek.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 28.12.2016 - 22:24
Post #161

Dupa Towarzystwa

po co nam satelity? telefonia, gps, tv - to są słupy nadajnikowe, a co mi ze satelity na niebie, po co mi ona? jak chce ustawić satelite, to szukam przekaznika, w jakiej pozycji są talerze satelitarne co? :) nie do góry, ale tak jak leci nadajnik z ziemi
telefonia to tesz maszty radiowe, wszystko to co jest uogulnione do tzw satelit, to są maszty radiowe :)

Człowiek ma takie a nie inne proporcje bo też jest masztem radiowym (anteną) i stąd nasze dostrojenia do astrala itd.

+Quote Post
Pavveł
post 28.12.2016 - 23:23
Post #162

Notatnik

CYTAT(Rafael198 @ 28.12.2016 - 22:19) *

Mylisz się sądząc, że GPS działa z wykorzystaniem odbiorników naziemnych, zamiast satelit.
Co do telefoni, powód jest czysto ekonomiczny: http://www.money.pl/gospodarka/raporty/art...9,0,343179.html
Doszukujesz się na siłę rzeczy, których nie ma.

A co byś zrobił, gdyby się okazało, że teorie spiskowe, w które wierzysz, są fałszywe? Jesteś pewien, że patrzysz obiektywnie, a nie że nakręciłeś się na takie wyobrażenie świata? Odpowiedz sobie na pytanie, czy nie widzisz tego wszystkiego tak, bo tak wydaje ci się ciekawiej, tak wydaje ci się, że masz cel, możesz otoczyć siebie współczuciem będąc okłamywanym, manipulowanym i wykorzystywanym...? A gdyby to nagle zniknęło, to nagle nie ma współczucia, nie ma wymówek, trzeba być silnym i zabrać się do działania, żeby coś stworzyć, żeby coś zmienić, by czynić świat takim, jakim by się chciało go widzieć. Ale łatwiej ponarzekać i znajdywać przesadnie, skrajnie i na siłę wymówki i usprawiedliwienia, winę zrzucając na coś z zewnątrz.

Poza tym, jaka to różnica dla ciebie, mnie i innych, czy kosmos jest fizyczny czy wirtualny? Życie dalej toczy się, jak się toczy, w ten sam sposób.

+Quote Post
Nieświadoma...
post 29.12.2016 - 00:52
Post #163

Członek Rodziny

CYTAT(Pożeracz Chmur @ 28.12.2016 - 23:23) *
A co byś zrobił, gdyby się okazało, że teorie spiskowe, w które wierzysz, są fałszywe? Jesteś pewien, że patrzysz obiektywnie, a nie że nakręciłeś się na takie wyobrażenie świata? Odpowiedz sobie na pytanie, czy nie widzisz tego wszystkiego tak, bo tak wydaje ci się ciekawiej, tak wydaje ci się, że masz cel, możesz otoczyć siebie współczuciem będąc okłamywanym, manipulowanym i wykorzystywanym...? A gdyby to nagle zniknęło, to nagle nie ma współczucia, nie ma wymówek, trzeba być silnym i zabrać się do działania, żeby coś stworzyć, żeby coś zmienić, by czynić świat takim, jakim by się chciało go widzieć. Ale łatwiej ponarzekać i znajdywać przesadnie, skrajnie i na siłę wymówki i usprawiedliwienia, winę zrzucając na coś z zewnątrz.

Pożeracz zawsze jest łatwiej. Ludzie uwielbiają mówić innym jak żyć innym, a sami ze swoim życiem nic nie robią. Boją się wyjść ze strefy komfortu. No bo przecież lepiej ponarzekać na wszystko i wszystkich.
(Mat. 7:3–5): A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego.

+Quote Post
Rafael198
post 29.12.2016 - 05:32
Post #164

Dusza Towarzystwa

hehe żeby było jasne nikomu nic nie wciskam koledzy :)
to jest temat, jestem w temacie, poza tym tematem się nie wypowiadam na temat takich poglądów, nic do nikogo nie mam
przeczytajcie jeszcze raz moje posty, czy ja coś komuś wciskam na siłę? no proszę was :) a ja tylko zadaje proste pytania, tylko tutaj, w tym temacie, bo po to on jest, żeby pytać
czytam wasze odpowiedzi i nie ukrywam że czekam na posta który, bydz może zgasi moją ciekawość
myślę że zaszło tutaj wielkie nie porozumienie, a ja znowu siebie pytam po co znowu tutaj pisze posty, znowu potem wyjdzie że pisząc posty odreagowuje się emocjonalne, absolutnie nie :) nie muszę tutaj nic pisać, żeby poczuć się fajniej, co więcej, po każdym poście mam doła, sumienie mi wytyka palcem, żeby siedział cicho i skupił się na sobie samym, a nie tracił czasu i energii na sianiu chaosu, bo tak moje sumienie nazywa to moje gadanie, chaosem, gada sieć cicho na dupie i się ucz! :)

mam swój świat, żyje w systemie, większość czasu milczę, może powinienem sobie znowu dać narazie spokój, z tym pisaniem, przyda mi się czas milczenia, tak to dobrze mi zrobi :)
puki co nie mam nic do dodania już w tym temacie, zostawiam wam go
oki lece do roboty, hej ;)

+Quote Post
Pavveł
post 29.12.2016 - 12:48
Post #165

Notatnik

Lol, trochę krytyki i już chowasz głowę w piasek i uciekasz... obrażasz się czy co..?

Nikt ci nie broni przecież pisać... a pytanie, które zaproponowałem ci sobie zadać, dotyczy nie tego, czemu to piszesz, tylko czemu o tym ciągle myślisz i to w ten sposób... Możesz i nie pisać, ale ty nadal masz jakąś manię prześladowczą i katujesz się tym w codziennym życiu :/

Czemu twoje sumienie nazywa twoje pisanie sianiem chaosu?

+Quote Post
Krukos
post 29.12.2016 - 13:02
Post #166

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

pożeracz nie rozbijaj miłości między Rafaelciem a swoim odbiciem Nieświadomą? to ty? widzę ze ta sama dusza
niech głosi to co głosi jest chociaż kochany przez tulsi i zielusia i kilka innych osób słucha go z zaciekawieniem
jeżeli się w czymś realizuje pozwólmy chłopakowi na forum się wykazać. ma chłopak dobre serce zasługuje na coś więcej niż tylko praca na budowie. zasługuje na naszą akceptację
widzę ze rafcio ewoluuje, zamienia się w bielika. a bielik na forum ma jedną z najwyższych świadomości

+Quote Post
Rafael198
post 29.12.2016 - 16:05
Post #167

Dusza Towarzystwa

1. nie chowam głowy w piasek :)
2. jestem budowlańcem i mam twardom łape, tak zgadzam sie z tym :)
3. to jest tylko wirtualny nick, gadacie do avatara co sie zwie rafael198 i nawet gdybyś mijał mnie na ulicy to się nie kapniesz że to ja, a ci co znają mnie osobiście to wiedzą, że przymęczam i zdążyli się już przyzwyczaić do mojej dziwnej osoby :)
4. to co pisze, to nie żeby się chwalić czy nabijać znajomych, ale wchodzę tutaj jak w zegarku co 2-3 miesięce max, robie szum, żebym był wszędzie, a po co ? bo zostawiam znaki, nie dla was, ale dla swoich ludzi, co wiedzą o czym gadam, doświadczają trudnego życia,bendą chcieć szukać, zadawać pytania tak jak ja kiedyś pytałem a nie miał mi kto powiedzieć o co chodzi
te posty są dla mej ukochanej fali ochotników co inkarnowali w tym gównie zwanym życiem
5 . dzięki temu forum od 2009r udało mi się nawiązać kilka kontaktów i do dnia dzisiejszego gadamy we własnym archońskim języku

6. ok 5 % społeczeństwa stanowi klasę wyższą 30% to klasa średnia, 65% to klasa robotnicza, która zapieprza na bogate tyłki bo musi i ja mam się wstydzić że jestem budowlańcem? hehe, jestem dowodem na to że i robotnik budowlany może być filozofem i nie jednego wykształconego magistra bendzie to wkurzać, dla porównania jezus był cieślą i żydzi też mu to wytykali palcami :) a czasy sie zmieniły, na mieście za dramo się nawet nie wysikasz, bo wszędzie straż miejska łazi, a ino płać na każdym kroku heh ;)

7. gryzie mnie sumienie, bo wypowiadam sie w bezsensownym temacie, który sam zrobiłem i głupio go bronie, wiedząc że puki co nie ma dowodów na kulistość i płaskość ziemi - w tym temacie zawaliłem, wogóle go ruszając,
bo to jest, tak jakby się spierać co było pierwsze, kura czy jajko?- uwaga teras spamerzy to pewnie wykorzystają ;)

9. stawka obowiązywać bendzie 12zł brutto czyli na ręke 10zł, tyle mam teras i podwyżki nie bendzie, dupa wiem, ale byle do wiosny, a potem znowu pojadę w polske, jak się ociepli, budowlańcy są potrzebni :)

10. a tak wogóle to się uśmiałem z 3 ostanich postów, nikt mnie nie morze lubić na forum bo mnie nie poznał, co najwyżej ktoś może przytaknąć na moje przemyślenia w ten sposób - coś w tym morze być oki,
trudno uwierzyć podobno dorośli, a posty wypisują jak gimnazjaliści, zero logiki w tym jest heh

11. znowu robie sobie pauze, bo mój zegar na forum się skończył jeżeli chodzi o gadanie, ale czytam forum, więc jak bendzie mowa o mnie to bende odpowiadał w punkcikach jak teras, bo tak mi jest najwygodniej
;)

+Quote Post
Tulsi
post 29.12.2016 - 16:27
Post #168

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Rafael198 @ 29.12.2016 - 16:05) *
1. nie chowam głowy w piasek :)
2. jestem budowlańcem i mam twardom łape, tak zgadzam sie z tym :)
3. to jest tylko wirtualny nick, gadacie do avatara co sie zwie rafael198 i nawet gdybyś mijał mnie na ulicy to się nie kapniesz że to ja, a ci co znają mnie osobiście to wiedzą, że przymęczam i zdążyli się już przyzwyczaić do mojej dziwnej osoby :)
4. to co pisze, to nie żeby się chwalić czy nabijać znajomych, ale wchodzę tutaj jak w zegarku co 2-3 miesięce max, robie szum, żebym był wszędzie, a po co ? bo zostawiam znaki, nie dla was, ale dla swoich ludzi, co wiedzą o czym gadam, doświadczają trudnego życia,bendą chcieć szukać, zadawać pytania tak jak ja kiedyś pytałem a nie miał mi kto powiedzieć o co chodzi
te posty są dla mej ukochanej fali ochotników co inkarnowali w tym gównie zwanym życiem
5 . dzięki temu forum od 2009r udało mi się nawiązać kilka kontaktów i do dnia dzisiejszego gadamy we własnym archońskim języku

6. ok 5 % społeczeństwa stanowi klasę wyższą 30% to klasa średnia, 65% to klasa robotnicza, która zapieprza na bogate tyłki bo musi i ja mam się wstydzić że jestem budowlańcem? hehe, jestem dowodem na to że i robotnik budowlany może być filozofem i nie jednego wykształconego magistra bendzie to wkurzać, dla porównania jezus był cieślą i żydzi też mu to wytykali palcami :) a czasy sie zmieniły, na mieście za dramo się nawet nie wysikasz, bo wszędzie straż miejska łazi, a ino płać na każdym kroku heh ;)

7. gryzie mnie sumienie, bo wypowiadam sie w bezsensownym temacie, który sam zrobiłem i głupio go bronie, wiedząc że puki co nie ma dowodów na kulistość i płaskość ziemi - w tym temacie zawaliłem, wogóle go ruszając,
bo to jest, tak jakby się spierać co było pierwsze, kura czy jajko?- uwaga teras spamerzy to pewnie wykorzystają ;)

9. stawka obowiązywać bendzie 12zł brutto czyli na ręke 10zł, tyle mam teras i podwyżki nie bendzie, dupa wiem, ale byle do wiosny, a potem znowu pojadę w polske, jak się ociepli, budowlańcy są potrzebni :)

10. a tak wogóle to się uśmiałem z 3 ostanich postów, nikt mnie nie morze lubić na forum bo mnie nie poznał, co najwyżej ktoś może przytaknąć na moje przemyślenia w ten sposób - coś w tym morze być oki,
trudno uwierzyć podobno dorośli, a posty wypisują jak gimnazjaliści, zero logiki w tym jest heh

11. znowu robie sobie pauze, bo mój zegar na forum się skończył jeżeli chodzi o gadanie, ale czytam forum, więc jak bendzie mowa o mnie to bende odpowiadał w punkcikach jak teras, bo tak mi jest najwygodniej
;)

A co to jest jezyk archoński i skad go znasz ?

+Quote Post

11 Stron V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park