oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

11 Stron V  « < 10 11  
Reply to this topicStart new topic
> Płaska Ziemia Czy Kulowata ?
Shagy
post 02.06.2018 - 12:05
Post #224

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Deimond @ 02.06.2018 - 01:17) *
Powiem tak - byłem tu ostatnio może z półtora roku temu a Ty dalej o tym samym pierniczysz i nic z miejca się nie ruszyłeś.
A nauka tak. A wiesz czemu?
Bo nauka ma s dupie w to co wierzysz.
Ona polega na twardych dowodach i matemaryce , fizyce itp.....
Nikt nie będzie ganiał żeby Ci Twoje wątpliwości wyjaśniać. Chcesz to sobie poszukaj a nie starasz się rozprzestrzeniać swoje pytania . Najgorsze że jak ktoś CI odpowiada niezgodnie z Twoim zamysłem to stwierdzasz że ma zamknięty umysł. Ale tego uczą właśnie w serialach typu starożytni kosmici i innych bajkach. Tezy tam zawarte zostały już dawno obalone . Ale to ty pozostajesz tu najbardziej zamkniętym umysłem bo nie przyjmujesz czysto logicznych argumentów, i zaczynasz powtarzać te same pytanie bez uzasadnienia odrzucenia poprzednich. Taki pies ganiający za własnym ogonem. Masz jakiś pomysł nba obalenie teorii naukowych - dawaj . Półtora roku kurcze.... ehhh. Już dawno chociaż jedno solidne badanie byś wykonał obalające jakieś znane teorie. Szkoda słów.. Bo będziesz tak pierniczył o tej płaskiej ziemi ile wlezie siedząc za ekranem opierając się na pseudonaukowym bełkocie. Tym samym leszczu wyzywam Cię na pojedynek którego warunki są takie :
1. Zadajesz jedno pytanie i rozmawiamy tylko na jedno pytanie bez dodawania z dupy nagle tysiaca innych wątków, bez zbaczania z tematu ok?

3....2....1... Start.

prosiłem aby wypowiadały się osoby jedynie doświadczające oobe a nie osoby które gonią za kredytami hipotecznymi, elektroniką itp :D ;)

podaje przykłady czytaj uważnie, lemingi podają tylko argument: weź książkę tam jest opisane, pisałem że doktor fizyki podważa podstawową wiedzę a ty po gimnazjum wierzysz we wszystko co jest napisane: bo tak nauczyli cię nauczyciele masz powtarzać co podyktowali inaczej dostaniesz jedynkę, to jest manipulacja i pranie mózgu dzieci, aby nie zadawały pytań i wykonywali polecenia jak lemingi

przymierzam się do 1 eksperymentu czytaj uważnie :)
Go to the top of the page

+Quote Post
Shagy
post 02.06.2018 - 12:17
Post #225

Dusza Towarzystwa

ok małe wytłumaczenie dla wyznawców książek:

tak działa np scifun, manipuluje faktami, podaje część:

https://www.youtube.com/watch?v=PdsYa3YgMSo

a tak jest naprawdę :

https://www.youtube.com/watch?v=EExe-zplm0A

+Quote Post
rab
post 02.06.2018 - 12:19
Post #226

Dusza Towarzystwa

No i po twojej odpowiedzi shagy już wiem wszystko(czego chciałem się dowiedzieć) :)

+Quote Post
Shagy
post 02.06.2018 - 12:39
Post #227

Dusza Towarzystwa

CYTAT(rab @ 02.06.2018 - 13:19) *
No i po twojej odpowiedzi shagy już wiem wszystko(czego chciałem się dowiedzieć) :)

i gitara :D

+Quote Post

11 Stron V  « < 10 11
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park