oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Jestem Wyczerpana Pracą
justynka29
post 30.10.2007 - 01:01
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Niestety ostatnio pracuję jak wariatka. Idzie to kosztem.... wszystkiego wokół mnie, a więc naturalnie ćwiczeń. Mam wrażenie, że cofam się w rozwoju, ale z drugiej strony wykorzystuję każdą chwilę naćwiczenia wizualizacji. Jednak jest to niesamowita siła, która wiele mi pomaga przetrwać w tych zawalonych dniach. Mam nadzieję, że gdy wróce do "normalnego świata" wykorzystam wizualizację do wyjść, z fizycznego ciała.........

Odlot....

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post
Aniołeczek
post 30.10.2007 - 10:17
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Validating

Notatnik

ja mam dokładnie to samo

Czuje się jakby mi ktoś zrobił pranie mózgu, a zamiast ćwiczyć wieczorami, to ledwo co się położe do łóżka to odrazu zasypiam, masakra!!!

Więc dobrze Cię rozumiem :) i marze by to wszystko się trochę uspokoiło :)

Pozdrowienia :)

+Quote Post
plantator
post 30.10.2007 - 11:16
Post #3

Guests

idzie się wkręcić, hehe trochę praktyki. Poza tym, albo latanie, albo złocisze xD

+Quote Post
set.h
post 30.10.2007 - 12:19
Post #4

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

No cóż zamiast "marnować czas" na spanie trzeba go konstruktywnie wykorzstać. Pobudka o 3, rozbudanie jakieś 40 min, łycha guarany na przebudzenie potem chwila pracy nad sobą poprzez medytacje lub koncetracje i szuu w astral :D. na koniec jakieś 30 min drzemki i pobudka do roboty hehe. Pozostaje indywidualny problem z ilością snu. Mi wystarcza że położę się koło północy, a im bardziej jestem padnięty wieczorkiem tym lepsze fazownie hehe.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park