|
|
![]() ![]() |
26.10.2007 - 13:50
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wczoraj w nocy zaczołem sie relaksowa...powoli pojawiały się rózne dzwięki i obrazy, w pewnym momencie poczułem sie bardzo lekki i usłyszales hałas,otworzyłem oczy(własnie nie wiem czy nie astralne) spojrzalem do pokoju na przeciwko i zobaczyłem niesamowite światło które zaczelo mnie mocno razic,uniosłem sie lekko w góre i zaczołem lecieć w jego strone,niestety spanikowałem,światlo znikło,nagle otworzylem oczy jak by drugi raz i byłem w lózko w pozycji w której widzialem światało,co to mogło byc??...mozżliwe,że oobe?
|
|
|
|
26.10.2007 - 14:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Here it comes again...
|
|
|
|
26.10.2007 - 15:08
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
polecam przeczytac TEN TEMAT
|
|
|
|
26.10.2007 - 16:02
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Racja ale to nei było przy zamkientych oczach!! otwarłem je i wiem co widziałem !! normalnie sie ockonołem!
|
|
|
|
26.10.2007 - 20:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ej niepojmuje jak sie na cos patrzy to hyba z otwartymi oczami to jak morzna miec halucynacjie z zamknietymi?? :D
|
|
|
|
| lykash |
26.10.2007 - 20:20
|
|
Guests |
gan poniosła Cie fantazja ..
|
|
|
|
26.10.2007 - 21:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Kajetanmalyevil jest coś takiego jak widzenie przez powieki :). Jak to opisałeś to przypomnialo mi sie ze mialem cos podobnego w dzieciństwie dawnym.
|
|
|
|
26.10.2007 - 21:23
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich, nie mialem problemów z osiąganiem LD, zanim sie dowiedzialem co to jest. Jednak chcialbym przeżyć OOBE. Zdaje mi się, że wczoraj byłem blisko, czułem unoszenie się stóp, jednak czy to mogło być to? Czy to tylko złudzenie wychodzenia? W każdym razie zaczalem myśleć za dużo i przeszło po chwili :(
|
|
|
|
27.10.2007 - 13:38
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
27.10.2007 - 20:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A propo cwiczen ostatnio (jusz 3 noc z zedu) Gdy cwicze to jakbym caly sie czasl ale nie skura tylko jakby miesnie wszystko pod skura a skura nieruhomo) Takie dziwaczne uczucie ale jusz je polubilem :) jak myslicie to jest znak ze jusz blisko czy poprostu cos jest nietak?
|
|
|
|
27.10.2007 - 20:45
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
odpowiedzialbym ci gdybym wiedzial co to jest
CYTAT(Kajetanmalyevil) czasl skura jusz nieruhomo Nie da sie tak latwo odpowiedziec czy blisko czy nie. Ktos moze miec ciagle wibracje takie ze kogos innego by wyrzucily, moze miec wibracje ale moze nie umiec wyjsc. A poza tym do osiagniecia obe nie musza byc wibracje. Ps: To forum jest jakies takie. Pisze mi ze zrobilem za duzo cytatow!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |