|
|
![]() ![]() |
| plantator |
05.11.2007 - 14:24
|
|
Guests |
Czemu nie da :D
Czakry mogą istnieć faktycznie, jednak nie muszą mieć nic wspólnego z mistycyzmem, przecież ludzki organizm wytwarza i elektryczność i zatem pole elektromagneyczne, gdzieś coś czytałem o jakimś promieniowaniu mitogenetycznym, ale nie pamiętam co to było - może czakry, to włąśnie takie węzły przepływu pewnej całkiem realnej energii, która może ulec zaburzeniu i którą można poprzez medytację nad czakrami wyrównać (taki biofeedback:) Magia - magia, to tylko silna wola - huna bardzo prosto pokazuje, że siłą woli można wiele, to by mnie trochę skłaniało do zastanowienia nad obe, bo jeśli myślą mogę pewne rzeczy zmieniać, to ta myśl jakoś istnieć musi i w dodatku ma możliwość pewnej ingerencji w bieg wydarzeń, co już jest zastanawiające i może bym w to nie wierzył, gdybym parę razy w życiu nie pomógł sobie właśnie usilną wizualką i myśleniem, że ma być tak jak ja chce i będzie... A po prostu do myślenia o obe w kategorii ld nakłania mnie całe mnóstwo podobieństw do snu, ld, 10001 metod na wyjście i każda wizualizacja paktycznie skuteczna - to takie programowanie się, jeśli poddacie się hipnozie i hipnotyzer powie wam, że macie opuścić ciało, to tak sie stanie - jak to więc możliwe, by by ktoś sugestią sprawił komuś oobe??hę? Kto nie wierzy a jest podatny na hipnozę i ma pod ręką odpowiednią osobę, niech sprawdzi - daję głowę uciąć, że będziecie mieć obe za pierwszą - max trzecią sesją... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |