|
|
![]() ![]() |
02.06.2018 - 12:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Powiem tak - byłem tu ostatnio może z półtora roku temu a Ty dalej o tym samym pierniczysz i nic z miejca się nie ruszyłeś. A nauka tak. A wiesz czemu? Bo nauka ma s dupie w to co wierzysz. Ona polega na twardych dowodach i matemaryce , fizyce itp..... Nikt nie będzie ganiał żeby Ci Twoje wątpliwości wyjaśniać. Chcesz to sobie poszukaj a nie starasz się rozprzestrzeniać swoje pytania . Najgorsze że jak ktoś CI odpowiada niezgodnie z Twoim zamysłem to stwierdzasz że ma zamknięty umysł. Ale tego uczą właśnie w serialach typu starożytni kosmici i innych bajkach. Tezy tam zawarte zostały już dawno obalone . Ale to ty pozostajesz tu najbardziej zamkniętym umysłem bo nie przyjmujesz czysto logicznych argumentów, i zaczynasz powtarzać te same pytanie bez uzasadnienia odrzucenia poprzednich. Taki pies ganiający za własnym ogonem. Masz jakiś pomysł nba obalenie teorii naukowych - dawaj . Półtora roku kurcze.... ehhh. Już dawno chociaż jedno solidne badanie byś wykonał obalające jakieś znane teorie. Szkoda słów.. Bo będziesz tak pierniczył o tej płaskiej ziemi ile wlezie siedząc za ekranem opierając się na pseudonaukowym bełkocie. Tym samym leszczu wyzywam Cię na pojedynek którego warunki są takie : 1. Zadajesz jedno pytanie i rozmawiamy tylko na jedno pytanie bez dodawania z dupy nagle tysiaca innych wątków, bez zbaczania z tematu ok? 3....2....1... Start. prosiłem aby wypowiadały się osoby jedynie doświadczające oobe a nie osoby które gonią za kredytami hipotecznymi, elektroniką itp :D ;) podaje przykłady czytaj uważnie, lemingi podają tylko argument: weź książkę tam jest opisane, pisałem że doktor fizyki podważa podstawową wiedzę a ty po gimnazjum wierzysz we wszystko co jest napisane: bo tak nauczyli cię nauczyciele masz powtarzać co podyktowali inaczej dostaniesz jedynkę, to jest manipulacja i pranie mózgu dzieci, aby nie zadawały pytań i wykonywali polecenia jak lemingi przymierzam się do 1 eksperymentu czytaj uważnie :) |
|
|
|
02.06.2018 - 12:17
|
|
|
ok małe wytłumaczenie dla wyznawców książek:
tak działa np scifun, manipuluje faktami, podaje część: https://www.youtube.com/watch?v=PdsYa3YgMSo a tak jest naprawdę : https://www.youtube.com/watch?v=EExe-zplm0A |
|
|
|
02.06.2018 - 12:19
|
|
|
No i po twojej odpowiedzi shagy już wiem wszystko(czego chciałem się dowiedzieć) :)
|
|
|
|
02.06.2018 - 12:39
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |