|
|
![]() ![]() |
30.12.2007 - 22:17
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czasami gdy o czymś myślę ( jeżeli bardzo o tym myślę) np. o jakimś zdarzeniu to wywołuje to, że moje ciało się poruszą bez mojej zgody ;p
Np. gdy kiedyś myślałem, że spadam ze schodów to ręce zaczęły mi sie ruszać po to bym się zatrzymałam schodach lecz ja wcale na nich nie byłem ;p Kiedyś też zacząłem myśleć o jakieś rzeczy ( już nie pamiętam co to było ) i coś mnie zaczęło atakować to broniłem się rękoma i w rzeczywistości też ruszałem rękoma ;p Nie wiem czy to normalne czy nie ale warto zapytać :) P.S Jak by ktoś pytał, to nie były sny po prostu działo się to jak czasami o czymś myślałem i tylko o tym ( tak jakby wpadłbym w trans ) |
|
|
|
30.12.2007 - 22:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No to masz niezle rozbudowaną wizualizacje. Powinno byc Ci latwiej z oobe
|
|
|
|
30.12.2007 - 22:38
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
bardzo bym sie cieszył bo o oobe wiem dopiero od 2 dni i zaczynam ostro zasysac do głowy teorie tego stanu oobe :)
|
|
|
|
31.12.2007 - 10:17
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jeszcze troche a będziesz chodzic po pokoju :D
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |